NK Čelik

Koliku podršku sa tribina očekujete protiv Travnika u prvoj utakmici proljetne polusezone?

Anketa traje do: 01 ožu 2026, 20:00.

Ispod 5000
2
5%
5000 - 7000
13
31%
7000 - 10.000
21
50%
Preko 10.000
6
14%

Ukupno glasova: 42

samocelik
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la samocelik »

Ili možda dq nastavimo timsku igru, onako malo smorenu za gledati, da ne kažem šampionsku. Prvi put sam skonto da bi mogli biti prvi u Konjicu, protiv Igmana, kad smo ko kurac bili prvo poluvrijeme a kasnije izašli da pobijedimo i vala pobijedili. Još jedna stvar, raspored nam ide više na ruku nego jesenas.
Da se zna, nikako ne podcjenjujem protivnike ili ligu ali malo više vjerujem u kolektiv tim i igru
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Nogometaši Čelika nastavili su sa pripremama za nastavak sezone u Prvoj ligi FBiH.

Zbog problema sa održavanjem treninga u Zenici, ekspedicija Zeničana sutra ide ponovo put Međugorja.

Crno-crveni će ostati u Međugorju do nedjelje s tim da postoji mogućnost da produže boravak još tri-četiri dana.

Boravak u ovom mjestu će iskoristiti da odigraju i pripremni meč. Protivnik će biti Igman iz Konjica, a ovaj meč planiran je u subotu.

Ako Zeničani ostanu duže u Međugorju izvjesno je da odigraju još jedan prijateljski meč.

Generalnu probu pred nastavak sezone ekipa koju s klupe vodi Bojan Regoje imat će protiv TOŠk-a u Zenici 7. marta.

:like:

Regoje, pripremi ih kao terminatore za ovih 13 finala !!!

NAPRIJED ČELIK!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Davno sam napisao, pa evo i sada, mislim da nam treba pomocni trener koji je bio napadac ili zna sve o tom segmentu igre, jer Regoje i Jusic su stoperi i napravili su nam najjacu odbranu u ligi i stvarno svaka cast za obojicu, ali mislim da nam treba jos jedan covjek (naravno finansije diktiraju)

Jer nemamo naprijed uigranih dobrih akcija (mada je protiv Famosa bilo nekoliko dobrih sto se vidi da se radi i tu nesto)....npr Sivac sta uradi, manje vise je standard neki i na brzinu odradi, ali zavrsni pas nema smisla - ne znam da li ide na prvu, il na drugu, il na povratnu, cak ih dosta zavrsi kod protivnika a to super pokazuje ova statistika da ga nema u asistentima.
Masic dosta toga sam odradi, mislim da trebamo imati barem 3 akcije uigrane samo za njega i ponavljanja na treninzima dok u snu ne pocnu isto to raditi.

Moje skromno misljenje samo
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Sad kad si spomenuo uigrane akcije, misljenja sam da nam fali takvih akcija kod kornera. Imamo dvojicu visokih stopera plus Hodzica, Masica pa i Jenjica i trebali bi biti vise opasni po protivnicki gol iz prekida.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Odgovori