NK Čelik

Angažovati hitno veznog igrača kreatora kako bi riješili problem sa posjedom i kreativnosti u igri?

Anketa je završila: 17 vel 2026, 10:29.

Da
34
72%
Ne
8
17%
Još jedan i mozaik ekipe je sklopljen za napad na PL.
5
11%

Ukupno glasova: 47

Luis Nazario da Lima

Re: NK Čelik

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Ko o čemu, forum o jugu cc

Po milioniti put, ljudi manite se juga, ako si na zapadu brini se o zapadu, jug prepustite Robiji.

Baklje ce se vjecno paliti i sto prije se pomirite s tim, bit ce vam lakse...koreografije su vec sastavni dio juga, opet ponavljam, nemate potrebe o jugu.

Koreografija na zapadu moze, mozemo mi ovdje raspravljat, finansirat (ja cu prvi ucestvovat) ali opet u dogovoru sa Robijom.

Ono sta mene muci sto nikakvih vise info iz kluba, zaletimo se pa stanemo....jel nam to klub zivi od njanjajeva jbt.
Ajmo ih zanemariti i ne spominjati vise debile, daj nam info o priprememam, prijateljskim tekmama, info sa treninga, trazimo li vise igraca i sl.
macak_

Post Postao/la macak_ »

Pa vjerovatno su ljudi uzeli predah dan-dva nakon utakmice, obzirom na svu frku oko kupa i sarajeva. Mislim da je i ekipa ja pauzi do ponedjeljka.
Nulatridva

Post Postao/la Nulatridva »

Nmg stvarno da vjerujem šta ljudi pišu i šta sve očekuju, nešto što je uništavamo preko 20 godina očekujete preko noći da se sve izmjeni i promjeni.
Ljudi mi imamo svoj klub, jedni smo od rijetkih koji imaju tu privilegiju.
Dva dana pred utakmicu kupa odem do stadiona kao član kluba, ljudi mi sve prezentuju šta su uradili, koji su dalji planovi i očekivanja, Bgm u tom trenutku se meni učinilo sve ogromnim i dobrim, sa stadiona sam izašao nasmijao sretan, sa nadom da ćemo proći dalje u kupu.
Tako i vi otiđite nekad do stadiona, pitajte sve će vam se objasniti, a ne čekati portale, novinare neke, Čuj daj nam sa treninga slike, pripreme i to.
Ljudi imamo mi bitnijih stvari uraditi, prije nego počnu slike ovih zaljubljenika u naše igrače.
Doći će i to...

Al na istoku šta se očekuje auuuu, pa onaj hodnik prema svlačionicama, pa hol kroz koji izlaze igrači, nije klub samo igrač.!!!
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Nulatridva je napisao/la: 15 vel 2026, 14:42 Nmg stvarno da vjerujem šta ljudi pišu i šta sve očekuju, nešto što je uništavamo preko 20 godina očekujete preko noći da se sve izmjeni i promjeni.
Dva dana pred utakmicu kupa odem do stadiona kao član kluba, ljudi mi sve prezentuju šta su uradili, koji su dalji planovi i očekivanja, Bgm u tom trenutku se meni učinilo sve ogromnim i dobrim, sa stadiona sam izašao nasmijao sretan, sa nadom da ćemo proći dalje u kupu.
Tako i vi otiđite nekad do stadiona, pitajte sve će vam se objasniti, a ne čekati portale, novinare neke, Čuj daj nam sa treninga slike, pripreme i to.
Ljudi imamo mi bitnijih stvari uraditi, prije nego počnu slike ovih zaljubljenika u naše igrače.
Doći će i to...

Al na istoku šta se očekuje auuuu, pa onaj hodnik prema svlačionicama, pa hol kroz koji izlaze igrači, nije klub samo igrač.!!!
:like:

Samo sabura, bice svega...
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Nulatridva

phillies je napisao/la: 15 vel 2026, 14:55
Nulatridva je napisao/la: 15 vel 2026, 14:42 Nmg stvarno da vjerujem šta ljudi pišu i šta sve očekuju, nešto što je uništavamo preko 20 godina očekujete preko noći da se sve izmjeni i promjeni.
Doći će i to...

:like:

Samo sabura, bice svega...
Ma naravno.!!!
Ono što Čelik čeka nije to tajna neka...
Luis Nazario da Lima

Kad citas, citaj s razumijevanjem a ne povrsno.

U pitanju je marketing, ako vec treba da crtam pojedincima....cuj dan dva odmora, za marketing nema odmora, nego se boris u moru klubova, marketinskih genija i svega ostalog, da budes barem u igri.

A ne od utakmice do utakmice objave.

Pa evo i za istok, neki sneak peek (ako znate sta je to uopste), ja sam isto vidio, al bi bilo zanimljivo i svim ljudima koji vole klub, da vide na drustvenim mrezama.

