NK Čelik
-
Guest.1945
Re: NK Čelik
Vidjet ćemo kroz 2-3 takmičarske utakmice jel odrađen slab prelazni rok.Sad za sad ne ulijeva povjerenje,ali to je nešto drugo.
- limvolikce
- 12. igrač
Sve će biti isto kao i u prvom dijelu.
Bit će jebeno, ali ćemo na kraju biti prvi, uz malo i sreće.
Bit će jebeno, ali ćemo na kraju biti prvi, uz malo i sreće.
-
Luis Nazario da Lima
Od svega sta si napisao i kako si napisao, sa zadnjom recenicom si ustvari sve rekao o sebi.Zamorano je napisao/la: ↑09 ožu 2026, 08:48Evo sve mi se prdi koliko me stid!Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑09 ožu 2026, 01:01Potpisujem.KakhaKaladze je napisao/la: ↑07 ožu 2026, 22:37 Procitajte zadnjih 20 stranica foruma i pogledajte snimke sa dvije PRIJATELJSKE PRIPREMNE utakmice i tu cete pronaci odgovor sto neko nece doci u Celik.
Ova kolicina toksicnosti pod paravanom realnosti je prelosa. Nek smo na nivou Tuzla sitija govori da smo Manchester City sve dok imas promil sanse. Ako sami sebe spustamo i ne respektujemo kako vi ocekujete da te respektuje neka ekipa. Ako ti sam sebi govoris los sam, druze i bices los prije il kasnije.
Opalili ste takvu negativu kakva nije bila ni prosle sezone u crnom nizu. A pricajte vi to ne utice pa malo upalite Jedinstvo pa vidite Ali naucio igrat za mjesec dana. I pricajte isto ko te je*e ako ne mozes igrat i ne trebas nam, pa onda nakon sto to nekoliko puta ponovite upalite Zelju pa vidite gdje je njih doveo taj moto. Podrska nije pljuvanje, podrska nije upiranje prstom u onog sto ne valja, podrska nije guranje u kanal igraca. Podrska je kad ne ide, podrska je kad vidis da neko kaska da mu pomognes da se vrati, podrska je pomoc a ne odmoc.
Treba se malo ohladiti i staviti timeout na forum jedan mjesec da se svi smire. I lvi sto govore da smo kanal i ovi sto govore da smo najjaci. Nijedni ni drugi nisu u krivu al nisu ni u pravu. Bezveze se kacite medjusobno kad je sad jedinstvo medju nama najvaznije.
Svaku utakmicu koju su navijaci zapoceli nervozno i zavrsila se lose. Ponlvit cu jos jednom, 2 minuta igre sa zapada ide negodovanje. To nema nigdje niti me moze iko ovdje ubijediti da je to ispravno.
Zadnjih 6 mjeseci ovo pisem, toliko negative i destruktive kod pojedinaca, ne vjerujem majke mi.
Ponavljam, za pojedince, hoce li vas biti stid kad udjemo u PL sa ovom ekipom? Stid, sta ste sve pisali i kakve nebuloze.
Koga da me bude stid? Tebe i slicnim tebi?
Clan sam kluba 5 godina + jednog studenta uclanim svaku godinu,imam sezonsku a ne gledam tekme jer sam vecinom u EU,desetine karata zapada sam kupio i poderao da poguram klub,ucestvovao sam sam u akciji vjerni navijac 600km,ucesnik sa rajom u akciji celicni zid 100km,ucesnik akcije s rajom 12ti igrac forumasi sa 300km,ucesnik akcije hiljedarka za Čelik sa 1000km,imam 90% rekvizita iz fan shopa,uprava me gotivi i postuje jer zna da sam valjao klubu zajedno sa svom ostalom rajom kad je najvise trebalo!
I sad poslije svega hocel me bit stid ako ovaj tim udje u PL?
NECE ME BIT STID!!! U usta ti se naserem i tebi i slicnim tebi! Mrš!!!
Mene bi bilo stid da te poznajem i hvala Bogu pa ne, a vjerujem da je sad i uprava koju spominjes ponosna na tebe i tvoju komunikaciju.
Umni rad je fizicki neizdrziv druze.
Sve najbolje ti zelim
Zadnja izmjena: Luis Nazario da Lima, dana/u 10 ožu 2026, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
Luis Nazario da Lima
Evo ti manje vrijeđas u odnosu na onog drugog nebitnog lika pa cu odgovorit.Cinvict35 je napisao/la: ↑09 ožu 2026, 04:13Ti ei taj broj 2 sto se cekao i uopste ti ne kontas sta raja pise jer imas jednosmjerno razmisljanje i nisi realan dok mi pohvalimp sta valja a vala kad nesto nevalja to i iznesemo jer samp tako mozemo napredovat i kao klub i kao navijaci.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑09 ožu 2026, 01:01Potpisujem.KakhaKaladze je napisao/la: ↑07 ožu 2026, 22:37 Procitajte zadnjih 20 stranica foruma i pogledajte snimke sa dvije PRIJATELJSKE PRIPREMNE utakmice i tu cete pronaci odgovor sto neko nece doci u Celik.
