NK Čelik

Final countdown | Konačan ishod regularnog dijela susreta?

Anketa je završila: 11 vel 2026, 14:37.

1
19
50%
X
12
32%
2
7
18%

Ukupno glasova: 38

Guest.1945

Re: NK Čelik

Post Postao/la Guest.1945 »

Joj komentatora na Arena sport.Kad je dao ovaj gol ko da mu je babo dao kolko se dere.Cijelu utakmicu lik vuce njima, uvijek mu je faul nad Sarajevom kad im naši uzmu loptu.
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Momci su odigrali onoliko koliko su mogli,na prvom mjestu pozrtvovano. Horic bez greske malte ne, ono kod juga pravo kapitenski. Ali me je sivac iznenadio ovu utakmicu, imo ja dva tri dobra prodora. Meni samo nije jasno sta Vardo traziuovoj ekipi, uz svo duzno postovanje sto je uradio za klub. Al otisli smo mi na veci level koji on ne moze pratit. Sve u svemu dobro je ovo. Recemo da su nam ovo jos pripremne utakmice. Svi znamo koji je nas krajnji cilj.
Dize se prasina
Guest.1945

Crkvice88 je napisao/la: 11 vel 2026, 20:20 Momci su odigrali onoliko koliko su mogli,na prvom mjestu pozrtvovano. Horic bez greske malte ne, ono kod juga pravo kapitenski. Ali me je sivac iznenadio ovu utakmicu, imo ja dva tri dobra prodora. Meni samo nije jasno sta Vardo traziuovoj ekipi, uz svo duzno postovanje sto je uradio za klub. Al otisli smo mi na veci level koji on ne moze pratit. Sve u svemu dobro je ovo. Recemo da su nam ovo jos pripremne utakmice. Svi znamo koji je nas krajnji cilj.
Covjek dobio cistu loptu od Sivca mislim, vremena imao čak i da se namjesti i on je pošalje van stadiona.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Zapad 8000(najviše poslije rata mislim, siguran sam) ljudi stajali na ulazu nisu mogli uci ni do stepenica) kada se bude štampano ubuduće oduzeti sezonske)
Istok 2500
Jug 1500
Sjever 1000

13. 000 bolje od očekivanog.

Niko nema razloga da bude nezadovoljan, nosili smo se skoro ravnopravno sa najskupljom i najboljom ekipom u državi. Nesreća, taj penal je odlučio meč, gol ne bi nam dali nikada iz igre.

Operacija Travnik i povratak u PL od sutra počinje. 10 000+
Samo sto smo sad mi drastični favoriti.

Pošaljite momke na pripreme zaslužili su. Neka odigraju i jake utakmice ako uopšte ima protivnika. Trebaju nam ovakve utakmice sa se momci čeliče i jačaju.

Mjesec dana sad čekanja ali ako nista opet za 15 dana akcija da se napuni stadion do kraja u martu i da se Travnik deklasira.

Ako se pojavi još jedan klasa igrač angažovati ga, gore negdje ispred Amoha iza Mašića ustvari na mjestu gdje igra Ljajić u Sarajevu. To nam je potrebno i mislim da sam takvim potezom je pitanje ulaska u PL rjeseno 99%. Fali tu nešto i danas da je bio jak neko dali bi i mi gol.

Operacija Travnik, 10 000+ ! 14.03. Borba za povratak u PL glavni cilj godine.

I sta su se neki prepali prije utakmice kaze bit će više Hordi, kop na jugu jak ko crna zemlja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Guest.1945

Ja sam zadovoljan igrom,taman onoliko kolko imamo to je to.Za PL to mnogo treba nadograditi.Nismo se obrukali oni su se još u 2. poluvremenu povukli a mi izašli.Mašić je morao bolje, a Popović vjerovatno reflexno digao ruku jer je išla u glavu a okrenuo se, al eto kad si se okreno spusti ruke onda.
Produzetak utakmice 5 minuta smiješno stvarno.Jedan samo prekid je trajao 5 minuta.
Mnogo pirotehnike a ništa, očekivao sam neku koreografiju od Robijaša kako su nabrijavali atmosferu al tanko bogami.Sad skupljaj pare plati kaznu a bezveze.

Uzeli smo mi finu lovu od ove tekme samo na ulaznicama + tamo hrana i pice.Još Travnik prvo kolo, za mjesec dana uzeti preko 100k, fino bogami
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Avenija je napisao/la: 11 vel 2026, 20:27 Zapad 8000(najviše poslije rata mislim, siguran sam) ljudi stajali na ulazu nisu mogli uci ni do stepenica) kada se bude štampano ubuduće oduzeti sezonske)
Istok 2500
Jug 1500
Sjever 1000

Niko nema razloga da bude nezadovoljan, nosili smo se skoro ravnopravno sa najskupljom i najboljom ekipom u državi. Nesreća, taj penal je odlučio meč, gol ne bi nam dali nikada iz igre.

Pošaljite momke na pripreme zaslužili su. Neka odigraju i jake utakmice ako uopšte ima protivnika. Trebaju nam ovakve utakmice sa se momci čeliče i jačaju.

Mjesec dana sad čekanja ali ako nista opet za 15 dana akcija da se napuni stadion do kraja u martu i da se Travnik deklasira.

Ako se pojavi još jedan klasa igrač angažovati ga, gore negdje ispred Amoha iza Mašića ustvari na mjestu gdje igra Ljajić u Sarajevu. To nam je potrebno i mislim da sam takvim potezom je pitanje ulaska u PL rjeseno 99%. Fali tu nešto i danas da je bio jak neko dali bi i mi gol.