Al kako bosnji objasnit sta je marketing, on misli da je to reklama za mlijeko u konzumu
Apex

Post Postao/la Apex »

R0B1J4SH je napisao/la: 15 vel 2026, 12:20 Pitanje za nekog ko se razumije.
Nama je predzadnje kolo Igman kuci a zadnje Gošk u gostima,eh sad da li postoji neka mogućnost da se te 2 utakmice zamijene i da u zadnjem kolu protiv Igmana na Bilinom proslavimo ulazak u Premijer ligu?
Obezbijedis titulu na vrijeme i predzadnje kolo,tj zadnje kolo kuci je proslavis 😎 nema potrebe da je ganjamo u gostima zadnju
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši 🖤❤️
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Apex je napisao/la: 15 vel 2026, 15:52
R0B1J4SH je napisao/la: 15 vel 2026, 12:20 Pitanje za nekog ko se razumije.
Nama je predzadnje kolo Igman kuci a zadnje Gošk u gostima,eh sad da li postoji neka mogućnost da se te 2 utakmice zamijene i da u zadnjem kolu protiv Igmana na Bilinom proslavimo ulazak u Premijer ligu?
Obezbijedis titulu na vrijeme i predzadnje kolo,tj zadnje kolo kuci je proslavis 😎 nema potrebe da je ganjamo u gostima zadnju
Ne mozes mjenjati raspored prvenstva na taj nacin :)
Ma, mi u predzadnje kolo ulazimo sa 4 boda prednosti nad drugoplasiranim i pobjednom protiv Igmana obezbjedjujemo PL. 1:0 na kraju strijelac King u 64. minuti. Zapratite me za vise savjeta :)
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
habuba
12. igrač

Post Postao/la habuba »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 15 vel 2026, 14:12 Ko o čemu, forum o jugu cc

Po milioniti put, ljudi manite se juga, ako si na zapadu brini se o zapadu, jug prepustite Robiji.

Baklje ce se vjecno paliti i sto prije se pomirite s tim, bit ce vam lakse...koreografije su vec sastavni dio juga, opet ponavljam, nemate potrebe o jugu.

Koreografija na zapadu moze, mozemo mi ovdje raspravljat, finansirat (ja cu prvi ucestvovat) ali opet u dogovoru sa Robijom.

Ono sta mene muci sto nikakvih vise info iz kluba, zaletimo se pa stanemo....jel nam to klub zivi od njanjajeva jbt.
Ajmo ih zanemariti i ne spominjati vise debile, daj nam info o priprememam, prijateljskim tekmama, info sa treninga, trazimo li vise igraca i sl.
Jug se moze ignorisati da tako kazem samo kada jug ne utice na citav klub. Ne mozes ocekivati da nema kritike ili neslaganja onda kada potezi jednog dijela stadiona uticu na citav stadion. To ti je isto da ti stojis pored mene na cesti i uriniras i prsces po meni a meni govoris da gledam svoja posla i ne reagujem.

U sustini rigidan stav da su baklje definicija navijaca su zastarjele. Baklje se ne koriste ni deseti dio koliko su se koristile prije 20-30 godina. A kod nas su postale velikom broju ljudi dosadne. Mi se jos uvijek palimo na poteze iz 1999 godine kada je po prvi put krenula kombinacija vatromet/baklje. U sustini Robija ce raditi sta zeli i to je uredu ali isto tako cu i ja komentarisati to koliko zelim i nemam namjeru da se “mirim” s necim sto bez ikakve dvojbe steti klubu a donosi malu, usudjujem se reci i nikakvu korist. Pa cak ni onu adrenalinsku.
Nulatridva

habuba je napisao/la: 15 vel 2026, 16:19
Luis Nazario da Lima je napisao/la: 15 vel 2026, 14:12 Ko o čemu, forum o jugu cc

Jug se moze ignorisati da tako kazem samo kada jug ne utice na citav klub. Ne mozes ocekivati da nema kritike ili neslaganja onda kada potezi jednog dijela stadiona uticu na citav stadion. To ti je isto da ti stojis pored mene na cesti i uriniras i prsces po meni a meni govoris da gledam svoja posla i ne reagujem.

U sustini rigidan stav da su baklje definicija navijaca su zastarjele. Baklje se ne koriste ni deseti dio koliko su se koristile prije 20-30 godina. A kod nas su postale velikom broju ljudi dosadne. Mi se jos uvijek palimo na poteze iz 1999 godine kada je po prvi put krenula kombinacija vatromet/baklje. U sustini Robija ce raditi sta zeli i to je uredu ali isto tako cu i ja komentarisati to koliko zelim i nemam namjeru da se “mirim” s necim sto bez ikakve dvojbe steti klubu a donosi malu, usudjujem se reci i nikakvu korist. Pa cak ni onu adrenalinsku.
Gdje su zastarjele?
Druže očigledno ne pratiš navijači svijet, pa cijela Njemačka liga je uz piro, samo što to ne prikazuju, Francuska, Holandija, jest nema u Engleskoj, ponekad neka dimna bude, ali da je zastarjelo nije Bgm.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 15 vel 2026, 15:44 Kad citas, citaj s razumijevanjem a ne povrsno.

