FK Željezničar

Odgovori
BatistutA19

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BatistutA19 »

Ja bi samo da vas pozdravim pozelim dobrodoslicu na nas a i vas forum od sad i drago nam je sto ste dosli .Nadat se navijacima i drugih klubova da dodju ,tamo je postalo besmisleno vec dugo totalno izgubili kontrolu nad forumom
Sve sto vam treba obratite se Laudrupu!!
Sretno vam danas u Kupu sa Slogom a i u prvenstvu i akobogda ,da i mi udjemo a trebali bi inda se vidimo uduce sezone u Wwin ligi BiH da vratimo stare derbije jedne od najjacih.
Veteran

Post Postao/la Veteran »

Oko Ćosića....ko ode ponekad na trening on i vidi. Momak ima talenta, vrijedno i ponizno radi, ali....
Rade golmani igru nogom, izbijanje lopte do centra. On ne može da pogodi niti jednu, i to bez pritiska, dakle sam. Zamisli kada ga protivnički igrač "pritisne" gdje bi te lopte završile. Mnogo, mnogo rada je pred njim.
To što je dobro branio u jednoj pripremnoj utakmici ne znači ništa. Kompletna ekipa je dobro izgledala na pripremama, a vidimo šta gledamo tri kola.
Nemojmo biti naivni. Mislim da bi sedmično trebali imati minimalno po jednu trening utakmicu, pa da vidimo od čega su Ćosić, Korora, Dragović i ostali omladinci koje prizivamo da budu starteri u nikad težim trenutcima za klub.
Levin

Post Postao/la Levin »

Šta očekivati od čovjeka (Sulje) koji uđe poslije lošeg rezultata u slačonicu i pred trenerom izjavi "ja sam sad ovdje glavni". Njemu ne treba biti mjesta u klubu.
Veteran

Post Postao/la Veteran »

Zrinjski u ponedeljak u 21.00. Pomjeren je termin, a ponedeljak je jedini dan kada možemo igrati. Nedjelja je praznik, a u subotu ne može, jer su oni u Londonu u četvrtak.
AmarAmarOsimOsim

Post Postao/la AmarAmarOsimOsim »

Erick ‘mora’ da igra. To me ne čudi. Meni je najgore što nema ničije reakcije. Meni je čudno zašto predsjednik to nije presjekao odmah u korijenu? Suljo je problematičan godinama i to nije tajna. Od Bašića pa dalje. To ponašanje kod SM neće proći.
Veteran

Post Postao/la Veteran »

AmarAmarOsimOsim

Baš će on na klupu?
melem

Post Postao/la melem »

Ma sta
Veteran

Post Postao/la Veteran »

AmarAmarOsimOsim je napisao/la: 25 vel 2026, 13:24 Baš će on na klupu?
Samo info da je slobodan...
Pablo11

Post Postao/la Pablo11 »

AmarAmarOsimOsim je napisao/la: 25 vel 2026, 13:12 Erick ‘mora’ da igra. To me ne čudi. Meni je najgore što nema ničije reakcije. Meni je čudno zašto predsjednik to nije presjekao odmah u korijenu? Suljo je problematičan godinama i to nije tajna. Od Bašića pa dalje. To ponašanje kod SM neće proći.
To je samo dok se ne rijesi za Hodzica. Nije bio u planu ni protiv veleza ni sad, ali nikako da spojimo dva dobra.
PlavaPorodica

Post Postao/la PlavaPorodica »

Znaci i kup prokockan..
Ja fakat ne mogu da shvatim,kako ljudima nije jasno da sa Erickom u sastavu, mi nikoga ne mozemo pobjediti od ekipa iz PL.
Daj Boze da i nulu izvucemo danas, pa da probamo sta u revansu, ako se zavrse ti papiri za Hodzica.
Veteran

Post Postao/la Veteran »

Pa nije kup prokockan, samo treba biti realan. Kakvu igru, pristup, atmosferu, pa i kvalitet imamo,nije realno da možemo u ikakvog varijanti uzeti kup.
Drugo je sto nama guzica zine bez ikakvih argumenata.
AmarAmarOsimOsim

Radnik pade u Laktašima.
Arma.

Post Postao/la Arma. »

AmarAmarOsimOsim je napisao/la: 25 vel 2026, 14:47 Radnik pade u Laktašima.
Očekivano
Riquelme

Post Postao/la Riquelme »

@laudrup jedan naš forumaš ima problem sa registracijom, kada dođe na sajt i pokuša se registrovati piše mu:
Sorry, you have been blocked
You are unable to access *****.ba

Tvrdi da nikada nije bio ovdje.
Odgovori