NK Čelik

Final countdown | Konačan ishod regularnog dijela susreta?

Anketa je završila: 11 vel 2026, 14:37.

1
19
50%
X
12
32%
2
7
18%

Ukupno glasova: 38

Truhlo
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Katastrofalna organizacija utakmice na zapadnoj tribini, mora se na tome poraditi za derbi utakmice. U 5 sam stao u red u 6 i 10 sam se uspio probiti do prvog reda zapada.

Mora biti više redara i stepenice moraju biti prohodne. Ne piše džabe uefa kazne ako stepenice nisu čiste, da nekom pozlije na tribini, poginuo bi dok bi ga izvukli. Djeca pišaju ljudima pod noge, jer se ne može proći do wc.a, katastrofalno iskustvo. Ne znam koliko je ulaznica pušteno u promet, ali sve preko 6000 za zapad je nedopustivo.

Ostalo sve 5, krcat stadion, bilo je sigurno 12000 ljudi. Dobra borba naše ekipe, šteta za taj penal. Hora doktorska partija, Sivac odličan, Jenjić katastrofa. Amoah super, nema šta dobar otpor smo pružili, sad se okrenuti prvenstvu i spremiti ekipu da protutnja federacijom.
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Je li vam sada jasno strucnjaci zasto na jug trebaju ici samo ultrasi a ne tzv "rutonje sa zapada" istoka pm
Nadam se sa ubuduce necete srati na jug, to je prva stvar.

Druga jel vam sada jasno da imamo vec igrace za PL, opleli ste svi protiv Sivca a ubio ih je jedini.

Sa ovim timom cemo se prosetat ligom, vjerujem 300%

Sto se tice hordi i vedrana, koga boli nurac za njih, nisu u mostaru da im se uvlace.

A mi smo bagra zenicka prava, tuca na zapadu jugu, terenu 😂
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Odrediti 6000 karti, oduzeti sezonske. Printati 5500. Koliko prodas online, toliko povuces iz prodaje. Sad ako je neko kupio online, da podrzi, a nece doc, to nije nas problem. Bolje nego da dodje do neceg goreg.
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Samo jedna opaska da je poseban ulaz za sezonce postao besmislen barem za ovu utakmicu
LimVo likČe
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Nema ludjeg naroda od nas hahahahaha prvo problem poluprazan zapad, sad problem pun zapad hahaha. Treba skinit stolice da bude 15 hiljada dusa na zapadu 😂😂😂
Dize se prasina
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Allgunsblazing je napisao/la: 11 vel 2026, 21:43 Odrediti 6000 karti, oduzeti sezonske. Printati 5500. Koliko prodas online, toliko povuces iz prodaje. Sad ako je neko kupio online, da podrzi, a nece doc, to nije nas problem. Bolje nego da dodje do neceg goreg.
Da, slazem se. Ovaj mjesec iskoristiti i iznaci rjesenje za utakmice kad se ocekuje vise raje.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 11 vel 2026, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Allgunsblazing je napisao/la: 11 vel 2026, 21:43 Odrediti 6000 karti, oduzeti sezonske. Printati 5500. Koliko prodas online, toliko povuces iz prodaje. Sad ako je neko kupio online, da podrzi, a nece doc, to nije nas problem. Bolje nego da dodje do neceg goreg.
100% i pazi sad ovo ulazim u 6 sati, sa terase zapada pogledam vani još pa sigurno 500, 600 ljudi, nekako sa ekipom uspijemo se probiti kroz stepenice, jer je raja poludila, likovi se nabili na stepenice a dole prva dva reda prazna u tom momentu. Ne daj bože, da nekom starijem ili djetetu nešto bude...

Zapad kapaciet 6900, nikad više od 6000 ne bi se smjelo printati uključujući online i sezonske. Repka kad igra imaš 10 minimalno redara koji čiste stepenice, sad su bila dvojica koji gledaju utakmicu i boli ih briga za posao koji treba da rade.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Na poluvremenu niko nije mogao ni po piće otići, tako da sigurno Čelik drink & food je izgubio par hiljada KM zbog blokiranih stepenica.

