NK Čelik
Re: NK Čelik
Vjerovatno se čeka zvanični termin utakmice pa da se krene sa prodajom ulaznica i najavama od navijača do kluba.
Protiv Sarajeva je 10 dana prije sve gorilo jer se znao termin iako nam ta utakmica nije značila rezultatski mnogo. Marketinški da i super smo se predstavili.
Travnik je po bitnosti utakmice kao finale lige prvaka u odnosu na FKS i zato i poziv i odziv na utakmicu mora biti jak.
Vjerujem da su igrači svjesni da se daljnja sudbina Čelika piše na proljeće i da će se maksimalno posvetiti iduća tri mjeseca fudbalu.
A publika mora biti i na većem nivou nego jesenas kada zaškripi na terenu da digne ekipu i sjebe protivnika.
Prošla je pauza sada svi zajedno moramo puhati u isti balon.
Dobar start je pola posla.
Protiv Sarajeva je 10 dana prije sve gorilo jer se znao termin iako nam ta utakmica nije značila rezultatski mnogo. Marketinški da i super smo se predstavili.
Travnik je po bitnosti utakmice kao finale lige prvaka u odnosu na FKS i zato i poziv i odziv na utakmicu mora biti jak.
Vjerujem da su igrači svjesni da se daljnja sudbina Čelika piše na proljeće i da će se maksimalno posvetiti iduća tri mjeseca fudbalu.
A publika mora biti i na većem nivou nego jesenas kada zaškripi na terenu da digne ekipu i sjebe protivnika.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
KakhaKaladze
Dobar start je premijer liga a ne pola posla. Mi ako ostanemo na +3 ili daj Boze budemo imali vise poslije Olova ja mislim da su nam sanse uduplane u odnosu na trenutne.Avenija je napisao/la: ↑02 ožu 2026, 17:23 Vjerovatno se čeka zvanični termin utakmice pa da se krene sa prodajom ulaznica i najavama od navijača do kluba.
Ideeemo spam-ati ljude iz MYTV i savezaaaa
Ehh forumaši, ja očekujem mustuluk. Barem da mi iftar u urbanu uplatite 
-
PonosniSmogovci
Polako ljudi nema MYTV ništa s terminima utakmice. Kao što je praksa u prethodne dvije sezone igranja ove lige pokazala uprava sigurno neće dozvoliti da utakmica bude prije iftara ili tokom.
-
RealMadrid
Čelik je zadnji put igrao u terminu od 19:30h 25.03.2025. godine i to protiv Travnika, završilo je 3:1 u korist crno-crvenih. 
Prva utakmica Bojana tada na trenerskoj poziciji u ČelikuRealMadrid je napisao/la: ↑02 ožu 2026, 21:13 Čelik je zadnji put igrao u terminu od 19:30h 25.03.2025. godine i to protiv Travnika, završilo je 3:1 u korist crno-crvenih.![]()
LimVo likČe
Zna li neko kako su žujani prijateljske igrali, niko ih ne spominje, a oni su nam najveca prijetnja.
Sta se bojite zutih? Sve je u nasim rukama i do nas! Prve tri tekme poginuti da pobjedis i ako pobjedis sve tri gotovo je!
Sve ucinuti da se udje jer ako ovaj mlitavi Željo jos sad ispadne na godinu ga tek neces uci!
Sve ucinuti da se udje jer ako ovaj mlitavi Željo jos sad ispadne na godinu ga tek neces uci!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Ovu ogradu kad se bure radila rekonstrukcija treba ostavit na visinu ovog zidica. Nit ova ograda moze sacuvat onog ko je nanijetio utrcat u teren, nit ova saka redara moze. Rezi ogradu kao u enleskoj ligi.
-
Luis Nazario da Lima
Ja samo ne znam kako ova ograda prolazi kontrole majke mi, oni šiljci na njoj su strava, kako neko iz UEFA nije vec odreagovao, pa makar šiljke uklonili
ma već mi na živce iskreno malo ide kolko nas stadion može uz relativno mala ulaganja dobit puno moćniji izgled al nikako da se to desi. Sve su to mali detaljčići al eto nikako da se ušminka naše BP. A vjerujem da su to "sitne" pare u odnosu na kako bi ljepše sve izgledalo ali eto.
- R0b
- 12. igrač