NK Čelik
-
PatrickBateman
- R0b
- 12. igrač
-
RealMadrid
Re: NK Čelik
Da, planirano je u 15 sati.
I dodje neko kaze tu smo negdje il malo jaci sa Slobodom.
Ubio bi se odma eto.
Zamisli brate
Taj dan bi trebalo proglasit kao Dan fudbala u Bosni.
-
PonosniSmogovci
Pa kako to je moguće? Sloboda ima 11 PL igrača i svi su bolji od naših. Svašta.
Kakva su vaša očekivanja za ovaj film sto snimaju o čeliku i putu iz kantona do pl. Samo nek se ne obrukaju sto se mene tice pa makar ga jos dvije godine snimali samo nek bude na nekom nivou
Mi htjeli ili ne, moramo se plasirati u PL. Sta treba ovaj dokumentarac da zavrsi bez happy enda.
Meni treba 3 dana da prebolim poraz, nije floskula nego Bogami, vidim nisam jedini kome rezultati utiču na raspoloženje, sreću, život.
Ne znam najiskrenije kako bi podnio kada ne bi ušli ove sezone u PL i kada bi morao gledati slavlje druge ekipe sa 16 svojih navijača kako proslavljaju plasman. Još jedno razočarenje bi mi možda i zauvijek zgadilo fudbal.
Neću ni da mislim o tome. Idemo napuniti i Bilino i Vezire za desetak dana.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
@avenija to sto ti pises su cinjenice, a ono sto on pise, nemoj mu zamjeriti.Avenija je napisao/la: ↑01 ožu 2026, 16:02Možeš li malo više napisati o toj finansijskoj situaciji kada si upućen jer vidim da pišeš svaki malo nema nema nema. Ako kanton plaća preostale dugove i ove godine, Vito akademiju, ako je zadnje dvije utakmice bilo 23500 gledalaca, ako imamo te neke sponzore, ako grad plaća reprogram i jos ucestvuje sa 250 k ako se ne varam, ako je prodat Rijad Teletović za 300 k, ako ima rekordan broj članova za mjesec dana po 80 KM i sve ostalo sto nema ni blizu nijedan klub u FBIH kako onda nema para jer pišeš nema nema nema svako malo pa vjerovatno znas gdje su i zašto nema ?
Odakle ostalima, kako drugi klubovi bez ičega prežive sezonu?
Ne pišem ovo zbog priprema, ljepše je vrijeme u Zenici trenutno nego u Međugorju može se trenirati i pripremati i kod nas nego općenito.