Eto čisto da se skrene paẓ̌nja, znam da će se sigurno rješiti ovo.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Strah me da već sada lešinari ne krenu kružiti oko Mašetića.
Kakav igrač, nerealno. Mlad, izgled, genetika, sve sve. Profi hitno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
072

Post Postao/la 072 »

Ovi sto su sa zapada otisli na jug, jebali su dvije stvari… belaj na jugu a nisu bili na zapadu da samaraju ove indijance sto bacaju predmete u teren.
Sve ima svoje vrijeme i ne treba forairati neke stvari. To je isto situacija u kucnoj zajednici, gdje u istom stanu zive nene-dide, roditelji i djeca. Sukob generacija. Tako i ovdje.

Zapad nikada nije bio puniji. Nikada. Ni kada repka igra. Od stepenica, ulaza, do toga da su raju na jug usmjerili. Neka se bar zaradilo, halal bilo.

Teren, sta znam…za PL treba ovdje jos 5-6 igraca.
Vezna linija tankosava. Mogao bi nam belaj biti do kraja u prenosu lopte i kreiranju napada.
Sve u svemu, dobro je to jbga…
MrAdislic
12. igrač

Post Postao/la MrAdislic »

Stavit opciju da li dolazite na utakmicu ili samo kupujete kartu podrske.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Horic i Isakovic, vojnici ovog kluba !

Masetic masinerija, ja ga vidim u PL. Sivac takodjer dobar, Popovic moze igrali beka (a sumnjao sam u to). Amoaha samo gurnuti prema naprijed, nece imati rjesenje sa njega u prvog ligi. Sve u svemu, igramo PL sljedece sezone.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Da nesto napisem i ja ,sto se tice utakmice jednostavno Sarajevo je bolje i po meni prosli zasluzeno taman ovo za 0-1 mada su imali jos nekih sansi nesto fulali nesto Durmo odbranio..Penal cist ko suza ,nemam zamjerki vala na sudije nista i igraci na terenu su bili korektni uz par nekih naboja.
Sto se tice Celika nemam zamjerki igrali su koliko su mogli ,borili su se svi i svaka im cast i ne bih nikog izdvajo ni dobro ni lose..lima li smo par nekih polukontri nismo nista napravili.Uglavno. ocekivana utakmica tvrda borbena..Ispali smo nije ni sramota ni tragedija mi nastavljamo svoj put osvajanju lige .
Ambijent cista desetka samo tesko je to sve povezat navijanje,Robijasi odlicna brojka samo previse piritehnike ,to sta je bilo kakvi problemi ne znam samo to je poraz sviju nas i danasnje i bivse Robije.
Ja sam pred ulazom bio 16.45 i uso relativno brzo bilo je mjesta a posle kako je bilo ne znam osim da sam vidio da je sve krcato bukvalno na stepenicima jedno na drugom.
Ne treba zalit Sarajevo je igralo i priprenne i ligu poceli a mi smo bukvalno tek poceli sa pripremama uz jednu odigranu utakmicu.Protiv Travnika akobogda ocekujem opet ne bas ovoliko ali mozda kao protiv Goska .
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Jenjic, Delić to nisu koliko god mi njih čekali, treba dovesti igrača kvalitete Amoha ali ofanzivnijeg, ne treba cijeli projekat rizikovati radi jednog igrača kada je ulog višemilionski, i ostali timovi se pojačaju kada vide u utakmicama gdje škripi. Svakako će publika kroz ulaznice ispoštovati.
Članstvo ne treba zanemariti. Idemo do 2000.
Objava 1000+ hitno, operacija Travnik uskoro, počeo se i stadion sredjivati HVALA TI BOŽE VIŠE, sve neke lijepe vijesti.
Niko nije razočaran nakon ispadanja, čak sta više ljudi gladni idućeg protivnika.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

slika

😍
Odgovori