Gdje je krompirusa na meniju za zenturace ??????Crkvice88 je napisao/la: ↑11 vel 2026, 12:39 https://www.facebook.com/share/p/1U1pDpPo2g/
Golemo Boga mi. Hocemo tocionike!!!!!!
NK Čelik
Re: NK Čelik
Aaaa ovo se cekalo, pojma nemate kojinje ovdje potencijal. Svaka cast za upravu i kako reprezentativno izgleda. Gledaj samo ove slikeCrkvice88 je napisao/la: ↑11 vel 2026, 12:39 https://www.facebook.com/share/p/1U1pDpPo2g/
Golemo Boga mi. Hocemo tocionike!!!!!!
-
Guest.1945
A ljepote na zapadu masallah.Jest oživila tribina odmah samo radi onih boja.Napon prodaja hrane i pica plus da klub dodatno zaradi.
Jedan savjet upravi.Pošto je sređeno sve fino, samo staviti neka vrata koja se spuste samo ko na kiosku da se to ne zaprlja i golubovi da ne poseru.Šteta bi bilo stvarno.
Jedan savjet upravi.Pošto je sređeno sve fino, samo staviti neka vrata koja se spuste samo ko na kiosku da se to ne zaprlja i golubovi da ne poseru.Šteta bi bilo stvarno.
Ovo su stvari koje prave razliku, ovo niko u drzavi nema. I nek se neko usudi samo reci, da ne valja nista, pa lajo bi ko pasce.
7000 ljudi na zapadu ti dolazi na noge i jednostavno moras to iskoristiti maksimalno.
7000 ljudi na zapadu ti dolazi na noge i jednostavno moras to iskoristiti maksimalno.
Sad kad hocu na Jug, oni ovako srede zapad
Tacno covjeka na ovom teskom danu bacaju u dilemu.
SVAKI DAN NAPREDAK!!!!
'AJMO NAPRIJED ČE!!!
SVAKI DAN NAPREDAK!!!!
'AJMO NAPRIJED ČE!!!
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Znal se koliko se stampalo za zapad osim sezonski, negdje aam nasao podatak da prima oko 6900 stolica, nadam se da je stampano bar 6500 + sezonske
To mozda odmah nakon rata, kad smo svi bili "šlank" i fit...sad je pitanje moze li i 6000 stati
Samo Čelik zenički !!!
hahahahaha ko li je igraca sa br.29 prekrizio ako ne znate o cemu se radi udjite na meridian prva liga na fb
Robija do Tokija

I tunel se sređuje...Nek vide protivnici gdje dolazeRedbull je napisao/la: ↑11 vel 2026, 12:46Aaaa ovo se cekalo, pojma nemate kojinje ovdje potencijal. Svaka cast za upravu i kako reprezentativno izgleda. Gledaj samo ove slikeCrkvice88 je napisao/la: ↑11 vel 2026, 12:39 https://www.facebook.com/share/p/1U1pDpPo2g/
Golemo Boga mi. Hocemo tocionike!!!!!!![]()
Samo mu bezze daju na vaznosti. Jos uvijek mi je vise zao sto je Kalesic otisao nego Telalovic.
Samo Čelik zenički !!!
Auuu to ce biti dobra pricaFRLegioen je napisao/la: ↑11 vel 2026, 13:11I tunel se sređuje...Nek vide protivnici gdje dolazeRedbull je napisao/la: ↑11 vel 2026, 12:46Aaaa ovo se cekalo, pojma nemate kojinje ovdje potencijal. Svaka cast za upravu i kako reprezentativno izgleda. Gledaj samo ove slikeCrkvice88 je napisao/la: ↑11 vel 2026, 12:39 https://www.facebook.com/share/p/1U1pDpPo2g/
Golemo Boga mi. Hocemo tocionike!!!!!!![]()
![]()
-
prisonbreak
Jel moguce da smo im ovoliki trn u oku?
Jel toliki problem sto se Celik diže? Ja ne vjerujem
Jel toliki problem sto se Celik diže? Ja ne vjerujem
Sta ćeš brate moj,samo zamolio bih sve da maksimalno izbjegavaju onaj tamo smrdljivi forum.prisonbreak je napisao/la: ↑11 vel 2026, 14:04 Jel moguce da smo im ovoliki trn u oku?
Jel toliki problem sto se Celik diže? Ja ne vjerujem![]()
Dzaba ulazite u rasprave,gubite vrijeme samo a nema poente nikakve.