NK Čelik

Koliku podršku sa tribina očekujete protiv Travnika u prvoj utakmici proljetne polusezone?

Anketa traje do: 01 ožu 2026, 20:00.

Ispod 5000
0
Nema glasova.
5000 - 7000
8
31%
7000 - 10.000
14
54%
Preko 10.000
4
15%

Ukupno glasova: 26

PatrickBateman

Re: NK Čelik

Post Postao/la PatrickBateman »

Ja sam se iznenadio kad sam vidio da frajer samo 30 godina ima a ugasen ko opusak.

Isakovic sa 40 je za njega CR7 po fizickoj spremi
Srce, čast i ponos!
BadrHari

Post Postao/la BadrHari »

PatrickBateman je napisao/la: 19 vel 2026, 09:51 Ja sam se iznenadio kad sam vidio da frajer samo 30 godina ima a ugasen ko opusak.

Isakovic sa 40 je za njega CR7 po fizickoj spremi
A ne razumijem da se za pola godine ne možeš vratit na nivo 1. Lige FBiH, bar ko rezerva ući 30 min da budeš koristan. Pa trčao bih svaki dan na Smetove ako treba ako je do toga.

Ako je do povrede neke onda ne znam stvarno šta je polomio, sve ligamente križne uhelaćio izgleda pa se ovoliko oporavlja.

Šta su u klubu kontali pa mu ugovor dali, na pripreme vodili... Ako je fkt nargila raskinuti ugovor na prvu tu informaciju, on je sa fudbalom završio onda.

I ja sam mišljenja da nam fali taj "vic" u igri da neki ofanzivni vezni proturi ala Fenan u prime :mrgreen: , napravi višak, izbaci, proigra. Bilo je tvrdih utakmica gdje smo se baš patili sa kreacijom i naprijed bili odsječeni skroz. Amoah to može možda iznijeti, nadam se.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Allgunsblazing je napisao/la: 19 vel 2026, 09:22 Ne slazem se sa ovim umanjivanjem Stupcanice. Cinjenica je da su tu tri boda iz nas i da su u prvom dijelu bili gori za ta tri boda koja smo mi dobili iz sudijske greske prema njima.

Naravno, ne trebamo se otpisivati niti umanjivati nas kvalitet. Realnost je da nam je ekipa sasvim dovoljno kvalitetna da zadrzi prvo mjesto, ali kvalitet na papiru se ne pretvara uvijek u pobjede na terenu.

Do sad smo pokazali zrelost u odbrani i to je nas najveci oslonac.

Cinjenica je da su krila podbacila. Dakle, imamo i mi jednu brzinu vise jer mislim da nije realno da mogu odigrati opet tako losu polusezonu. Raspored nam ide na ruku.

@Zamorano On svakako ima ugovor. Klub ako ga se rijesi, treba platiti ostatak ugovora, osim u slucaju sporazumnog raskida.
Tako je nikog ne treba poscjenjivat pogotovo njih i Travnik tako su i navijaci gorkog podcjenjivali a sace bit u belaju.Treba se pripremat i postavit tako da nisi ni od koga bolji dok to ne pokazes na terenu a pisao sqm i ja za taj ofanzivni dio ( citaj krila) blago je rec katastrofa kad dodas loseg i Delica, samo nas je Maske vadio najvise i igrac 29 par puta.I jq se samo nadam da ce se Sero popravit a i Sijamija da ce se snac na lijevom krilu i da necemo akB ispustit prvo mjesto.
Ako je Burek dobio ugovor onako povrijedzen to je greska kluba on je po meni mogao samo dobit termine da trenira sa ekipom i jedan rucak u nekom objektu hahah dok ne dodze na nivo da uopste konkurise za tim
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Okrenut cu janje kad se riješimo ovog Burekovića.Isto žohar eskivira nogu.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Allgunsblazing je napisao/la: 19 vel 2026, 09:22 Ne slazem se sa ovim umanjivanjem Stupcanice. Cinjenica je da su tu tri boda iz nas i da su u prvom dijelu bili gori za ta tri boda koja smo mi dobili iz sudijske greske prema njima.

Naravno, ne trebamo se otpisivati niti umanjivati nas kvalitet. Realnost je da nam je ekipa sasvim dovoljno kvalitetna da zadrzi prvo mjesto, ali kvalitet na papiru se ne pretvara uvijek u pobjede na terenu.

