NK Čelik

Koji termin utakmice Čelik - Travnik vam odgovora, ako uzmemo u obzir vjerske obaveze(iftar 17:57)

Anketa traje do: 07 ožu 2026, 10:54.

15:00
1
4%
18:00
1
4%
19:30
21
91%

Ukupno glasova: 23

phillies
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

@Eugen

Mali offtopic: U clanku na potralu, vezano za klubove koji ispadaju iz PL, spominje se eventualni baraz. Koliko znam to je netacno, jer samo se prosle godine bio baraz kao alternativno rjesenje (posto se radilo o skracenju lige). Ove sezone sve ide regularno, po jedan klub iz entitetskih liga (koji budu imali licencu) ce uci u PL, dok dva kluba ispadaju iz PL (iz bilo kojeg entiteta oni bili), s tim da ako ispadaju dva iz istog entiteta, onda iz entiteske lige ispada jedan klub vise nego inace.

@avenija
Nije to samo slucaj kod tebe i Tarika. Vecina "pacijenata" koji Celik prate kroz ovaj turbulentni period ima iste amplitude raspolozenja. Srecom, u zadnje vrijeme nije bilo perioda depresije, pa nisu bili potrebni medikamenti :D Zato drzimo palceve da se taj niz nastavi i u proljetnom dijelu prvenstva :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ovo je netačno oko baraža što piše u članku.Prošle sezone se radilo o skraćenju i ispadala su 4 kluba od ta 4 kluba svi su bili iz Federacije.Posušije završilo 9. a iznad njega Radnik i da je Radnik bio 9. a Posušije 8. nebi bilo baraža.I kad se igralo sa 12 klubova ispadala su 2 iz Federacije al nije bilo baraža,tako da ovo je bili samo radi skraćenja lige.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Ne zna se ko je gori, sportbc koji je kopirao ovo od meridiana, ili ovi drugi koji ne čitaju propozicije takmičenja.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Ma Čelik ulazi, a Sloga ostaje u ligi, jer niko od ovih iz RS-a nema uslova da uđe ni Laktaši ni BSK. Ta je liga svakako cirkus teži. Mi ulazimo za druge nas nije briga
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Naše je da odradimo na terenu i na tribinama ostalo će biti kako bude.
Siguran sam sa će momci biti dobro spremni.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Vjerovatno se čeka zvanični termin utakmice pa da se krene sa prodajom ulaznica i najavama od navijača do kluba.

Protiv Sarajeva je 10 dana prije sve gorilo jer se znao termin iako nam ta utakmica nije značila rezultatski mnogo. Marketinški da i super smo se predstavili.

Travnik je po bitnosti utakmice kao finale lige prvaka u odnosu na FKS i zato i poziv i odziv na utakmicu mora biti jak.

Vjerujem da su igrači svjesni da se daljnja sudbina Čelika piše na proljeće i da će se maksimalno posvetiti iduća tri mjeseca fudbalu.

A publika mora biti i na većem nivou nego jesenas kada zaškripi na terenu da digne ekipu i sjebe protivnika.

Prošla je pauza sada svi zajedno moramo puhati u isti balon.

Dobar start je pola posla.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Avenija je napisao/la: 02 ožu 2026, 17:23 Vjerovatno se čeka zvanični termin utakmice pa da se krene sa prodajom ulaznica i najavama od navijača do kluba.

Protiv Sarajeva je 10 dana prije sve gorilo jer se znao termin iako nam ta utakmica nije značila rezultatski mnogo. Marketinški da i super smo se predstavili.

Travnik je po bitnosti utakmice kao finale lige prvaka u odnosu na FKS i zato i poziv i odziv na utakmicu mora biti jak.

Vjerujem da su igrači svjesni da se daljnja sudbina Čelika piše na proljeće i da će se maksimalno posvetiti iduća tri mjeseca fudbalu.

A publika mora biti i na većem nivou nego jesenas kada zaškripi na terenu da digne ekipu i sjebe protivnika.

Prošla je pauza sada svi zajedno moramo puhati u isti balon.

Dobar start je pola posla.
Dobar start je premijer liga a ne pola posla. Mi ako ostanemo na +3 ili daj Boze budemo imali vise poslije Olova ja mislim da su nam sanse uduplane u odnosu na trenutne.
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

IMG_1820.jpeg
IMG_1820.jpeg (223.67 KiB) Pogledano 200 puta.
Ideeemo spam-ati ljude iz MYTV i savezaaaa
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

IMG_1821.jpeg
IMG_1821.jpeg (108.09 KiB) Pogledano 188 puta.
Ehh forumaši, ja očekujem mustuluk. Barem da mi iftar u urbanu uplatite 😂
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Polako ljudi nema MYTV ništa s terminima utakmice. Kao što je praksa u prethodne dvije sezone igranja ove lige pokazala uprava sigurno neće dozvoliti da utakmica bude prije iftara ili tokom.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Čelik je zadnji put igrao u terminu od 19:30h 25.03.2025. godine i to protiv Travnika, završilo je 3:1 u korist crno-crvenih. :D
bartoli

Post Postao/la bartoli »

RealMadrid je napisao/la: 02 ožu 2026, 21:13 Čelik je zadnji put igrao u terminu od 19:30h 25.03.2025. godine i to protiv Travnika, završilo je 3:1 u korist crno-crvenih. :D
Prva utakmica Bojana tada na trenerskoj poziciji u Čeliku
LimVo likČe
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Zna li neko kako su žujani prijateljske igrali, niko ih ne spominje, a oni su nam najveca prijetnja.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Redbull je napisao/la: 02 ožu 2026, 22:42 Zna li neko kako su žujani prijateljske igrali, niko ih ne spominje, a oni su nam najveca prijetnja.
Nabijaju po 5, 6 razlike. Njih će Duvnjak ugasit u prvom kolu već :grljenje:
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Sta se bojite zutih? Sve je u nasim rukama i do nas! Prve tri tekme poginuti da pobjedis i ako pobjedis sve tri gotovo je!
Sve ucinuti da se udje jer ako ovaj mlitavi Željo jos sad ispadne na godinu ga tek neces uci! :D
Odgovori