NK Čelik

Final countdown | Konačan ishod regularnog dijela susreta?

Anketa je završila: 11 vel 2026, 14:37.

1
19
50%
X
12
32%
2
7
18%

Ukupno glasova: 38

Truhlo
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 11 vel 2026, 22:04 Jenjic, Delić to nisu koliko god mi njih čekali, treba dovesti igrača kvalitete Amoha ali ofanzivnijeg, ne treba cijeli projekat rizikovati radi jednog igrača kada je ulog višemilionski, i ostali timovi se pojačaju kada vide u utakmicama gdje škripi. Svakako će publika kroz ulaznice ispoštovati.
Članstvo ne treba zanemariti. Idemo do 2000.
Objava 1000+ hitno, operacija Travnik uskoro, počeo se i stadion sredjivati HVALA TI BOŽE VIŠE, sve neke lijepe vijesti.
Niko nije razočaran nakon ispadanja, čak sta više ljudi gladni idućeg protivnika.
Nama bracika treba dobar zadnji vezni, to nam je trebalo i kad su Kalesić i igrač broj 29 bili u klubu. Od Delića očigledno nema ništa. Treba nam taj zadnji vezni, balio sam na Krajišnika, ode u kazahstan, pa ispratiti to na ljeto.

Al evo Regoje kaže da Jenjić nije bio spreman, pa što je onda igrao? Stvarno preloša partija.

Amoaha ne smijemo gušiti na zadnjem veznom, momak je dobra osmica, lagan, zna lopte, al treba tu jedan dobar da mu leđa čuva.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Redbull je napisao/la: 11 vel 2026, 22:06 slika

😍
Nikad punije brate, od Genta ne pamtim puniji zapad, jbt ako nije bilo 7500 ili 8000.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Greska je i prekriti prozirne klupe onim sponzorskim materijalom jer onda svi bjeze iz prvog reda. Davno sam govorio da treba ogradu na zapadu prepoloviti. Kada smo mogli gledati utakmice u Ustikolni maltene bez ograde, mozemo i kod nas.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 11 vel 2026, 22:10
Avenija je napisao/la: 11 vel 2026, 22:04 Jenjic, Delić to nisu koliko god mi njih čekali, treba dovesti igrača kvalitete Amoha ali ofanzivnijeg, ne treba cijeli projekat rizikovati radi jednog igrača kada je ulog višemilionski, i ostali timovi se pojačaju kada vide u utakmicama gdje škripi. Svakako će publika kroz ulaznice ispoštovati.
Članstvo ne treba zanemariti. Idemo do 2000.
Objava 1000+ hitno, operacija Travnik uskoro, počeo se i stadion sredjivati HVALA TI BOŽE VIŠE, sve neke lijepe vijesti.
Niko nije razočaran nakon ispadanja, čak sta više ljudi gladni idućeg protivnika.
Nama bracika treba dobar zadnji vezni, to nam je trebalo i kad su Kalesić i igrač broj 29 bili u klubu. Od Delića očigledno nema ništa. Treba nam taj zadnji vezni, balio sam na Krajišnika, ode u kazahstan, pa ispratiti to na ljeto.

Al evo Regoje kaže da Jenjić nije bio spreman, pa što je onda igrao? Stvarno preloša partija.

Amoaha ne smijemo gušiti na zadnjem veznom, momak je dobra osmica, lagan, zna lopte, al treba tu jedan dobar da mu leđa čuva.
Ma da, mislim na vezu, centar terena, to se iz aviona vidi jos jedan u vezi, vide to i Jusic i Regoje sigurno i onda nema ko da te ugrozi, pregaziti ćemo sve, Jenjić i Delić to nisu koliko god mi čekali.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Allgunsblazing je napisao/la: 11 vel 2026, 22:12 Greska je i prekriti prozirne klupe onim sponzorskim materijalom jer onda svi bjeze iz prvog reda. Davno sam govorio da treba ogradu na zapadu prepoloviti. Kada smo mogli gledati utakmice u Ustikolni maltene bez ograde, mozemo i kod nas.
+1 evo baš ko gledam Velež, kako kod njih ograda metar? U Banjaluci isto. Samo kod nas i istok grbavice kavezi :lol:

Klupe na istok najbolje ispod lože i @avenija zidići ofarbani :pray: :pray: :pray:
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Sa igrom sam zadovoljan. Odbrana kao i uvijek disciplinovana i stabilan. Masetic i Horic vrhunska partija. Za nesto vise je falilo individualnog kvlaiteta u napadu. Bilo je finih kontri ali sve poniste lose i brzoplete odluke. Sa ovakvom igrom ova ekipa se nema cega plasit u prvoj ligi.

