FK Željezničar
- AmarAmarOsimOsim
Re: FK Željezničar
Ja ne moram da pišem koji sam nick na onom forumu bio. Lako ćete me pronaći.
-
PatrickGerhardt
Ja bih ti odgovorio na poruku al fkt ne znam kako, stoji da sam tek registrovan i ne moguAmarAmarOsimOsim je napisao/la: ↑24 vel 2026, 22:33 Ja ne moram da pišem koji sam nick na onom forumu bio. Lako ćete me pronaći.
- AmarAmarOsimOsim
Pošalji mi na starom samo pp.
Pozdrav raja.
Dobrodošli na naš forum. Imamo urednika također iz Sarajeva koji aktivno prati Želju.
S obzirom da znam(o) gadosti na onom tamo forumu, ovdje ću nekome pružiti moderatora koji će kontrolisati situaciju.

Dobrodošli na naš forum. Imamo urednika također iz Sarajeva koji aktivno prati Želju.
S obzirom da znam(o) gadosti na onom tamo forumu, ovdje ću nekome pružiti moderatora koji će kontrolisati situaciju.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
-
PatrickGerhardt
Nadam se da ce irfo biti moderator, tamo su mu ruke bile vezane.
- PlavaPorodica
Pozdrav. Bolje vas nasli.
Ne radi vam pp, nikome ne mogu poslati poruke, ili je to sto sam tek registrovan?!
-
PatrickGerhardt
Top ako i tebi ne rade, nisam glup tolikoPlavaPorodica je napisao/la: ↑24 vel 2026, 22:59Pozdrav. Bolje vas nasli.
Ne radi vam pp, nikome ne mogu poslati poruke, ili je to sto sam tek registrovan?!
- Tranzicija
PotpisujemPatrickGerhardt je napisao/la: ↑24 vel 2026, 22:54Nadam se da ce irfo biti moderator, tamo su mu ruke bile vezane.
- AmarAmarOsimOsim
Priča se da nam stiže jedno pojačanje.
- AmarAmarOsimOsim
Jole ili Josip, nadam se da ti ne smeta. Da nisi ti urednik, što ne potpisuje članke a dobro je upućen?
Jok, obrati se glavnom, broj jedan novinar u BiH.AmarAmarOsimOsim je napisao/la: ↑24 vel 2026, 23:05 Jole ili Josip, nadam se da ti ne smeta. Da nisi ti urednik, što ne potpisuje članke a dobro je upućen?
Pozz i nadam se da cemo se lijepo druziti hahah