Sigurno da nisu racunali sezonske karte pa je iz tog razloga doslo do veceg broja nego sto zapad primalimvolikce je napisao/la: ↑11 vel 2026, 21:00Šta ba seru, dobili su aplauz kada su skandirali Vedran Puljić, a to na početku, eto mi trebamo znati koje su njihove pjesme, svakako se nisu ni čuli, tako da niko ko je zviždao nije ni imao pojma da pjevaju nešto o njemu. Tek kad su počeli skandirati ime, malo se čulo i dobili su aplauz. Nek si idu krpit trans bolje im je.
Tekma, ok, nisam iskreno ništa puno očekivao, a dobio sam više od tog. Nisu nas nadigrali, još manje ponizili, ne možeš nešto reći ni da su zasluženo pobijedili. Kako su stvari stajale na terenu, ovo im je pobjeda na guzove. Ovo je nama bukvalno jedna od pripremnih tekmi, tako je ja sebi predstavljam, umjesto Međugorja.
Organizacija na zapadu loša. Mora će se malo pozabaviti s tim ulazom na stadion jer će ubuduće sve više biti ovakvih tekmi, treba se navikavati. Dakle, ulaz na samu tribinu po sektorima začepljen, puno male djece, ugušit će ih neko, jbt. ljudi jedva ušli, stepenice začepljene. Pitam se da li je to neko pustio više karti od kapaciteta?
NK Čelik
Re: NK Čelik
Dize se prasina
-
carsija072
Šta je bilo na jugu, šta se dešavalo? Jako ružan prizor je bio..
Ludilooooo
je zarobiloooo
Svaka cast ekipi na borbi i zalaganju. Svaka cast svima koji su bili na utakmici, nadam se da ce se vratiti protiv Travnika u jos bolji i uredjeniji stadion, klub i sistem, a u medjuvremenu da ce se uclaniti. Pojedincima koji upropastavaju ovakvu vecer za nas klub zelim sve najgore.
Klubu svaka cast na organizaciji utakmice, pogotovo za dodatnu uslugu na zapadu za koju kukam otkad ima ovog foruma. Nadam se da je donijela rezultate i da ce ih tek donijeti.
Ono sto mi moramo sljedece popraviti jeste razglas. Sada slusam himnu na nekom videu, pa ovo je smijesno, bolje zvuce djeca u prvom osnovne. Nazalost tako je. Najjaci je razglas koji kasni na jednom zvucniku, a tribine pjevaju svaka svoju verziju.
Klubu svaka cast na organizaciji utakmice, pogotovo za dodatnu uslugu na zapadu za koju kukam otkad ima ovog foruma. Nadam se da je donijela rezultate i da ce ih tek donijeti.
Ono sto mi moramo sljedece popraviti jeste razglas. Sada slusam himnu na nekom videu, pa ovo je smijesno, bolje zvuce djeca u prvom osnovne. Nazalost tako je. Najjaci je razglas koji kasni na jednom zvucniku, a tribine pjevaju svaka svoju verziju.
Razmimoilazenja dvije skole misljenja. Naravno potpuno nepotrebno.carsija072 je napisao/la: ↑11 vel 2026, 21:06 Šta je bilo na jugu, šta se dešavalo? Jako ružan prizor je bio..
Za utakmicu nemam nista novo dodati na vec ovdje napisano. Mi znamo svoj put, koji se nastavlja 14.03.
Klub ce se morati pozabaviti kontrolom ulaza, jer ocito na zapadu nesto nije stimalo. Na kraju je policija preusmjerila raju na jug, jer su zapad zatvorili
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Zenicaokamog
I bas su se danas takva misljenja trebala desiti kad se toliko radilo i pozivalo na vracanje stare raje na jug...
Katastrofa, to me vise boli od poraza, jer rezultat svakako nije bio toliko bitsn danas, koliko je bitna publika i jug. To je trebalo biti prioritet i da sve bude kako treba.
Katastrofa, to me vise boli od poraza, jer rezultat svakako nije bio toliko bitsn danas, koliko je bitna publika i jug. To je trebalo biti prioritet i da sve bude kako treba.
-
Kinder_jaje
Po meni vrlo dobro odigrana utakmica sa vrlo limitiranim timom po meni najlosiji veceras je Sero,los prijem,ni jedan dobar pas i mnogo soliranja.
Sto se tice juga druga utakmica zaredom da izbije tuca i onda ce opet sutra pozivati neke momke da se vrate na tribinu.
Jedina zamjerka Bojanu je jer stojimo dosta daleko od igraca kada protivnik napada,pustas igraca da se nastima i razmisli kome da ubaci.
Sto se tice juga druga utakmica zaredom da izbije tuca i onda ce opet sutra pozivati neke momke da se vrate na tribinu.
Jedina zamjerka Bojanu je jer stojimo dosta daleko od igraca kada protivnik napada,pustas igraca da se nastima i razmisli kome da ubaci.
- Allgunsblazing
Pa ocigledno je stara raja na jugu problem. I zadnju tekmu protiv Sarajeva isto sranje, a izmedju tog odlican jug. Zapitajte se sa kakvim stavom dolazite na jug.Zenicaokamog je napisao/la: ↑11 vel 2026, 21:18 I bas su se danas takva misljenja trebala desiti kad se toliko radilo i pozivalo na vracanje stare raje na jug...
-
Zenicaokamog
Ma nemam nista protiv nikoga, samo mi je jako gorak ukus zbog tog desavanja, najbolje je da bude ona ekipa koja je uvijek tu, pa kako god bilo, jbga. Mislim da vise ne mogu i ne zelim komentarisati nista sto se tice toga. Ostavljam jug onima koji su uvijek tu, ostali neka predju na zapad ili istok i to je to. Bolje je i tako, nego gledati ovo sve sto se desavalo.
