U ovoj fazi treba potpisat igraca koji ce bit odma al znaci odma u prvoj postavi i da pravi razliku i da moze igrat PL, inece nebi potpisivao nikog dao bi sansu Babicu jer je zasluzio da vidimo jel dzaba onako dominirao u juniorima i da li ima hljeba za PL a imamo i Vardu i Hodzica da uleti kad zatreba.Ovo pisem iz razloga zato sto mislim da i sa ovom ekipom mozemo uc u PL i zato ako cemo potpisat neka to bude zvjer od igraca ili niko jer bacanje para za neke rotacije a imamo svoje momke.Mislio sam na ovakve iz Sirokog i takve slicne njemuTruhlo je napisao/la: ↑17 vel 2026, 09:59Samo neka taj dolazak bude dobar zadnji vezni, ranga Amoaha kvalitetom, da barem može biti rotacija/klupa u PL i mi smo na konjuEugen je napisao/la: ↑17 vel 2026, 08:29 Ima jos mjesec do prvenstva ne sumnjam u dolazak još jednog igraca. Ali je posljednjih godinu dana u fazi stagnacije, potrebna mu je promjena sredine, sto ne znaci da se za godinu ili dvije ne moze ili nece vratiti ponovo u Čelik. Nadam se da ce izabrati klub, gdje ce imati veliku minutazu, te da ce pokazati svoj raskosni talenat. Sve najbolje mu zelimo u karijeri jer je momak za primjer i zasluzuje sve najbolje![]()
NK Čelik
Re: NK Čelik
Kod: Označi sve
BROJ PRODATIH ULAZNICA: 9.550
Zapad-5618; Istok-1577; Jug-680; Kids-683; Gratis Istok: 92; Sjever-900. Ukupno: 9.550
Zbog preopterećenosti sistema i tehničkih problema, tačan broj skeniranih ulaznica nije moguće objaviti.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
- Allgunsblazing
80.000 KM samo od ulaznica.
Oko 80000 kmphillies je napisao/la: ↑17 vel 2026, 11:49MaloKod: Označi sve
BROJ PRODATIH ULAZNICA: 9.550 Zapad-5618; Istok-1577; Jug-680; Kids-683; Gratis Istok: 92; Sjever-900. Ukupno: 9.550 Zbog preopterećenosti sistema i tehničkih problema, tačan broj skeniranih ulaznica nije moguće objaviti.![]()
![]()
Kome malo govno mu
Zamisli PL, gdje sa skupljim kartama moze to ici i do 100k po utakmici i imas u sezoni takvih 5-6 utakmica.
Sa sezonskim kada ih uračunamo znaci preko 10 000, dobro je, odlično. Repriza 14.03.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pravo da ti kažem, nemam pojma o kome govoriš ali ne znam šta bih ti rekao. Rotacija u Širokom ili po koja utakmica u Posušju je nešto što nama ne bi trebalo biti više zanimljivo. Znam zima je sredina 2. mjeseca ali po malo se mora razmišljati o nečemu konkretnijem.
Ne mozes me uvjeriti da ovaj Čelik se ne bi borio za opstanak u PL BiH( ovaj jesenas, sa Dinom i brojem 29).
Nazad smo čvrsti i jaki i ekipa poput Sarajeva nije stvorila neke šanse. Možda je jesenas Posušje bolji dojam ostavilo ali je izgubilo od Čelika.
Poenta, treba vjerovati u ovaj tim, a ako već hoćeš igrača jebiga zasukni rukave i nađi igrača koji će biti i za premijer lige. Jedan Dino Kalesić koji nije to je činio razliku. Tako da mislim da bi ovaj bio samo prolazno i prelaznom riješenje.
-
PatrickBateman
Kad se plasiramo u PL mozemo dovesti dosta bolje igrace od Dine Kalesica. Ako ne mozemo ne treba ni ulaziti.
Srce, čast i ponos!
Ova ekipa je sasvim dovoljna za pl.
U vezi imamo 5+2 igraca i to je sasvim dovoljno za ovih 13 utakmica koliko nam je preostalo. Jenjic, Amoah, Delic, Vardo, Palackic + Hodzic i Babic.
Dovoditi jos nekoga bi bilo bacanje para i suludo pogotovo jer ti niko ne moze garantovati da bas u ovih 4-5 mjeseci odmah uci u formu.
U vezi imamo 5+2 igraca i to je sasvim dovoljno za ovih 13 utakmica koliko nam je preostalo. Jenjic, Amoah, Delic, Vardo, Palackic + Hodzic i Babic.
Dovoditi jos nekoga bi bilo bacanje para i suludo pogotovo jer ti niko ne moze garantovati da bas u ovih 4-5 mjeseci odmah uci u formu.
-
Guest.1945
Dovoljna za PL ili je dovoljna da izborimo PL?macak_ je napisao/la: ↑17 vel 2026, 19:17 Ova ekipa je sasvim dovoljna za pl.
- BatistutA19
Uci se mora i ucici cemo i borit se pa kakvu god da ekipu imas,nema ne treba ulazit .Ti mislis da bi imo publike i hajp,sponzore,fan shop prodaju,sezonske,clanske ako ostanes u ovoj ligi.Ko ti garantuje da ces uci kad ti zelis ,reci necemo uci sad eto iduce sezone cemo uci i drugi klubovi se pitaju a ne samo Celik.Pa nije ni narod glup i budala.PatrickBateman je napisao/la: ↑17 vel 2026, 19:11 Kad se plasiramo u PL mozemo dovesti dosta bolje igrace od Dine Kalesica. Ako ne mozemo ne treba ni ulaziti.
Moglo je i bolje...bilo je na krovu zapada jos mjestaZamorano je napisao/la: ↑17 vel 2026, 12:17Oko 80000 kmphillies je napisao/la: ↑17 vel 2026, 11:49MaloKod: Označi sve
BROJ PRODATIH ULAZNICA: 9.550 Zapad-5618; Istok-1577; Jug-680; Kids-683; Gratis Istok: 92; Sjever-900. Ukupno: 9.550 Zbog preopterećenosti sistema i tehničkih problema, tačan broj skeniranih ulaznica nije moguće objaviti.![]()
![]()
![]()
Kome malo govno mu![]()
Samo Čelik zenički !!!
Na krovu zapada i istokaphillies je napisao/la: ↑17 vel 2026, 21:20Moglo je i bolje...bilo je na krovu zapada jos mjestaZamorano je napisao/la: ↑17 vel 2026, 12:17Oko 80000 kmphillies je napisao/la: ↑17 vel 2026, 11:49MaloKod: Označi sve
![]()
![]()
Kome malo govno mu![]()
VIP Galerija hahaha
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54