mislim da je red da ga vrateTranzicija je napisao/la: ↑09 ožu 2026, 14:35 Potvrdilo se samo ono sto sam pisao prije par sedmica, Nijaz je dosao samo da uhljebi sebe, familiju i poznanike pocevsi od sina svog.
Drago mi je da je Sanin procitao situaciju i rijesio se na vrijeme ovog UO-a.
Sada konacno pade i mit o Nijazu kao bitnom faktoru u vremenu kad je Amar donosio titule a i otvara se put da se Amar konacno vrati u nekoj funkciji.
FK Željezničar
-
UzivaocKajkuta
Re: FK Željezničar
Protiv Sloge na reprezentativnoj pauzi.
Protiv Borca vjerovatno pomjereno, nije u 15h nego 20:45, ali sačekajmo zvanično.
Protiv Borca vjerovatno pomjereno, nije u 15h nego 20:45, ali sačekajmo zvanično.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
Sačekajmo zvaničnu potvrdu. Nema mi smisla da je neko pristao na odgodu nakon što su ti dvojicu bitnih igrača izbacili iz pogona i nakon onoga što su priredili manijacima na zadnja dva gostovanja.
Jedino, ako i mi nismo u problemima većim nego što se prikazuje.
Jedino, ako i mi nismo u problemima većim nego što se prikazuje.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
jointunija
Tako je,ne žele ljudi da prihvate neke stvari.Brković je glavni krivac što nismo tada(2002/03) iskočili iznad ove lige.Tranzicija je napisao/la: ↑09 ožu 2026, 14:35 Potvrdilo se samo ono sto sam pisao prije par sedmica, Nijaz je dosao samo da uhljebi sebe, familiju i poznanike pocevsi od sina svog.
Drago mi je da je Sanin procitao situaciju i rijesio se na vrijeme ovog UO-a.
Sada konacno pade i mit o Nijazu kao bitnom faktoru u vremenu kad je Amar donosio titule a i otvara se put da se Amar konacno vrati u nekoj funkciji.
O zaradi protiv Newcastla i gdje lova otišla,da ne pričam.
I predzadnji Amarov mandat,okrenuo leđa Brki,jer mu nije sina poveo na pripreme,žalosno.
-
UzivaocKajkuta
IPAK SE IGRA
kako se stavlja ss nemam opcije
kako se stavlja ss nemam opcije
Više mi je žao što se obistinilo za Aru nego ovo oko Brkovića. Šta je razlog da ih Sanin raspusti? Vazda kod nas neka turbulencija, ne možemo dva dobra sastaviti.
Puna podrška Saninu Mirviću, sad za sad. Ako su nešto muljali i loše radili, nema praštanja, ne trebaju nam Selimovići i Ibrakovići kao nekad kod divova.
Htio sam da nas uporedim sa ciganskom cergom, ali da ne vrijedjam Rome. Mozda je reality show prikladniji termin, a pod tim mislim na Zadrugu i Parove. To je negdje nas nivo. Sanine, presjeci. Kreni od Pekica prema gore. Rastjeraj sve i postavi ljude koje ti mislis da treba na pozicije na koje ti mislis da treba. Po svemu sudeci, nema napretka bez toga.
- AmarAmarOsimOsim
Ne kontam samo šta konkretno dobijamo ako bi došao Tuna? Glupo je samo da se Salčinu nabacuju problemi i ono što je ostalo u papirima. Predsjednik je ključna figura u donošenju odluka. Kako sam čuo ima i njega u tim radnjama. O kriminalcima, autocestama i solarnim panelima da ni ne pričam. Nemam normalno ideju i prijedlog. Siguran sam da Sanin ima časne namjere čim je reakcija tu. Najbolje je da sačekamo odluku i saopštenje kluba.
Nadam se da ima istine u mahalskim da Sanin i Brko imaju sastanak uskoro. Brko na mjestu sportskog bi bio pun pogodak. Da neko konačno posloži ono što godinama šteka.
Baš me interesuje sa kojim igračima će da igra čoban. Očekujem da će da odmaraju neke igrače jer im idu meč lopte od subote. Nadam se da idemo dalje.
Nadam se da ima istine u mahalskim da Sanin i Brko imaju sastanak uskoro. Brko na mjestu sportskog bi bio pun pogodak. Da neko konačno posloži ono što godinama šteka.
Baš me interesuje sa kojim igračima će da igra čoban. Očekujem da će da odmaraju neke igrače jer im idu meč lopte od subote. Nadam se da idemo dalje.
Provjerio sam postavke, oke su. Trebalo bi stići.
- AmarAmarOsimOsim
Pade još jedan mit. Baš me interesuje šta naš najgori dušmanin (kako ga proglasiše i kako mu sudbinu zapečatiše parolom) ima reći na trenutnu situaciju u klubu?
Mahala spominje i Vedrana Vukotića?!AmarAmarOsimOsim je napisao/la: ↑09 ožu 2026, 16:32 Ne kontam samo šta konkretno dobijamo ako bi došao Tuna? Glupo je samo da se Salčinu nabacuju problemi i ono što je ostalo u papirima. Predsjednik je ključna figura u donošenju odluka. Kako sam čuo ima i njega u tim radnjama. O kriminalcima, autocestama i solarnim panelima da ni ne pričam. Nemam normalno ideju i prijedlog. Siguran sam da Sanin ima časne namjere čim je reakcija tu. Najbolje je da sačekamo odluku i saopštenje kluba.
Dotični dok javno ne progovori o svemu mi se nećemo smiriti kao klub. Na žalost, iz godine u godinu, bavimo se politikom nezamjeranja.AmarAmarOsimOsim je napisao/la: ↑09 ožu 2026, 16:55 Pade još jedan mit. Baš me interesuje šta naš najgori dušmanin (kako ga proglasiše i kako mu sudbinu zapečatiše parolom) ima reći na trenutnu situaciju u klubu?
Edit : Isto tako mislim da ima više šuplje nego istine i kad je su u pitanju stvari koje se iznose o prethodnoj upravi.
Tuna sa Saninom pun pogodak. Uz to ako bude Vukotic ozbiljna prica.
Samo mora se naći neko ko će voditi sportski sektor jer ne smiju ze zaje*ati kao prošli put.