Kod njih je jedino Ristovski taj tip igraca. Njega citav HNL mrzi, ali i on se smirio otkako je dosao u PLBiHphillies je napisao/la: ↑09 vel 2026, 21:24 Mene je strah da nasi ne nasjednu na njihove provokacije, kojih ce itekako biti. Imaju namazane igrace naspram kojih su nasi "becki djecaci". Da ne bude kao sto je onomad znalo sa Zeljom biti, kad se utakmica dovodila na milimetar od incidenta Osimovim glumatanjima i sudijskim glupostima. Mnoge stvari koje prolaze po livadama prve lige i na koje su nasi navikli (da udaraju i bivaju udarani) u srijedu prolaziti nece...
Pa i ja kucam bezze, halalite, trema pred tekmu.
NK Čelik
-
PatrickBateman
Re: NK Čelik
Srce, čast i ponos!
- Juzni Front 1988
Joj jesmo kmice prave
. Tako nam malo treba. Kad se sjetim u kakvim smo crnjacima bili do prije par godina i evo sad. A mozemo samo bit bolji i jaci, nikako slabiji.
Allahom se kunem nevezano za ovu utakmicu ja nema dana da ne mislim o Celiku i tako vec godinama decenijama
Bati care znas da je Fadil otisao sa svog vjencanja, ostavio i svatove i sve i otisao na utakmicu.
Pitaj ga slobodno ispricat ce ti. Mi smo ti Peharske dzematlije, pa i u dzamiji prozborimo koju o Celiku 
Allahom se kunem nevezano za ovu utakmicu ja nema dana da ne mislim o Celiku i tako vec godinama decenijama
Bati care znas da je Fadil otisao sa svog vjencanja, ostavio i svatove i sve i otisao na utakmicu.
moSa likCe
Sutra u 13h
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Joj ovo za travu, vrati me u ono jel polufinale bilo čelzi protiv barcelone, kad je murinjo natopio teren na ivici regularnosti bilo, vaterpoloJonSnow je napisao/la: ↑09 vel 2026, 21:12Nadat se kiši, a onda Stoke City/Atletico Madrid spektakl.Avenija je napisao/la: ↑09 vel 2026, 18:32 Napišite ko im je najopasniji olakšajte našim igračima koga treba prvog lomiti, ali moraju na hinjaka jer ima VAR.![]()
Ljajić meta broj 1
Menalo meta broj 2
Elezi meta broj 3
Kuprešak meta broj 4
Na svakom po žuti u prvih 20 minuta![]()
Što manje aktivne igre, što više prekida, ako izdržimo poluvrijeme ide kod njih nervoza, malo tuče da Šero i Mašić zakuhaju da zapale tribine i eto nas.![]()
Ako imate prijedlog za anketu napišite, ova je istekla.![]()
Bezobrazni faulovi na granici kartona, provokacije, klizeći, guranje u skoku, iznošenje faulom iz terena...![]()
Nadam se da su naši, po uzoru na Stoke, ostavili travu i da je nisu pokosili...![]()
Al mislim da nema potrebe, imamo i mi solidnu ekipu, razlika u kvaliteti je manja nego prije 3 godine, tako da vidjet ćemo.
Nezaboravni strah gostovanja u Hrasnici kod Famosa, Belmine Vile na Bilinom polju, neugodnog Moševca na domaćem terenu...
Izdržo si starČe!
Izdržo si starČe!
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Pa prico je neki frajer koji je Buzu cuvao da je Buza jeo bijeli luk prije tekme i dva tri duela blize puhao u lice ovom svom cuvaru
Kaze ovaj kad nisam umro kad me zapahnuo miris
Prica dalje pustio ga ja cijelu tekmu 2 - 3 metra od sebe nisam mu htio vuse prici a trener s klupe se meni dere sta radis bolan, pridji mu blize budaletino jedna

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Imam neki osjećaj u vezi ove utakmice, da će biti ko ona kad smo ih dobili 1:0 frljokom Mišića koliko se sjećam. Isto nekako na proljeće bilo, trener iz Hrvatske Jarni ko i ovaj medi frajer, iz paštete iskače, galaktikosi , itd 
Truhlo poželjeli smo te 
Branio im Delač,sa posudbe iz Chelsea...Progrešno procijenio loptu,konto lik ode u gol aut,a završi u rašljama
Misic - Masic tu je to negdje. Istorija se ponavlja 
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
jeb** te Saraj'vo !
Čisto radi sprdnje 5. dio
Čisto radi sprdnje 5. dio
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši 

- BatistutA19
Znam ja sve te Fadilove price ,ja mislim da je ta utakmica bila sa Hajdukom kad je on otiso prico je on to meni ,ko moze bit u dzamiji u Peharama a da je tema Celik Fadil i Omerica a Fadil je neprikosnoven ne u Peharama nego u Zenici a onakvu ljubav i muzej ja ne znam da li iko ima u BiH da mu je sve u bojama Celika komplet avlija i kucaJuzni Front 1988 je napisao/la: ↑09 vel 2026, 21:33 Joj jesmo kmice prave. Tako nam malo treba. Kad se sjetim u kakvim smo crnjacima bili do prije par godina i evo sad. A mozemo samo bit bolji i jaci, nikako slabiji.
Bati care znas da je Fadil otisao sa svog vjencanja, ostavio i svatove i sve i otisao na utakmicu.Pitaj ga slobodno ispricat ce ti. Mi smo ti Peharske dzematlije, pa i u dzamiji prozborimo koju o Celiku
![]()
- BatistutA19
Valjda nocas ako budem sanjo utakmicu Celika i Sarajevo nadjem stadion ,sinoc sanjam a ne znam gdje stadion i nisam ga uspio naci vratim se kuci 

koji je to san