FK Željezničar
Re: FK Željezničar
U sustini jest sve bilo pod tajnom, ok neka je ne moraju bit 3 puta na dan na tv ali nisu bas kratkorocna obecanja ispunjena plus realno los prelazni.
Nadam se da je Mirvic osoba koja zeli dobro i sebi i klubu. Da se konsultuje sa ljudima koji znaju.
I nemojmo ba vise pravit mitove i bozanstva o ljudima.
Nadam se da je Mirvic osoba koja zeli dobro i sebi i klubu. Da se konsultuje sa ljudima koji znaju.
I nemojmo ba vise pravit mitove i bozanstva o ljudima.
-
PatrickGerhardt
Ima li ovdje teoreticara zavjere?
Nesto sam poceo kontati na tekmi protiv Rudara na Grbavici da mozda ona anemicna igra nije stvar koja se namjerno radi?
Ja ne znam stvarno ovo za uprave, neki su velicali Nijaza, za kojeg kazu da je provodio Saninove odluke. Ali ruku na srce meni je sve cudno od dolaska. Velika najava da ce se sve u klubu raditi i onda hvaljenje sa novcem. Prodas neke bitne igrace, ne dovedes igrace koji ti trebaju poziciono. Meni odluka da Slavisa dodje nikako nije bila jasna ali sam se nadao da ce ovdje "procepiti".
Sad imas to neko odstranjivanje igraca pa vracanje, pa novi trener, nova uprava.
A najcudnije od svega mi je sto Sanina Mirvica niko nikad nije vidio uzivo nit se covjek negdje ukazao. Je li on AI generisan covjek i da li uopste taj covjek odlucuje o nasoj sudbini ili smo pali pod krilo konama?
Ovo mi je najcudniji period od kad pratim klub. Ja se nadam da cemo sljedece sezone krenuti stabilnije jer ovo do sad je boze sacuvaj. Sad pored toliko tih "nepozeljnih" igraca imas dodatno bruku povrijedjenih a i starijih igraca sklonih povredama koje moras placati a nece igrati duze vremena. Na to sve, moras rijesiti goruce pitanje a to je teren. Onda ti ostaje ono na cemu treba da se gradi buducnost a to je kamp. A mi razmisljamo hocemol sutati na gol. Ja vise ne znam ni sta gledam.
Nesto sam poceo kontati na tekmi protiv Rudara na Grbavici da mozda ona anemicna igra nije stvar koja se namjerno radi?
Ja ne znam stvarno ovo za uprave, neki su velicali Nijaza, za kojeg kazu da je provodio Saninove odluke. Ali ruku na srce meni je sve cudno od dolaska. Velika najava da ce se sve u klubu raditi i onda hvaljenje sa novcem. Prodas neke bitne igrace, ne dovedes igrace koji ti trebaju poziciono. Meni odluka da Slavisa dodje nikako nije bila jasna ali sam se nadao da ce ovdje "procepiti".
Sad imas to neko odstranjivanje igraca pa vracanje, pa novi trener, nova uprava.
A najcudnije od svega mi je sto Sanina Mirvica niko nikad nije vidio uzivo nit se covjek negdje ukazao. Je li on AI generisan covjek i da li uopste taj covjek odlucuje o nasoj sudbini ili smo pali pod krilo konama?
Ovo mi je najcudniji period od kad pratim klub. Ja se nadam da cemo sljedece sezone krenuti stabilnije jer ovo do sad je boze sacuvaj. Sad pored toliko tih "nepozeljnih" igraca imas dodatno bruku povrijedjenih a i starijih igraca sklonih povredama koje moras placati a nece igrati duze vremena. Na to sve, moras rijesiti goruce pitanje a to je teren. Onda ti ostaje ono na cemu treba da se gradi buducnost a to je kamp. A mi razmisljamo hocemol sutati na gol. Ja vise ne znam ni sta gledam.
Nema zajebancije sa Saninom. Sve je jasno kad se violina poceo motati oko kluba. Jbg nijaze zajebao si sam sebe, ovo moze biti samo pozitivno i nista vise. Sto se prica za Tunu nije bas istina, doveo je Adzema ali u ovoj situaciji ne bi se toliko pitao. Za mene skroz pozitivno ako je on ili Vukotic. Ne vjerujem da ce sloga zapinjati ili izvesti neke marifetluke, gori im pod nogama u ligi.
-
jointunija
Mislim da Vedran ne može zbog svojih obaveza.Nama trebaju profesionalci koji će raditi 24/7.Plaćeni su za to.Realno Tunović je najviše upoznat sa situacijom i procesima u klubu.
