Tehnicki jos nisu prosli jer ima revans, ali moguce je da Radnik odustsne od Kupa, jer imaju borbu za opstanak kao prioritet. Sto se Basica tice, mogao bi biti zanimljiv igrac.Rz88 je napisao/la: ↑25 vel 2026, 14:55 Srdjan Basic 2 gola Radniku za prolaz Laktasa. Vec sam ga spominjao, dobra statistika u Laktasima, u21. Nadam se da ima negdje snimak utakmice da pogledam jer ga nikada nisam gledao, ali netko tko barem po brojkama ima potencijal da bude ako nista klupa u Premijer ligi.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Sva sreća sto nas očekuje samo jedna utakmica tokom Ramazana, hajde sto 7-8 igrača od prvih 11 posti nego sto gledajući ovih 700 ljudi na Grbavici ni kod nas bolje ne bi bilo da se utakmice igraju tokom Ramazana i posta.
Samo taj Travnik(jedina utakmica za Ramazan), subota i termin barem u 19:30. Taman dovoljno i za igrače da napune baterije i za publiku da napuni stadion 90 minuta od iftara.
Pohvalio bi upravu što se trudi osigurati sto bolje uslove za pripreme. 5 dana Međugorje, pripremna utakmica. Sasvim okej.
Kada bi angažovali još barem jedno pojačanje ideala sve što bi rekli ljudi. Ofanzivno nemaš neki kvalitet i tu treba djelovati.
Samo taj Travnik(jedina utakmica za Ramazan), subota i termin barem u 19:30. Taman dovoljno i za igrače da napune baterije i za publiku da napuni stadion 90 minuta od iftara.
Pohvalio bi upravu što se trudi osigurati sto bolje uslove za pripreme. 5 dana Međugorje, pripremna utakmica. Sasvim okej.
Kada bi angažovali još barem jedno pojačanje ideala sve što bi rekli ljudi. Ofanzivno nemaš neki kvalitet i tu treba djelovati.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Odlican potez uprave i strucnog staba da se ode na jos jedne pripreme! Nadam se da ce igraci raditi ful i da ce svi biti zdravi i spremni i psihicki a pogotovo fizicki za napore koji ih cekaju na proljece! Nadam se da se Burekovic nije poveo na ove pripreme jer od frajke nema nista to je definitivno.
Gledam sinoc Bode Norveski kako igra,jednostavno s mudima hrabro al momci i trce strahota. Trkom i spremom ljudi u osminu lige prvaka dodjose.Sve sto nemaju u ekipi momci trkom nadomjeste,zato i nasi igraci samo ako budu trcali i borili se na 100% mogu se sigurno nadati ulasku u PL.
Gledam sinoc Bode Norveski kako igra,jednostavno s mudima hrabro al momci i trce strahota. Trkom i spremom ljudi u osminu lige prvaka dodjose.Sve sto nemaju u ekipi momci trkom nadomjeste,zato i nasi igraci samo ako budu trcali i borili se na 100% mogu se sigurno nadati ulasku u PL.
Bice iza 18:00 tekma dosta toga zavisi od Saveza i Moja TVAvenija je napisao/la: ↑25 vel 2026, 16:21 Sva sreća sto nas očekuje samo jedna utakmica tokom Ramazana, hajde sto 7-8 igrača od prvih 11 posti nego sto gledajući ovih 700 ljudi na Grbavici ni kod nas bolje ne bi bilo da se utakmice igraju tokom Ramazana i posta.
Ima li ko vremena da sabere nase posjete sa kupom i željine sa kupom. Poslje ovog danas mislim da smo tu negdje sa posjetom ako ne i da smo ih i prestigli, pogotovo ako ne prekinu svoj crni niz a mi nastavimo kako smo stali mislim da nije uopste nerealno da do kraja sezone budemo najgledanija ekipa u državi
Ubacujemo nove plugine pa ćemo kroz par dana vratiti sve. Bit će noviteta velikih. Očekuje se dolazak i navijača Sarajeva na naš forum tako da će ovo biti novi centar navijača nogometa u BiH.
A za ovo ste naravno svi vi zaslužni koji ste prvi dan prešli na naš forum i ostali konstantni na njemu. Nadam se da ste i vi zadovoljni našim radom.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"