Jedina zal ostaje zbog ovih gluposti na jugu
Srce, čast i ponos!
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 11 vel 2026, 22:15
Allgunsblazing je napisao/la: 11 vel 2026, 22:12 Greska je i prekriti prozirne klupe onim sponzorskim materijalom jer onda svi bjeze iz prvog reda. Davno sam govorio da treba ogradu na zapadu prepoloviti. Kada smo mogli gledati utakmice u Ustikolni maltene bez ograde, mozemo i kod nas.
+1 evo baš ko gledam Velež, kako kod njih ograda metar? U Banjaluci isto. Samo kod nas i istok grbavice kavezi :lol:

Klupe na istok najbolje ispod lože i @avenija zidići ofarbani :pray: :pray: :pray:
Ja to jucer kad sam vidio zamalo me srce nije spucalo. Htio sam tražiti Roberta po stadionu da mu popusim :lol: :lol: jer mi je skratio muke i kmečanje zadnje dvije godine radi zidića.
Počelo se ulagati u stadion i to mi je posebno drago, ima mjesec dana do iduce utakmice i mislim da je vrijeme da se ograde na zapadu i istoku dovedu u nivo one ispred lože na istoku i da ograde van sjevera i juga koje daju najruzniju sliku stadionu, kao sto je bio zidic, sivo, korozirane Černobil, vratiti u finu jaku crvenu boju, zašarafiti otpale stepenice ja jugu i sjeveru gdje su kopovi, ofarbati stepenice i u full komforu dočekati proljeće i prvo kolo. Onda mi diži kartu i na 15 KM halal :mrgreen:
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Ova utakmica je postavila nove izazove i pred upravu i pred Udruzenje. Vjerujem da ima dovoljno pameti i kod jednih i kod drugih pa da ovi "izazovi" ostanu iza nas.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

Momci srce na terenu pokazali.
Jug strasan na izgled prvo poluvrijeme je tako grmilo za neopisati. Hvala ekipi s zapada oni nisu bili problem nego par pojedinaca koji su bacili ljagu na citav jug. Ljudi koji dodu u pet godina 3 x i prave probleme .
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Brat bratu 300 stolica je odvaljeno na sjeveru
Hardcoreconvict

Post Postao/la Hardcoreconvict »

Prezadovoljan posjetom, prezadovoljan zalaganjem, borbom, srcanoscu..

Hora, Marin, Sivac, Maseta i Amoah, su bili dosta dobri, a ostali su dali sto su mogli u ovom trenutku; da nije bio nesretni penal, vjerujem da bi izborili penale

Svaka cast momcima iz Njemacke, Austrije, Slovenije, Hrvatske, sto su potegnuli kilometre, da vide svetinju, a osjetilo se to, sem nepotrebnog incidenta, na jugu, koji se ne treba desavati, jer svako voli Celik na svoj način, a pravila se moraju postovati..

Dugo Bilino nije bilo ovako posjećeno, mislim da imamo pravo da visokog cela sutra ustanemo svi, i ponosno kazemo da smo iz Zenice.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ovdje prvo rijesit se igraca nekih koji jednostavno koliko god oni zeljeli borili se njima je ovo maximum i nemaju taj kvalitet i onda se opet pojacavat ciljano .Odbrana moze proci cak kad se i udje ,vezni red treba definitivno tu dva igraca ali kvalitetna jedan prednji vezni jedan centaralni uz Amou i on mora vise prema naprijed igrat i napadac.
Malo je se sleglo nemam ljutnje ni sekunde ali Horic i Masetic odlicno i golman i Sivac je dobar bio ali djaba njemu prodor i dodavanje kad Vardo bi prebacio Inter.
Napad se moze ocijenit vise kad budemo igrali ligu jer danas jednostavno nisi mogo napast nego bas ovako mada smo imali nekoliko finih kontri.
Ovo sredjivanje stadiona i i hrana i pice i ostalo je predobro.
Ceko sam izjavu Cvitanovica bas me zanimalo ,jako korektna izjava pohvalio ambijent i opcenito navijace kakve imamo i pozelio nam da udjemo i da bude sto vise ovakvih utakmica u ligi.
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Volim ovaj klub smo zato što im je svima teško igrati protiv nas na Bilinom. Bilo to Borac Tetovo, Žepče,Kolina, Travnik, Posušje ili Sarajevo.
Noćas, pitari samo su profesionalnije izgledali. Tako su i pobijedili.
Čekamo kuravele iz Travnika i nastavljamo našu priču . Za novi niz :mrgreen:
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Prosta je matematika, za dva sata da udje 7 hiljada ljudi potrebno je da svake sekunde udje jedan covjek. A onda kad na to jos dodas da je 80% doslo oko 5 dobijes haos koji se ne moze rijesiti. Uostalom ni repka kad igra nije nista bolja situacija tako da je iskreno ne mogu reci da uprava nesto moze poduzeti osim da ljudi uslise molbe da dodju ranije. Za repku imas hiljadu na tribini cim se otvori ulaz. Na stranu sto mislim da jr vjrv jedini propust bio sto je bilo vise karata nego stolica al et i to jr nesto za naucit. Meni je drago da imamo ovaj problem.
Derbi je, 7 hiljada ljudi ne moze uci za sat vremena taman da imas 100 kontrolora karata. Drugo i nasi ljudi stvore nervozu. 5 sekundi za pregled karte je meni sasvim okej ali 6 kontrolora recimo da radi znaci za sat 4300 ljudi moze uci. Ali onda se ljudi naguraju ovaj potura ovaj galami i onda to ide jos sporije. Elem neka ovih problem dobro je to sve, daj Boze uvijek ovako da bude.
Utakmica ko utakmica sasvim zadovoljavajuce. Jenjic podbacaj, Amoah top, Sijamija tanak ko lizalo iako nije ni imao prilike nesto pokazati. Hodzic vise nego korektan danas kada sa pozicije veznog se brsnimo on to moze dobro pokriti, probleni nastaju kada mi budemo ti koji napadaju. Po meni Marin moze biti backup bek al nikakvu prevagu ne donosi, otprilike isti klinac kao i na krilu. I jos se ne spominje Durmo koji je po meni branio vrhunski i zasluzuje sve pohvale.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Odgovori