U pitanju je marketing, ako vec treba da crtam pojedincima....cuj dan dva odmora, za marketing nema odmora, nego se boris u moru klubova, marketinskih genija i svega ostalog, da budes barem u igri.

A ne od utakmice do utakmice objave.

Pa evo i za istok, neki sneak peek (ako znate sta je to uopste), ja sam isto vidio, al bi bilo zanimljivo i svim ljudima koji vole klub, da vide na drustvenim mrezama.

Al kako bosnji objasnit sta je marketing, on misli da je to reklama za mlijeko u konzumu
100%
Marketing se jeste popravio zadnjih pola godine, ali moze i mora jos bolje. Ukljuciti sve drustvene mreze, a najvise tiktok. Pogledajte tiktok velikih klubova, interakcija s igracima kako na terenu tako i van njega, veca povezanost s navijacima koje ukljucis u svoje medije, promocija fanshopa, svega novog, najave za utakmice, clanstvo, zajebancije... treba Celik biti brand jer se veliki broj mladih i u Zenici, ali i van Zenice moze privuci preko drustvenih mreza. Ogromne mogucnosti za promociju postoje.
Naravno, treba i tim ljudi, ne moze jedan covjek voditi sve.
Luis Nazario da Lima

habuba je napisao/la: 15 vel 2026, 16:19

Pa brate odes do ekipe u udruzenje, i das svoje misljenje i argumente, ukljucis se u rad grupe i utices na akcije i organizaciju. Pretpostavljam da imas clansku Robijasa.

Cuj baklje niko ne koristi, pa druze sta ti gledas jadan i ne bio, ti si vjerovatno neki stariji lik ili dodjes sa djecom pa ti smeta i ja razumijem i to, jer da znas sta je ultra i taj svijet, ne bi nikad ovo napisao.

A druga stvar, na koliko utakmica su koristene baklje, gosk, posusje, sarajevo i mozda jos 1-2, od 15 odigranih, i ti pricas o necemu sta Robijasi s namjerom ne koriste protiv drugih ekipa da klub ne placa kazne (a do sada je dosta kazni placeno od strane Robijasa)

Tako da, opet ponavljam, napravi nesto na zapadu ili na strani na kojoj si, ili odes na jug pa utices na rad grupe....do tada bezveze pricas price o jugu.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Mi imamo tri osobe koje su zaposlene za rad u klubu mimo sportskog segmenta. Polako ljudi dragi. Sta treba Robert pravjt i tiktokove ko Vucic. Ljudi rade i preko svojih kapaciteta pa treba imat malo razumijevanja. Svi komentari stoje al treba prvo obezbijedit uslove da ti nekog i platis la da se posveti samo marketingu. A kod nas isti covjek radi sve vezano za klub, od plate igracima do pustanja karata u prodaju. Ne moze preko noci i treba se malo i strpiti da se posloze osnovne stvari i da se sve dobede u red prije nego se krene dalje. Prvo da se popegla sve i poslozi od onog sto imamo pa onda da se uvode pomalo noviteti. Uporedite klub od prije godinu dana i danas pa cemo se svi sloziti da imamo nspredak nerealan u svakom smislu. Od terena do tribine. Posjeta se uduplala, omogucena je podrska dijaspori kroz online sistem, prodajes online ulaznice sto nema pola premijerligasa, uveo si sad hranu na tribinu sto nema nijedan klub u BiH, doveo si kondicionog trenera, registrovao stranca nakon 15 godina i namakeo dosta sponzora. Sve je u ovo u zadnjih godinu dana. A da ne spominjem napredak u smislu podrske grada i kantona finansijski. Radi se haos dobro i ja koji sam kritikovao rad uprave mogu sada samo hvaliti i podrzati sve sto rade.
Stvari koje mi i zamjerimo se poprave jako brzo i uvazavaju se sve nase sigestije pa vjerujem da ce i ova za marketinf samo dok dodje na red.
FliX

Post Postao/la FliX »

Gledam tabelu premijer lige i vidim na dnu dva kluba iz rs, te kako sada stvari stoje iz ove nase lige samo jedan klub ispada.
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

FliX je napisao/la: 15 vel 2026, 18:13 Gledam tabelu premijer lige i vidim na dnu dva kluba iz rs, te kako sada stvari stoje iz ove nase lige samo jedan klub ispada.
Nema to veze, to je bilo samo prosle godine zato sto su ispadala 4 kluba. Sada bez obzira na to odakle su klubovi iz nase lige ulazi prvi direktno
Dize se prasina
Odgovori