I sta su se neki prepali prije utakmice kaze bit će više Hordi, kop na jugu jak ko crna zemlja.
Jug nikad ljepsi nije bilo, ama bas svi u crnom. Prelijepo. A sto se tice brojnosti rast ce ovo jos iz utakmice u utakmocu ako Bog da
Dize se prasina
goku

Post Postao/la goku »

Crkvice88 je napisao/la: 11 vel 2026, 20:33
Avenija je napisao/la: 11 vel 2026, 20:27 Zapad 8000(najviše poslije rata mislim, siguran sam) ljudi stajali na ulazu nisu mogli uci ni do stepenica) kada se bude štampano ubuduće oduzeti sezonske)
Istok 2500
Jug 1500
Sjever 1000

Jug nikad ljepsi nije bilo, ama bas svi u crnom. Prelijepo. A sto se tice brojnosti rast ce ovo jos iz utakmice u utakmocu ako Bog da
Sumnjam…
Zenicaokamog

Post Postao/la Zenicaokamog »

Hvala igracima na borbi, nikad ne bi gol dali da nije bilo penala.

A jug moze samo da pada, nakon ovog veceras... utakmica koju svi gledaju, u kojoj se napokon vratimo na jug, dovede se do ovakve situacije. Uzas. Bas sam tuzan i razocaran
FireFireFireFly

Post Postao/la FireFireFireFly »

Momci borbeno, pozrtvovano, na pocetku priprema, protiv ekipe sa najjacim imenima u ligi, koja je vec pocela sezonu.. Falilo je u nekim situacijama malo vise koncentracije i smirenosti, ali u ovakvim utakmicama adrenalin radi 100 na sat.. Horic najbolji, cak i za njegove standarde nadprosjecno dobra utakmica, dugo neki nas igrac nije ovako odigrao, šlag na tortu je onaj kapitenski potez poslije gola... Marin kriminalno loš, igrač manje na terenu, nazad se ne snalazi, za napred nema snage, i jos na kraju taj penal, cist ko suza..

Na kraju žal ostaje sto smo gol primili iz penala, nakon što oni nisu dvije-tri 100%-tne prilike iskoristili..

Kako nam samo Kalesić fali :/
Sabani_Nonda

Post Postao/la Sabani_Nonda »

Sve je bilo za 10, osim seljakluka na jugu i bacanja predmeta u teren. Šaljemo sliku primitivaca u region. Umjesto da ode priča o najboljoj posjeti poslije Hajduka, ode primitivizam. Majke mi likovi sa IQ 55.
habuba
12. igrač

Post Postao/la habuba »

Fizicki smo stajali puno bolje nego sto sam ocekivao. Ja sam mislio da ce nas nadjacati u svakom segmentu ali u sustini trkacki smo bili bara, bara.

Oni su jednostavno kvalitetnija ekipa. Sam Ljajic vrijedi pola ekipe. Menalo im nije los kao i Mujkic. Kod nas Amoah pogotovo u drugom poluvremenu je odigrao sasvim solidno. Nebih nikog izdvojio u smislu da je podbacio. To je trenutno sve sto mogu da ponude. Nakon odradjenih citavih priprema ja ocekujem da budemo jaci i da nastavimo gdje smo na jesen stali.

Atmosfera odlicna, onolika pirotehnika, apsolutno nepotrebma. Bezveze je placati kazne u 2026 na osnovu pirotehnike.

Kako je isla prodaja hrane na zapadu?
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 09 vel 2026, 16:18 TOP 3 najposjećenije utakmice ove sezone u BiH:
1. Željezničar - Borac 11300
2. Čelik - GOŠK 10500
3. Željezničar - Velež 10250

Slavni, Legendarni, Jedan od najvećih u srijedu ide po rekord ove sezone, gdje će delegat pisati minimalno 12000 sociosa.

:pray: :pray:

@rutonje iz redakcije, eto vam materijala za jedan članak :lol:
Delegat upisao 11 500 zvanično, mislim da nas je zakinuo ali svakako smo prestigli i Želju i najgledanija smo utakmica u državi ove sezone.

Tek sad vidim da držimo i 3 mjesto.
Znaci najgledanije utakmice ove sezone
1.Čelik Sarajevo 11500
2. Željo Borac 11 300
3. Čelik GOŠK 10 500

Travnik, Sloboda..loading ⏳
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
FliX

Post Postao/la FliX »

Od svega mi je najzalivije "ode niz" :?
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

FliX je napisao/la: 11 vel 2026, 20:57 Od svega mi je najzalivije "ode niz" :?
Ma hajde uvijek se moze reci ligaski niz :mrgreen:
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Avenija je napisao/la: 11 vel 2026, 20:55
Truhlo je napisao/la: 09 vel 2026, 16:18 TOP 3 najposjećenije utakmice ove sezone u BiH:
1. Željezničar - Borac 11300
2. Čelik - GOŠK 10500
3. Željezničar - Velež 10250

Slavni, Legendarni, Jedan od najvećih u srijedu ide po rekord ove sezone, gdje će delegat pisati minimalno 12000 sociosa.

:pray: :pray:

@rutonje iz redakcije, eto vam materijala za jedan članak :lol:
Delegat upisao 11 500 zvanično, mislim da nas je zakinuo ali svakako smo prestigli i Želju i najgledanija smo utakmica u državi ove sezone.

Tek sad vidim da držimo i 3 mjesto.
Znaci najgledanije utakmice ove sezone
1.Čelik Sarajevo 11500
2. Željo Borac 11 300
3. Čelik GOŠK 10 500

Travnik, Sloboda..loading ⏳
Do kraja sezone, sve tri cemo drzati :mrgreen:
Odgovori