FK Željezničar

MrkiMedo

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrkiMedo »

U21 nam kroji sastav ocito.
AhmedNurudin

Post Postao/la AhmedNurudin »

Donekle ima smisla bez Prokopa sada kada time riješiš pitanje U21 igrača, Eldar je zaslužio priliku, zabio je gol i praktično imao asistenciju protiv slavije, djeluje fizički slab to stoji ali neko U21 mora igrati. Nisam samo zadovoljan sa ovim trovačem atmosfere u špicu, mogao je i taj Husković startati. Odbrana očekivana koliko god imala kikseva moraju se početi uigravati, nije normalno startati svaku utakmicu sa tri nova. Nemamo šta nego poželjeti sreću Klubu.
Zadnja izmjena: AhmedNurudin, dana/u 07 ožu 2026, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.
Lokomotifa

Post Postao/la Lokomotifa »

Rekoh vam ja Krpić će prevariti i Savu da je neki fajter, borac, ovo ono, a ustvari toksičan po cijelu ekipu.

Dobro možda nije Suljo loš da se danas potuče sa ovim mesarima iz Sloge. Ali majka mu stara ako je glavni kvalitet napadača to što se zna potući i laktati, možemo dovesti i igrače iz MMA.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
PlavaPorodica

Post Postao/la PlavaPorodica »

Na osnovu cega Krpic igra i dalje kod svih trenera?
Jel' zabija 5.komada svaki trening?
Frajer je najlošiji u ubjedljivo najgoroj konkurenciji devetke ikada u našem klubu.
broj1

Post Postao/la broj1 »

Jednostavno treneri idu linijom manjeg otpora, sto iz ljenosti sto iz neznanja. Savo im vjerovatno ni imena nije popamtio, a cisto sumnjam da je pogledao ijednu nasu utakmicu osim one kojoj je bio prisutan.
Arma.

Post Postao/la Arma. »

Krpić i treba u ovakvoj utakmici, mesar kao on je prijeko potreban protiv ovih koljača.
Drago mi je za malog Dragovića da je izašao kao u21 rješenje.
Riquelme

Post Postao/la Riquelme »

Što se tiče napada više mi je svejedno ko igra nema ni od kog koristi ali eto neka Krpić igra protiv ovih šabana nekom mlađem mogu karijeru završiti.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
AhmedNurudin

Ma danas potpuno nebitno nek i vjetar gurne loptu u gol, samo sa uzmemo bodove. Za Krpića se nadam da će se staviti u službu ekipe ovo do kraja sezone jer imao je perioda kada je i solidno igrao kada ego stavi sa strane. Možda mu je Savo izazvao respekt pa danas vidimo nešto bolje izdanje. Pod ovim da stavi ego sa strane podrazumijevam i to da se ne upušta u sukobe sa njihovim igračima jer znamo ko sudi.
Lokomotifa

Post Postao/la Lokomotifa »

Lično mislim da je trebao početi i Šukilović umjesto Nastića. Treba nam jedan visok igrač da se može gombati sa njihovim Vidićem. Vidjeli smo protiv Veleža kako su loši Bičakčić i Nastić bili protiv gorostasa Spahića. Falit će nam centimetara u odbrani definitivno.

Ali evo da ne baksuziram teren je najbolje mjerilo, teren će danas sve pokazati.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
AhmedNurudin

Lokomotifa je napisao/la: 07 ožu 2026, 14:43 Lično mislim da je trebao početi i Šukilović umjesto Nastića. Treba nam jedan visok igrač da se može gombati sa njihovim Vidićem. Vidjeli smo protiv Veleža kako su loši Bičakčić i Nastić bili protiv gorostasa Spahića. Falit će nam centimetara u odbrani definitivno.

Ali evo da ne baksuziram teren je najbolje mjerilo, teren će danas sve pokazati.
Apsurdno je da smo na tlu imali većih problema protiv onakvog Spahića, skok smo nekako i odradili. Danas se ne bojim jer su i Hodza i Pejić tu a na prekidima će se i Krpić vraćati, uz Bičakčića nadam se da će biti dovoljno.
Orvel

Post Postao/la Orvel »

Ne mogu ja vise ovog krpica gledati, bolje bez napadaca da igramo ili uvedi dva juniora po 45min sta mi vise ovog fosila stavljas u prvu postavu a lik ima ugovor jos 3 mjeseca i 35 godina.

Haj da ce on nesto napraviti nego lik beskoristan totalno na terenu osim sto unosi nervozu u nasu ekipu, a ne u protivnicku
Levin

Post Postao/la Levin »

Je li ovaj reče da je u štabu Milan Gutović?! Je li to isti onaj sto je radio u OP?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
PlavaPorodica

Post Postao/la PlavaPorodica »

Moze li se uvesti pravilo da ne izvodimo kornere?
Barbarez

Post Postao/la Barbarez »

U zivotu mi se nije desilo da mi se ne gleda Zeljo. Eto toliko mi igre nemamo,da prelazi u zlostavljanje vlastitih navijaca. Nije kriv ni jedan trener za ovo. Direktni krivci su Tunovic i Brkovic. Ovaj prvi sto je prosle godone dozvolio nabacivanje ovog smeca,a ovaj drugi sto je doveo na sve pozicije osim na one kojim nam gori. Taman da pobijedimo danas,nista se promijeniti nece u narednim utakmicama.
Zadnja izmjena: Barbarez, dana/u 07 ožu 2026, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
WeekendOffender

Post Postao/la WeekendOffender »

Ma bas burazeru ovo je postala teska patnja za gledat, dobar mazohista moras biti da subotom u 3 sjednes i gledas ovo isto ludilo iz utakmice u utakmicu
Odgovori