FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Niko iz "sša" nije svjestan odgovornosti koju nosi, nisu svjesni da imaju privilegiju koja mnogima život znači.
- Tranzicija
Samo jedan covjek nas moze spasiti. Sanine uzmi telefon i zovi ga
-
jointunija
Sa trenutnim rosterom i bez krila jedinu soluciju vidim u postavci 4-4-2 romb.Sa obzirom da ova ekipa i ne može da drži posjed,nije ni čudo da smo utakmice dobijali na tranziciju.
I tu moramo biti agresivniji da bi osvojili loptu da bi mogli prema naprijed nešto konkretno uraditi.
Sa obzirom da Hodžić može pokriti sve od stopera do špica,tu imam dilemu.
Odinaka--Bičakčić--?????--Alić
Pejić
Galchev. Prokop
Hodžić
Jaganjac. Freeman
Ili špicevi Husković--Korora,samo da onaj puž što se istresa na juniorima ne igra.
E sad imamo Denija,Ericka,Radovca,Vinija pa sad nek neko namjesti kako misli da je bolje.
Protiv Sloge mi se svidjela kombinacija Odi--Galchev,ima u onom momku potencijala.
I tu moramo biti agresivniji da bi osvojili loptu da bi mogli prema naprijed nešto konkretno uraditi.
Pejić
Galchev. Prokop
Hodžić
Jaganjac. Freeman
Ili špicevi Husković--Korora,samo da onaj puž što se istresa na juniorima ne igra.
E sad imamo Denija,Ericka,Radovca,Vinija pa sad nek neko namjesti kako misli da je bolje.
Protiv Sloge mi se svidjela kombinacija Odi--Galchev,ima u onom momku potencijala.
- Privitak/ci
-
- IMG_20260227_111814.jpg (252.72 KiB) Pogledano 152 puta.
Pisao sam baš o rombu na gg.ba forumu..nešto što smo igrali pod Amarom.jointunija je napisao/la: ↑27 vel 2026, 12:07 Sa trenutnim rosterom i bez krila jedinu soluciju vidim u postavci 4-4-2 romb.Sa obzirom da ova ekipa i ne može da drži posjed,nije ni čudo da smo utakmice dobijali na tranziciju.
Pejić
Galchev. Prokop
Hodžić
Jaganjac. Freeman
Galchev-Bičakčić-Nastić-Alić
Pejić
Hodžić Milošević
Prokop
Jaganjac Vini
Ili opcija sa Galchevom u sredini što se pretvara u 4-3-3 u fazi napada
Odinaka-Bičakčić-Nastić-Alić
Hodžić-Prokop-Milošević
Galchev-Jaganjac-Vini
- AmarAmarOsimOsim
442:
Ćosić - Alić, Hodžić, Bičakčić, Odinaka - Freeman, Pejić, Dominik, Galcho - Muharem, Peišoto.
Druga opcija bi bio Peišoto umjesto Freemana, a u napadu Jaganjac.
4312:
Ćosić - Alić, Hodžić, Bičakčić, Galcho - Dominik, Pejić, Deni - Korora - Muharem, Jaganjac.
Može i sa Nastićem na štoperu, Hodža u sredinu a Dominik prije napadača.
Imam dojam da bi se itekako moglo igrati sa Peišotom u špici.
Što se tiče trenera, kako sam čuo, spisak je skraćen na trojicu. Jedno ime prednjači u dobijanju posla. Trebalo bi nadam se uskoro da bude F5. Očekujem da trenutni stručni štab odradi utakmicu sa Zrinjskim pa da trener od utorka počne sa radom.
Šta očekujete od kupa? Okrećemo?
Ćosić - Alić, Hodžić, Bičakčić, Odinaka - Freeman, Pejić, Dominik, Galcho - Muharem, Peišoto.
Druga opcija bi bio Peišoto umjesto Freemana, a u napadu Jaganjac.
4312:
Ćosić - Alić, Hodžić, Bičakčić, Galcho - Dominik, Pejić, Deni - Korora - Muharem, Jaganjac.
Može i sa Nastićem na štoperu, Hodža u sredinu a Dominik prije napadača.
Imam dojam da bi se itekako moglo igrati sa Peišotom u špici.
Što se tiče trenera, kako sam čuo, spisak je skraćen na trojicu. Jedno ime prednjači u dobijanju posla. Trebalo bi nadam se uskoro da bude F5. Očekujem da trenutni stručni štab odradi utakmicu sa Zrinjskim pa da trener od utorka počne sa radom.
Šta očekujete od kupa? Okrećemo?
Dzelo, ti baš od Ćosića očekuješ mnogo?!
Iskreno, ako se ne uradi nešto po pitanju ovog suđenja ne očekujem ništa od kupa. Mslm, ako se posložimo imamo mi dovoljno da možemo okrenuti Slogu ali Kone, Zrinjski i Velež su nam veliki problem svakako a još uz ovo suđenje možemo ostati i bez nekih igrača. Sumnjam da će ono govn@ od Jusufbegovića nešto sad značajno promijeniti pristup u revanšu. Ako im sudija dozvoli da igraju kao mesari tako će i igrati.
Edit : Gledajući utakmice u nastavku sezone oni nemaju kvaliteta da ostanu u ligi. Mogu to samo na Vicine mišiće. Igra im je Bože sačuvaj.
Iskreno, ako se ne uradi nešto po pitanju ovog suđenja ne očekujem ništa od kupa. Mslm, ako se posložimo imamo mi dovoljno da možemo okrenuti Slogu ali Kone, Zrinjski i Velež su nam veliki problem svakako a još uz ovo suđenje možemo ostati i bez nekih igrača. Sumnjam da će ono govn@ od Jusufbegovića nešto sad značajno promijeniti pristup u revanšu. Ako im sudija dozvoli da igraju kao mesari tako će i igrati.
Edit : Gledajući utakmice u nastavku sezone oni nemaju kvaliteta da ostanu u ligi. Mogu to samo na Vicine mišiće. Igra im je Bože sačuvaj.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- Robusnatefaltava
Haris Slato
Sta ocekivati
na prvu se više cini kao kandidat za načelnika općine a ne predsjednika kluba 
Sta ocekivati
Zna li iko pozadinu ovog Harisa?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Jest, podrška momku, vidjet ćemo da li je pravi izbor vremenom
Zadnja izmjena: Arma., dana/u 27 vel 2026, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
- Robusnatefaltava
- AmarAmarOsimOsim
Ćosić je bio planiran da počne sa Slogom. Zašto nije adresa su šsš Suljo i pomoćnik mu Dino. Samo da naredni trener ne bude Ćorić.