Znam, znam. Samo mantram ne bi li se riješili izvjesnog gospodina.
Zahvalnica, oproštajna utakmica i dres sa brojem utakmica.
Znam, znam. Samo mantram ne bi li se riješili izvjesnog gospodina.
Dino nikad nije bio ozbiljan,da se razumijemo.Lokomotifa je napisao/la: ↑04 ožu 2026, 09:54 Prva i najvažnija stvar koju Savo mora uraditi je - trajno odstraniti Krpića iz ekipe.
Dok njega nije bilo i imali smo neke rezultate i u tom periodu smo osvojili haman sve ove bodove što imamo. To je stvar na kojoj Adžemu skidam kapu.
Nije nikakav trač da Krpić određuje ko će igrati, ko neće i određuje odnose u svlačionici. To vam je provjerena istina. Hajrudin Dino me tu apsolutno razočarao. Jel moguće da imaš 70 godina, ozbiljno si ime i to dozvoliš dragi Dino.
Savo ako dozvoli da jedan Krpić bude iznad njega onda je veliko razočarenje, ali prosto ne mogu vjerovati u to.
Živim za dan kad će Sulejmanu isteći ugovor i kad nikad više neće primirisati stadionu.
Moguće je, ali Slaviša, Hajrudin, ranije Ćorić misle da je Krpić fajter koji treba ekipi, vrši pritisak, zuji, i to je pokazatelj da su oni ustvari neznalice. Ne bi se iznenadio da i Savu prevari na taj fazon.
Cuo sam i ja razne price za Krpica i ne sumnjam da je veliki dio tacan. Meni samo nije jasno da niko iz upravljackih struktura ne reaguje. Promijenilo se uprava koliko hoces od kako se Suljo vratio i niko nista. Doduse, podrzala je prethodna uprava Adzemov potez, ali ponovo prikljuciti igraca ekipi nakon "suspenzije" te vrste je jos gore. Ako ti i ja znamo za te price, znaju i ljudi u klubu sigurno. Misterija mi je zasto nista ne rade po tom pitanju.Lokomotifa je napisao/la: ↑04 ožu 2026, 11:10Moguće je, ali Slaviša, Hajrudin, ranije Ćorić misle da je Krpić fajter koji treba ekipi, vrši pritisak, zuji, i to je pokazatelj da su oni ustvari neznalice. Ne bi se iznenadio da i Savu prevari na taj fazon.
Ako je to mjerilo može se i Dino Pekić u subotu protiv Sloge skinuti i trčati ko muha bez glave, bacati se za svaku loptu, svađati se sa sudijama i biti "zvijer". To je pokaz koliko površno treneri gledaju na stvari.
Krpić je toksičan sa svojim ponašanjem, ima negativan uticaj na ostatak ekipe, osim na dvojicu-trojicu s kojima je dobar. A što se tiče ostalih segmenata igre, on realno ne postoji, ne zna igrati po zemlji, ne razmišlja unaprijed, ne postavlja se dobro, ne zna odigrati pas itd itd. Za njega je Rakić izmislio fudbal, kad govorimo o fudbalskoj inteligenciji, ali eto Rakića raja uzela na zub, a i momak očito izgubio samopouzdanje nakon dva-tri promašaja.
Hajmo reci da je to tacno, opet te izadje skuplje pita nego tepsija. Po pricama covjek razvaljuje svlacionicu, busi trenere, terorise sve oko sebe. Da li vrijedi toga? Ne ide mi u glavu da sve to radi, a nijedna uprava ne reaguje. Jedini koji je nesto pokusao je Adzem licno.Barbarez je napisao/la: ↑04 ožu 2026, 12:30 Ma nema tu puno filozofoje kad je Krpic u pitanju. Ok jeste on sirovina i vjerovatno glumi neku silu kome moze. Ali njegova sreca ili nesreca svih tih trenera,sto Zeljo zadnje 3 godine,nema napadaca.I kada ga sklone,prinudjeni su da ga vracaju. A kad ti 5 trenera ponavlja kako je realizacija problem,ovaj to shvata i licno. A dobro krilo nema jos od Santosa. Ruku na srce imali smo Boljevica,ali i bolja odigra 1-2 i onda se ugleda na Sulju. Zato su ljudi prinidjeni da Krpica vracaju,jer kakvi su nam ostali napadaci,Suljo je Haaland za njih. E na sta smo mi spali u igri prema naprijed dovoljno govori da smo zadnjih par sezona redovno medju najneefikasnijim ekipama lige.
Da se razumijemo ja ne mogu da ga gledam u ekipi. Ali Suljo je za ovo sto kod nas igra napadace licno Erling Haaland. Sad ko zeli da razumije shvatice sta zelim reci. Toliko nam je ocajan napad da su ljudi prinudjeni davati ovome priliku. Ucinak Krpica je problematican jos od perioda kada se vratio zadnji put. Pa je dovodjen Ara,a Krpic je trebak biti rezerva. Pa je problem sa napadom bio opet,pa je doveden Dangubic,na kraju Krpic redovniji bio u napadu od njega,pa ista stvar bila sada kad su dovodjeni Rakic,Jaganjac i Konnings. E sad nas problem sa napadom se vuce evo par godina. Necu da vjerujem da Krpic igra jer ga se boje,ja smatram da igra jer su ovi ostali pokazali kurcinu. Evo saberi kokiko golova su postigli svi ovi napadaci . Ja sam siguran da zbir njihovih golova ukljucujuci Aru i Dangubica ,ne prelazi vise od 15. Za 3 ili 4 sezone.Levin je napisao/la: ↑04 ožu 2026, 14:13 Ako se dobro sjećam, a mislim da se sjećam, mahalska priča je bila da je nakon dešavanja poslije derbija i Suljinog ponašanja te njegove umiješanosti u cijelu situaciju tadašnji UO izglasao da mu se uruče papiri i isplati ugovor do kraja. Po toj priči, od tog trenutka Suljo više nije trebao biti dio ekipe.
Lično bih volio znati šta se u međuvremenu desilo i ko je zapravo vratio Sulju u tim i iz kojeg razloga. Također, prema nekim pričama, i sami igrači su bili šokirani i iznenađeni njegovim povratkom.
U suštini, ovo je mahalska priča pa je ne uzimam zdravo za gotovo. Ipak, gdje ima dima kažu da ima i vatre. Ako je makar pola toga istina, Suljo može biti vrlo opasan faktor u ekipi za svakog trenera.
Mislim da je bolje da oni koji imaju tačnije informacije to i kažu nego da se sve gura pod tepih. Ne može sve stati pod tepih.
Sa druge strane, najviše volim da se držim onoga što se vidi na terenu. Iskreno, i statistika i moj lični utisak govore isto. Od četvorice napadača koje trenutno imamo (ne računam Muharema jer je tek stigao), najslabiji statistički profil ove sezone ima Sulejman Krpić (u mnogim parametrima slabiji i od Koningsa) a ako je potrebno mogu i izvuči podatke.
Husković?PatrickGerhardt je napisao/la: ↑04 ožu 2026, 18:47 Danas je Gojaka uigravao sa ekipom koja igrala protiv Zrinjskog, on je upao umjesto jaganjca