Do sad smo pokazali zrelost u odbrani i to je nas najveci oslonac.

Cinjenica je da su krila podbacila. Dakle, imamo i mi jednu brzinu vise jer mislim da nije realno da mogu odigrati opet tako losu polusezonu. Raspored nam ide na ruku.

@Zamorano On svakako ima ugovor. Klub ako ga se rijesi, treba platiti ostatak ugovora, osim u slucaju sporazumnog raskida.
Sta treba sad klub? Cekat da ugovor istekne? Pa valjda ima i on obaveze kao igrac ispostovat da dobije cijeli ugovor da mu se ispalti?! Jel treba klub cijeli ugovor isplatit ni za jednu odigranu minutu?
To se nabije s noge na nogu iz kluba i marš za sva vremena!
Cuj ima ugovor a nema obaveze jelde? Goni ga u PM vise i Burekovic ko ga dovede u klub.
072

Post Postao/la 072 »

Burek pojede svaki mjesec akciju "forumasi".
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Zamorano je napisao/la: 19 vel 2026, 13:18 Sta treba sad klub? Cekat da ugovor istekne? Pa valjda ima i on obaveze kao igrac ispostovat da dobije cijeli ugovor da mu se ispalti?! Jel treba klub cijeli ugovor isplatit ni za jednu odigranu minutu?
Cuj ima ugovor a nema obaveze jelde? Goni ga u PM vise i Burekovic ko ga dovede u klub.
Pa ukoliko nije voljan da sporazumno raskine ugovor, klub moze samo dvije stvari: cekati kraj ugovora, jednostrano raskinuti ugovor i platiti ostale plate.

Ne mozemo ocekivati da ce sve i jedan igrac koji dodje u klub biti pogodak. Platis pogresku i ides dalje. Nema tu puno mudrovanja. Klub je vjerovatno mislio da ce se spremiti kao sto se i Marin spremio, ali ocigledno to nije slucaj.
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Kad se sjetim onog videa i one najave, al prvo je išao SOON, pa iščekivanje, pa video.. Lik nije istrčao na bilino.. Žalosno..
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Zamorano je napisao/la: 19 vel 2026, 13:18
Sta treba sad klub? Cekat da ugovor istekne? Pa valjda ima i on obaveze kao igrac ispostovat da dobije cijeli ugovor da mu se ispalti?! Jel treba klub cijeli ugovor isplatit ni za jednu odigranu minutu?
:mrgreen:
Price kruze da su on i Vardo najbolji haveri :lol:

slika
slika
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

R0b je napisao/la: 19 vel 2026, 15:31
Zamorano je napisao/la: 19 vel 2026, 13:18
:mrgreen:
Price kruze da su on i Vardo najbolji haveri :lol:

slika
:lol: :lol: :lol:
U subotu te ocekujem na tekmi i icu i picu uz pricu o Bureku,muzici i Vardinoj velikoj guzici :lol:
Izgovori tipa ne mogu,radim i vidjet cu ,odmah u startu ce biti odbijeni :D
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Subotu radim do 13 casova, posto radim u drugom kantonu morat cu oko 12 izaci da stignem na ice i tekmu.Al cucemo se mi a vjerovatno ce i Bati poslat poruku :D
slika
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika

Nedavno ste spominjali akciju za "mušemu" na centru Bilinog polja, evo kako bi to izgledalo, kada himna zasvira da se zatalasa kao da je liga prvaka :D
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Ne znam meni je mocnije nekako da je cerada sa logom Robijasa, al et.Ne znam moze li se ili smije li se koristiti logo navijacke grupe za ove stvari.

slika
slika
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

R0b je napisao/la: 19 vel 2026, 19:28 Ne znam meni je mocnije nekako da je cerada sa logom Robijasa, al et.Ne znam moze li se ili smije li se koristiti logo navijacke grupe za ove stvari.
Nema takvog slučaja zabilježenog još u svijetu. Klupska mušema kao u Sarajeva, Borca itd uvijek ide grb kluba ili mušema evropskog takmičenja lige prvaka, evropske lige ili konferencije kao kod Zrinjskog i ostalih klubova zavisi od takmičenja koje igraju.

slika
Odgovori