Ova kolicina toksicnosti pod paravanom realnosti je prelosa. Nek smo na nivou Tuzla sitija govori da smo Manchester City sve dok imas promil sanse. Ako sami sebe spustamo i ne respektujemo kako vi ocekujete da te respektuje neka ekipa. Ako ti sam sebi govoris los sam, druze i bices los prije il kasnije.
Opalili ste takvu negativu kakva nije bila ni prosle sezone u crnom nizu. A pricajte vi to ne utice pa malo upalite Jedinstvo pa vidite Ali naucio igrat za mjesec dana. I pricajte isto ko te je*e ako ne mozes igrat i ne trebas nam, pa onda nakon sto to nekoliko puta ponovite upalite Zelju pa vidite gdje je njih doveo taj moto. Podrska nije pljuvanje, podrska nije upiranje prstom u onog sto ne valja, podrska nije guranje u kanal igraca. Podrska je kad ne ide, podrska je kad vidis da neko kaska da mu pomognes da se vrati, podrska je pomoc a ne odmoc.
Treba se malo ohladiti i staviti timeout na forum jedan mjesec da se svi smire. I lvi sto govore da smo kanal i ovi sto govore da smo najjaci. Nijedni ni drugi nisu u krivu al nisu ni u pravu. Bezveze se kacite medjusobno kad je sad jedinstvo medju nama najvaznije.
Svaku utakmicu koju su navijaci zapoceli nervozno i zavrsila se lose. Ponlvit cu jos jednom, 2 minuta igre sa zapada ide negodovanje. To nema nigdje niti me moze iko ovdje ubijediti da je to ispravno.
Zadnjih 6 mjeseci ovo pisem, toliko negative i destruktive kod pojedinaca, ne vjerujem majke mi.
Ponavljam, za pojedince, hoce li vas biti stid kad udjemo u PL sa ovom ekipom? Stid, sta ste sve pisali i kakve nebuloze.
Niko nemoze to rec i stat pred navijace i rec e mi smp odradili fantastican prelazni rok kakav dolikuje nasem klibu na odnosu drugih klubova i idemo na titulu idemo na obaranje rekorda i drugih poz stvari.Jednostavno ovo je kocka a mi kao klub ovog renomea i navijaca i infrastrukture i ciljeva je uradzeno premalo i ne vidi se pomak ni u sprtskom a ni i finansiskom stanju jer se najavljivao bum kad se racun odblokira a mi se nismo pomakeli sa mjesta, da nismo napunili 3 puta stadion kao navijaci i donijeli 150k neznqm sta bi bilo.Kao prvak i prvi pretedent za ulazak ti dovedes Sijamiju prosjek ove lige Jenjica koji trazi formi i nesiguran je sto se i vidi i juniora Pazara i jedinog igrqca da valja na posudbu i ti to smatras dobrim poslom, ti i jos 1 ili 2 lika e izvini nas ovde 10 ili 15 ne smatra a ni kompletna javnost a ni ono sto su bili na prijateljskim utakmicama.
Ne sporimo da necemo uc ali daleko je to od dobrog da bi se nesto hvalilo i dizalo
Je li realno da nakon odblokiranog racuna i ostatka dugova kojih imas jos, vi ocekujete za 6 mjeseci stabilnog premijerligasa?
Je li realno nakon 3-4 prijateljske donositi sud o igracima koji su dosli? Btw nigdje nisam rekao da sam zadovoljan prelaznim rokom ali necu ni pljuvat da sam toliko nezadovoljan.
Je li realno da i dalje zivite u proslosti i mislite da smo isti klub sa prijasnjim renomeom, a ne klub koji je nestabilan zadnjih xy godina?
Je li realno misliti da je Stupcanica jaca od nas sa 10 igrackih promjena, a mi imamo istu ekipu, stabilnu, sa pojacanjima (a vidjet cemo jesu li pojacanja ili nisu), cuj Stupcanica pogana!
Je li realno da nas dvojica imamo razlicita misljenja koja se ne moraju nuzno slagati?
Ja cu realno uvijek dat sansu do kraja i izvlaciti pozitivno na max, a ne nakon pripremnog perioda i 3 utakmice otpisat 13 zadnjih kola.
Pozz