Branio im Delač,sa posudbe iz Chelsea...Progrešno procijenio loptu,konto lik ode u gol aut,a završi u rašljama
NK Čelik
Re: NK Čelik
Misic - Masic tu je to negdje. Istorija se ponavlja 
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Jebem te Saraj'vo !
Čisto radi sprdnje 5. dio
Čisto radi sprdnje 5. dio
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši 

- BatistutA19
Znam ja sve te Fadilove price ,ja mislim da je ta utakmica bila sa Hajdukom kad je on otiso prico je on to meni ,ko moze bit u dzamiji u Peharama a da je tema Celik Fadil i Omerica a Fadil je neprikosnoven ne u Peharama nego u Zenici a onakvu ljubav i muzej ja ne znam da li iko ima u BiH da mu je sve u bojama Celika komplet avlija i kucaJuzni Front 1988 je napisao/la: ↑09 vel 2026, 21:33 Joj jesmo kmice prave. Tako nam malo treba. Kad se sjetim u kakvim smo crnjacima bili do prije par godina i evo sad. A mozemo samo bit bolji i jaci, nikako slabiji.
Allahom se kunem nevezano za ovu utakmicu ja nema dana da ne mislim o Celiku i tako vec godinama decenijama
Bati care znas da je Fadil otisao sa svog vjencanja, ostavio i svatove i sve i otisao na utakmicu.Pitaj ga slobodno ispricat ce ti. Mi smo ti Peharske dzematlije, pa i u dzamiji prozborimo koju o Celiku
![]()
- BatistutA19
Valjda nocas ako budem sanjo utakmicu Celika i Sarajevo nadjem stadion ,sinoc sanjam a ne znam gdje stadion i nisam ga uspio naci vratim se kuci 

koji je to san
Onaj im se crni u napadu povrijedio sto nam odgovara svakako.
Najvise me strah Menala jer je brz a mi slabo imamo u ekipi nekog da ga zatvori al samo ostro od starta krenut i me dati im da se opuste i zaigraju.
Najvise me strah Menala jer je brz a mi slabo imamo u ekipi nekog da ga zatvori al samo ostro od starta krenut i me dati im da se opuste i zaigraju.
Čuj spavanje, nema spavanja do srijede naveče
A nadam se ni tad
A nadam se ni tad
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
- BatistutA19
Suti ,prepo sam se sinoc sna ,nisam znao naci stadion i vratio se kuci
Ma sta bog dragi da ako prodjemo slucajno odlicno ako ispadnemo nije tragedija ,bitno zadrzat bazu navijaca i osvojit ligu .
BatistutA19 je napisao/la: ↑09 vel 2026, 23:00Suti ,prepo sam se sinoc sna ,nisam znao naci stadion i vratio se kuci
Ma sta bog dragi da ako prodjemo slucajno odlicno ako ispadnemo nije tragedija ,bitno zadrzat bazu navijaca i osvojit ligu .
Popravi mi težak i umoran dan
Zovi kafe Avanti da sjednemo
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Ja sam bruku svoje raje premunto da ide na istok sa mnom, a miriše na kišu
Mogli bi me častit ko Telalovića
Accuweather kaze 55% mogucnost oborina, jak vjetar uz moguć pljusak.
Ako krene samo se skinut svi goli do pasa i preć na jug, fasovat upalu pluća ko u srednjoškolskim danima
Mogli bi me častit ko Telalovića
Accuweather kaze 55% mogucnost oborina, jak vjetar uz moguć pljusak.
Ako krene samo se skinut svi goli do pasa i preć na jug, fasovat upalu pluća ko u srednjoškolskim danima
Rijad Telalović jedan je od nas!