FK Željezničar

Odgovori
AhmedNurudin

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AhmedNurudin »

Vidim Seedorfa Trouppea i Oulada na slikama, to vjerovatno znači da će biti vraćeni u tim?
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.
Arma.

Post Postao/la Arma. »

Vraćeni su u tim čim treniraju sa ostalima, i treba da budu vraćeni, ne vidim da je problem u njima.
Mislim da je Krpić najveći problem, to je jedan od kancera u ovom timu, nikakav doprinos na terenu od njega, a remetilački faktor je u svlačionici.
broj1

Post Postao/la broj1 »

Sto smo ih ikako odstranjivali onda? Samo veci cirkus pravimo.
AmarAmarOsimOsim

Post Postao/la AmarAmarOsimOsim »

Tu su u kompletu. Bio je i Rakić. Rakić i Seedorf bi po meni mogli pomoći. Ostali baš i ne. Rakić je kloc ali u poređenju sa Suljom i Janjetom, on se do sada našao u nebrojno puno prilika. Oni ne, bar se ja ne sjećam. Pročepiće i njega jednom. Ima baš dobru kretnju. Ranije sam o tome pisao. Drugi par cipela je što mora jedno 5kg dole i što ne postigne pogodak kad se nađe u šansi.

Suljo je ključni problem ekipe a rekao bih i Samir. Oni trebaju da se maknu. Konings, Troupee i Ouland sumnjam da nam mogu pomoći.
Virtu4L

Post Postao/la Virtu4L »

Riquelme je napisao/la: 03 ožu 2026, 14:50 Zar nas i Keno ono nije tužio pred licencu za 100.000KM pa smo se s njim nešto tužakali? Mislim on sa nama.. :mrgreen:

I te tužbe se napokon moraju demistifikovati. Neka tuži svako ko ima zakonsko pravo na to. Niko od tih ljudi nije postpisivao ugovor sam sa sobom, ima neko sa kim je dogovorio primanja, a taj neko je trebao razmišljati o budžetu i o tome da li će moći ispoštovati ta primanja.

To je posao, i svako od nas bi tužio svog poslodavca.
Barbarez

Post Postao/la Barbarez »

Dzelo ima li kakvih naznaka da bi moglo kakvo pojacanje prema naprijed.
AhmedNurudin

AmarAmarOsimOsim je napisao/la: 03 ožu 2026, 17:12 Tu su u kompletu. Bio je i Rakić. Rakić i Seedorf bi po meni mogli pomoći. Ostali baš i ne. Rakić je kloc ali u poređenju sa Suljom i Janjetom, on se do sada našao u nebrojno puno prilika. Oni ne, bar se ja ne sjećam. Pročepiće i njega jednom. Ima baš dobru kretnju. Ranije sam o tome pisao. Drugi par cipela je što mora jedno 5kg dole i što ne postigne pogodak kad se nađe u šansi.

Suljo je ključni problem ekipe a rekao bih i Samir. Oni trebaju da se maknu. Konings, Troupee i Ouland sumnjam da nam mogu pomoći.
Ako su već vraćeni nisam mišljenja da treba bilo koga više sklanjati iz ekipe, bilo bi to već treće sklanjanje nekih igrača a uz to imamo dva vraćanja sklonjenih. Neka ih, svakako će pojedinci imati taj tretman kao da su sklonjeni jer neće svi moći na klupu. Možda neko i prikaže nešto na terenu i iskoristi priliku.
Levin

Post Postao/la Levin »

Koji smo mi cirkus! Hahahahahahah... Znači da ne povjeruješ... "povratak holandeza"

Nejse, kakve su šanse da su ovi momci zapravo udaljeni što stručni štab na čelu sa Suljom ne zna engleski?

Edit : Je li to i šef struke (Suljo) dobio nogu?! Ne vidim ga na slikama. :?:
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Arma.

Post Postao/la Arma. »

Raduje me povratak Hasagića, tri koplja je ispred Guše.
Mufta je najbolji bio pod njegovom palicom, a i Ćosić može napredovat.
broj1

Post Postao/la broj1 »

Krpic i Radovac navodno busili trenera pa su sklonjeni u stranu, zatim vraceni. Da li da buse i iduceg trenera ili da sami budu treneri, ko zna. Holandjanima valjda ponudjeni raskidi, pa sklonjeni, pa sad opet najnormalnije treniraju.

Ovo nigdje na svijetu nema. Nista ne moras znati o fudbalu, niti o sportu uopste, da vidis da ne moze bilo kakav kolektiv funkcionisati na takav nacin. Suludo. Mi ovu sezonu mozemo prezivjeti samo uz srecu i fanaticnu podrsku navijaca.
PlavaPorodica

Post Postao/la PlavaPorodica »

Bravo za Cvetu i posjetu Eli... Vratite nam se još jači 🩵
Veteran

Post Postao/la Veteran »

Levin je napisao/la: 03 ožu 2026, 17:48 Koji smo mi cirkus! Hahahahahahah... Znači da ne povjeruješ... "povratak holandeza"

Nejse, kakve su šanse da su ovi momci zapravo udaljeni što stručni štab na čelu sa Suljom ne zna engleski?

Edit : Je li to i šef struke (Suljo) dobio nogu?! Ne vidim ga na slikama. :?:
Danas trening za momke koji nisu igrali jučer...
Orvel

Post Postao/la Orvel »

Evo ja vjerujem da bar na ovom forumu nema ubacenih elemenata i da smo svi tu za Zelju. Mozda imamo drugacija razmisljamja sto je normalno ali generalno svi smo tu za boljitak kluba. Meni licno kao navijacu kluba kojem se ta ljubav prenosila s koljena na koljeno u porodici, kad pricam sa bilo kojim zaljubljenikom u plavu boju, nikome nije jasno sta se desava kod nas i nikome nije jasno sta je cilj ovakvih nelogicnih odluka u zadnje vrijeme. ZBUNJENI SMO.

E sad ako smo mi tako zbunjeni, mi koji kao budale pratimo ovaj fudbal od malena. Kako ja sad da ocekujem od Save ili bilo kojeg trenera da je njemu nesto jasno i to u par sedmica. Nemojte me pogresno shvatiti, jezim se od "Zeljinih vojnika kluba" kojima je to jedini kvalitet, a ne znanje. Ja jednostavno ne znam vise kuda plovi ovaj brod.

Ovaj sad dvomec sa slogom koju vodi onaj coban treba da bude prekretnica. Ili ces izaci muski i dobiti konkurenta za ispadanje i ostati u kupu dodatno, cime odmah okreces pozitivnu atmosferu i spustas pritisak sa igraca. Navijaca ce uvijek biti kod nas, ali vrijeme je da ovo stane. Jer ako sad ne stane, ja ne vidim kad ce.
Mehanicar

Post Postao/la Mehanicar »

Covjek tek dosao, pojma nema sta ima. Kad vidi rezultate i Hasagica bi gurnuo na teren. Neka vrati koga god misli da treba. Ima utakmicu protiv Sloge da vidi na koga ne moze racunati.
AhmedNurudin

PlavaPorodica je napisao/la: 03 ožu 2026, 21:18 Bravo za Cvetu i posjetu Eli... Vratite nam se još jači 🩵
Ljudina prije svega. I Elli i njemu što brži oporavak.
Odgovori