Zna i šta i koliko ljudi još treba u administraciji.Jedini minus je taj sportski segment,kojeg mnogi olako shvate,a to je jako jako zahtjevan segment.
Zna i šta i koliko ljudi još treba u administraciji.Jedini minus je taj sportski segment,kojeg mnogi olako shvate,a to je jako jako zahtjevan segment.
-
PehariSuTu
Tunović je simpatičan momak, Željovac 1/1, stao je na stranu kluba kad je bilo potrebno i kad se lomila uprava.jointunija je napisao/la: ↑10 ožu 2026, 08:20 Mislim da Vedran ne može zbog svojih obaveza.Nama trebaju profesionalci koji će raditi 24/7.Plaćeni su za to.Realno Tunović je najviše upoznat sa situacijom i procesima u klubu.
Minusi - Rahimić, skup a fula.
Holanđani, tandem Šukalo-Hadžikadunić, gomila menadžerskih talova.
Kakav si ti predsjednik kada ne daš Denisu da navuče otpada iz Posušja a dozvoliš Adžemu ove navedene šeme.
Boban je lično Vieri za Koningsa.
-
UzivaocKajkuta
vodio se time, adzem vojnik kluba nece nas prevaritPehariSuTu je napisao/la: ↑10 ožu 2026, 08:28Tunović je simpatičan momak, Željovac 1/1, stao je na stranu kluba kad je bilo potrebno i kad se lomila uprava.jointunija je napisao/la: ↑10 ožu 2026, 08:20 Mislim da Vedran ne može zbog svojih obaveza.Nama trebaju profesionalci koji će raditi 24/7.Plaćeni su za to.Realno Tunović je najviše upoznat sa situacijom i procesima u klubu.
Minusi - Rahimić, skup a fula.
Holanđani, tandem Šukalo-Hadžikadunić, gomila menadžerskih talova.
Kakav si ti predsjednik kada ne daš Denisu da navuče otpada iz Posušja a dozvoliš Adžemu ove navedene šeme.
Boban je lično Vieri za Koningsa.
-
UzivaocKajkuta
sta se desilo s onim forumom, ono je fuj, zao mi ga otvorit pogledat, mozdane celije izgubim citajuci ga
Desili su se pitari, to je gore od atomske bombe.
Sta danas ocekujemo? Kakav sastav?
Nadam se da cemo proci bez povreda ovaj put, za pocetak.
Sta danas ocekujemo? Kakav sastav?
Nadam se da cemo proci bez povreda ovaj put, za pocetak.
- WeekendOffender
Danas ocekujem 0:2 u prvom poluvremenu, koju razbijenu glavu igracima sloge i prolaz!
- PlavaPorodica
1.75 na nas.. ide dvica aBd i prolaz 
- BukiBiščević
I onda ljudi kažu ne može ga niko u klubu. Pa i ja da znam da sam do te mjere nesposoban, samo bih se okrenuo i ušutio.PehariSuTu je napisao/la: ↑09 ožu 2026, 22:54Nadam se da je sada svima jasno je ko je bio mozak operacije a ko samo izvrsioci.BukiBiščević je napisao/la: ↑09 ožu 2026, 22:07 Nisam nešto poprilično upoznat sa stvarima koje su se desile danas, ali mi one samo potvrđuju jednu stvar, a to je da su se svi živi pravili važni, od sebe napravili face preko Amarovih leđa. I da su svi na kraju dokazali da bez Amara ne vrijede ni ono crnilo ispod nokta. Fuj.
Ali nejse, da ne kvarimo temu pred večerašnju tekmu, nadam se da će ih Savo natjerati da ponove pristup i volju iz prošle utakmice, i ne brinem se da ćemo u tom slučaju ovu vlašku stoku sa petardom ispratiti iz kupa.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Generalno mi se ne svidja nasa navika da po napustanju kluba ljude koji su ga vodili predstavljamo na najgori nacin. Ne mozemo pisati o Nijazu sve najbolje dva mjeseca i sad kad je otisao on je niko i nista. Nismo pitari. Covjek nam je valjao puno puta, i kad je bio u klubu i kad nije, i to treba postovati. Ovo nije funkcionisalo, odnosno Mirvic je procijenio da ova garnitura nije dobro radila i podijelio im otkaze. On ih placa pa ima to pravo. Mi se samo mozemo nadati da ce nasljednici raditi bolje, ali prvo da vidimo ko su uopste.
Naš najveći problem je taj što smo potrošili sve svoje ljude. Nemamo ih više.