Svakako Zenica je uvijek tu uz Čelik
Svakako Zenica je uvijek tu uz Čelik
Zadnja izmjena: Zenicaokamog, dana/u 11 vel 2026, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
Guest.1945
Pa kakav je to stav bio da dođe do tuče?Allgunsblazing je napisao/la: ↑11 vel 2026, 21:32Pa ocigledno je stara raja na jugu problem. I zadnju tekmu protiv Sarajeva isto sranje, a izmedju tog odlican jug. Zapitajte se sa kakvim stavom dolazite na jug.Zenicaokamog je napisao/la: ↑11 vel 2026, 21:18 I bas su se danas takva misljenja trebala desiti kad se toliko radilo i pozivalo na vracanje stare raje na jug...
- limvolikce
- 12. igrač
Ne mjesta, druže.Zenicaokamog je napisao/la: ↑11 vel 2026, 21:34 Ma nemam nista protiv nikoga, samo mi je jako gorak ukus zbog tog desavanja, najbolje je da bude ona ekipa koja je uvijek tu, pa kako god bilo, jbga. Mislim da vise ne mogu i ne zelim komentarisati nista sto se tice toga. Ostavljam jug onima koji su uvijek tu, ostali neka predju na zapad ili istok i to je to.
Zapad pod hitno rijesit sramota ljudi s djecom 1.5 cekali na kraju nisu ni docekali, kaze imate jug, pola raje se kuci vratilo.
@avenija de pp
@avenija de pp
- limvolikce
- 12. igrač
Takve se stvari ne iznose po forumima.Guest.1945 je napisao/la: ↑11 vel 2026, 21:35Pa kakav je to stav bio da dođe do tuče?Allgunsblazing je napisao/la: ↑11 vel 2026, 21:32Pa ocigledno je stara raja na jugu problem. I zadnju tekmu protiv Sarajeva isto sranje, a izmedju tog odlican jug. Zapitajte se sa kakvim stavom dolazite na jug.Zenicaokamog je napisao/la: ↑11 vel 2026, 21:18 I bas su se danas takva misljenja trebala desiti kad se toliko radilo i pozivalo na vracanje stare raje na jug...
Samo da se citiramZamorano je napisao/la: ↑10 vel 2026, 16:09 Raja jos vaga dal zapad ili istok jer jos nije 100% sigurna hocel biti kise. Sve ce se to rasprodat do tekme.
2500 - Istok
6000 - Zapad
1000 - Sjever
1500 - Jug
500 - Sezonskih
500 - Gratis Spinzori,igraci,zasluzne licnosti
12000 gledalaca - 90000 km zarada![]()
![]()
Mašeticu odmah profi ugovor dat,odmah!
Sve bih pohvalio igrace na trudu,borbenosti,trcanju,zalaganju.
Osim Varde koji je stvarno los al bukvalno los!
Borekovica odmah otjerat,al odmah! Koji ce kurac vise tu.
Publika nije nikad izdala! Hvala im.
Sarajevo slabo koliko para ulazu,Horde zahodi kao i uvijek!
Penal cist ko suza.
I na kraju mogu mirne duse reci da su na Jugu tri puta vece i gluplje rutonje od ovih rutonja sa zapada!!!
- Allgunsblazing
Podsjeti me. Koja je to prva?Kinder_jaje je napisao/la: ↑11 vel 2026, 21:18 Sto se tice juga druga utakmica zaredom da izbije tuca i onda ce opet sutra pozivati neke momke da se vrate na tribinu.
Izuzetno je nesmotreno napisati sada taj drugi dio, a posebno kada ne znas sta se dogodilo i izmedju koga. Nema potrebe da se o takvim stvarima pise uopste.
Na jugu uvijek ima mjesta za sve Robijase, ali se moraju postovati i oni momci koji tu budu 30 utakmica po sezoni.
Katastrofalna organizacija utakmice na zapadnoj tribini, mora se na tome poraditi za derbi utakmice. U 5 sam stao u red u 6 i 10 sam se uspio probiti do prvog reda zapada.
Mora biti više redara i stepenice moraju biti prohodne. Ne piše džabe uefa kazne ako stepenice nisu čiste, da nekom pozlije na tribini, poginuo bi dok bi ga izvukli. Djeca pišaju ljudima pod noge, jer se ne može proći do wc.a, katastrofalno iskustvo. Ne znam koliko je ulaznica pušteno u promet, ali sve preko 6000 za zapad je nedopustivo.
Ostalo sve 5, krcat stadion, bilo je sigurno 12000 ljudi. Dobra borba naše ekipe, šteta za taj penal. Hora doktorska partija, Sivac odličan, Jenjić katastrofa. Amoah super, nema šta dobar otpor smo pružili, sad se okrenuti prvenstvu i spremiti ekipu da protutnja federacijom.
Mora biti više redara i stepenice moraju biti prohodne. Ne piše džabe uefa kazne ako stepenice nisu čiste, da nekom pozlije na tribini, poginuo bi dok bi ga izvukli. Djeca pišaju ljudima pod noge, jer se ne može proći do wc.a, katastrofalno iskustvo. Ne znam koliko je ulaznica pušteno u promet, ali sve preko 6000 za zapad je nedopustivo.
Ostalo sve 5, krcat stadion, bilo je sigurno 12000 ljudi. Dobra borba naše ekipe, šteta za taj penal. Hora doktorska partija, Sivac odličan, Jenjić katastrofa. Amoah super, nema šta dobar otpor smo pružili, sad se okrenuti prvenstvu i spremiti ekipu da protutnja federacijom.