I meni je ovo bolje i unikatnije. Cak bi okrenuo logo prema jugu, vidim da nitko nije postavio tako na slikama.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Prošla anketa je završila, nova je aktivna.Angažovati hitno veznog igrača kreatora kako bi riješili problem sa posjedom i kreativnosti u igri?
Anketa je završila:
Da, 34, 72%
Ne, 8, 17%
Još jedan i mozaik ekipe je sklopljen za napad na PL. 5, 11%
Ukupno glasova: 47
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BatistutA19
I meni je mocnije logo Robijasi ali logika da ide grb kluba ,ne igraju Robijasi nego Čelik i kao sto ste rekli svugdje je logo kluba ili dres kluba ,ne znam da li ima igdje navijacka skupina.
Bez grba kluba "ceradu" ne treba ni zamisljati. Glavonja moze samo u nekom kolazu - pa da bude iza grba kluba. S jedne strane glavonja, sa druge grb grada. Nesto kao na grafitu "Vjecna ljubav celicnog grada" samo malo modernizovano 
ps. Da li su na stadionu mjenjali onaj natpis "Stadion Bilino Polje" iznad sluzbenog ulaza, ili mi se ucinilo?
ps. Da li su na stadionu mjenjali onaj natpis "Stadion Bilino Polje" iznad sluzbenog ulaza, ili mi se ucinilo?
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Što se nove ankete tiče, mislim da se protiv Travnika i Gorkog zajedno može uzeti isti prihod kao protiv Sarajeva, što je fantastično u prvoj ligi, 80 000KM mjesečno od ulaznica.Avenija je napisao/la: ↑19 vel 2026, 20:05Prošla anketa je završila, nova je aktivna.Angažovati hitno veznog igrača kreatora kako bi riješili problem sa posjedom i kreativnosti u igri?
Anketa je završila:
Da, 34, 72%
Ne, 8, 17%
Očekujem 3000 zapada i 1000 istok + jug = 40 000 KM, možda protiv Travnika bude malo manje, al nadoknadit će se to protiv Gorkog.
Razmisliti za onu akciju gratis istok, možda i ove dvije utakmice preskočiti pa onda opet aktivirati privatnike u aprilu da se rasproda istok za manje atraktivne Bratstvo i Jedinstvo.
Posjeta ce akB bit dobra vjerujem najmanja to sto si pisao.Ja mislim da ce i zavisit od toga koliko budemo dominirali protivnike pogotovo na Bilinom polju, ako budemo gazili i davali malo vise golova po tekmi npr 3 posjeta ce ici i vise od toga a da ne kazem da na gostovanjima nekom das 3 ili 4 komada i to ce uveliko odredzivat posjetu, a ako se budemo patili to je to otprlike sto si napisaoTruhlo je napisao/la: ↑19 vel 2026, 21:33Što se nove ankete tiče, mislim da se protiv Travnika i Gorkog zajedno može uzeti isti prihod kao protiv Sarajeva, što je fantastično u prvoj ligi, 80 000KM mjesečno od ulaznica.Avenija je napisao/la: ↑19 vel 2026, 20:05Prošla anketa je završila, nova je aktivna.Angažovati hitno veznog igrača kreatora kako bi riješili problem sa posjedom i kreativnosti u igri?
Anketa je završila:
Da, 34, 72%
Ne, 8, 17%
Očekujem 3000 zapada i 1000 istok + jug = 40 000 KM, možda protiv Travnika bude malo manje, al nadoknadit će se to protiv Gorkog.
Razmisliti za onu akciju gratis istok, možda i ove dvije utakmice preskočiti pa onda opet aktivirati privatnike u aprilu da se rasproda istok za manje atraktivne Bratstvo i Jedinstvo.
Mijenjali su natpis,ne cini ti se.phillies je napisao/la: ↑19 vel 2026, 21:02 Bez grba kluba "ceradu" ne treba ni zamisljati. Glavonja moze samo u nekom kolazu - pa da bude iza grba kluba. S jedne strane glavonja, sa druge grb grada. Nesto kao na grafitu "Vjecna ljubav celicnog grada" samo malo modernizovano
Grb kluba i glavonju ukomponovat u tu zastavu i mirna Bosna! Platno koje je @phillies spominjao da ide i koje koristi uefa frajko prodaje u Sarajevu ako se sjecam 2metra sirine i 150 metara duzine u rolni,opet nisam 100% siguran al ima na olx oglas.
Protiv Travnika ocekujem oko 7000 gledalaca.