NK Čelik
Re: NK Čelik
Jebo ih caca Horde sve citaju ovaj forum
Citirase mi cijeli sastav s ovog foruma i raspravljaju o jacini tima
A sve ko fol lako cemo u Zenici
Gdje je onaj Rob da stavi sat sa otkucavanjem do pocetka utakmice
Citirase mi cijeli sastav s ovog foruma i raspravljaju o jacini tima
Gdje je onaj Rob da stavi sat sa otkucavanjem do pocetka utakmice
Napišite ko im je najopasniji olakšajte našim igračima koga treba prvog lomiti, ali moraju na hinjaka jer ima VAR.
Ljajić meta broj 1
Menalo meta broj 2
Elezi meta broj 3
Kuprešak meta broj 4
Na svakom po žuti u prvih 20 minuta
Što manje aktivne igre, što više prekida, ako izdržimo poluvrijeme ide kod njih nervoza, malo tuče da Šero i Mašić zakuhaju da zapale tribine i eto nas.
Ako imate prijedlog za anketu napišite, ova je istekla.
Ljajić meta broj 1
Menalo meta broj 2
Elezi meta broj 3
Kuprešak meta broj 4
Na svakom po žuti u prvih 20 minuta
Što manje aktivne igre, što više prekida, ako izdržimo poluvrijeme ide kod njih nervoza, malo tuče da Šero i Mašić zakuhaju da zapale tribine i eto nas.
Ako imate prijedlog za anketu napišite, ova je istekla.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ne trebamo mi sad previse ocekivati, ne igra publika, oni su ipak jaci dosta i fizicki i tehnicki, plus pripreme poceli sedmicama prije nas. Ekipa im je uglavnom ista, uigraniji su sigurno, nama 2 glavna vezna otisla a novajlije jos nismo vidjeli na djelu.
Ove neke najave da cemo lagano poderat su smijesne, mi se mozemo nadati nekom prekidu, vecinu tekme cemo se braniti i nadati se da oni nemaju svoj dan.
Samo da ne bude ovdje kao obicno ako izgubimo tekmu gdje puno ocekujemo, pozivanje da se svi rastjeraju, da nemaju pojma...
Nadati se svakako nekom ludom prolasku kao i prije nekoliko godina, ali sada ce i oni biti puno oprezniji nego tada. Igraci nek daju sve od sebe i samom da ne bude povreda jer su nam potrebniji u ligi.
Ove neke najave da cemo lagano poderat su smijesne, mi se mozemo nadati nekom prekidu, vecinu tekme cemo se braniti i nadati se da oni nemaju svoj dan.
Samo da ne bude ovdje kao obicno ako izgubimo tekmu gdje puno ocekujemo, pozivanje da se svi rastjeraju, da nemaju pojma...
Nadati se svakako nekom ludom prolasku kao i prije nekoliko godina, ali sada ce i oni biti puno oprezniji nego tada. Igraci nek daju sve od sebe i samom da ne bude povreda jer su nam potrebniji u ligi.
Ma samo treba krast vrijeme i izvlačit im živce,i onda i mi sa tribina pravit pritisak i na sudiju i na njih,otic na penale i proći.
I onda DELIRIJUM,a Horde nemojte vjerovat svemu što se nadje na forumu
I onda DELIRIJUM,a Horde nemojte vjerovat svemu što se nadje na forumu
- Juzni Front 1988
Ovo su utakmice za ŠerexaJuzni Front 1988 je napisao/la: ↑09 vel 2026, 18:46 Šero je opasno nalozen. Koji ludjak. Kaze poginut cu na terenu![]()
Ako se prodje a nadam se da hoce ako Bog da,mislim da momcima treba dat premiju,ne samo zbog toga što su prošli Sarajevo jebo njih nebitni su,nego zbog svega dosad što je učinjeno.
- BatistutA19
Sarajevo igra bez Renana Oliveire ali imaju Ljajica Menala Elezi 3 predobra igraca a Celik bez Kinga i nema Jusica i Burekovic se povredio samo ne kintam gdje se on povredio opet.
Da se ne bi ponavljali vidjet cemo volio bi naravno da prodjemo ali vrlo tesko ,pokusat nulu drzat i igrat cvrsto i borit se i sto blize lopti i igrac i pokusat iz nekih kontri prekida . ,Ako im das puno prostora ne bi valjalo nikako mada ce kod njih bit vecinom posjed lopte.
Publika moze uticat i to dobro ako budemo rezultatski u nekom egalu a za to je potrebna borba igraca na terenu.
Te price faulovi neki udaranje to mozes jednom ,drugi put ti je crveni karton ili neki glup.faul jaci ti je odmah crveni .Igraci moraju i srce imat ali i pamet a nadam se da ce to Regoje ih pripremit.
Nasa mana je plus sto kasnimo sa pripremama,Sarajevo je u Turskoj odigralo cini mi se 4 utakmice i jednu u ligi a mi samo jednu u Međugurju sa Croatiom.
Da se ne bi ponavljali vidjet cemo volio bi naravno da prodjemo ali vrlo tesko ,pokusat nulu drzat i igrat cvrsto i borit se i sto blize lopti i igrac i pokusat iz nekih kontri prekida . ,Ako im das puno prostora ne bi valjalo nikako mada ce kod njih bit vecinom posjed lopte.
Publika moze uticat i to dobro ako budemo rezultatski u nekom egalu a za to je potrebna borba igraca na terenu.
Te price faulovi neki udaranje to mozes jednom ,drugi put ti je crveni karton ili neki glup.faul jaci ti je odmah crveni .Igraci moraju i srce imat ali i pamet a nadam se da ce to Regoje ih pripremit.
Nasa mana je plus sto kasnimo sa pripremama,Sarajevo je u Turskoj odigralo cini mi se 4 utakmice i jednu u ligi a mi samo jednu u Međugurju sa Croatiom.
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 09 vel 2026, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
1000 clanskih Robijasi!
Reko sam ja jos prije dvije sedmice da ce na jugu biti brojka
1500 +
Klub je ozbiljno shvatio i sve radi da se maximalno love zaradi,sto je itekako pohvalno.
Mislim da ide i prodaja iz fan shopa na zapadu sto je vrhunski jos jedan potez!
Reko sam ja jos prije dvije sedmice da ce na jugu biti brojka
1500 +
Klub je ozbiljno shvatio i sve radi da se maximalno love zaradi,sto je itekako pohvalno.
Mislim da ide i prodaja iz fan shopa na zapadu sto je vrhunski jos jedan potez!
- BatistutA19
Bgm ako je tacna ta vijest 1000 clanskih Robijasa ,ja licno nisam mislio da ce doci do te brojke ,predobra je to brojka i dobro popunjen Jug ce bit a Zapad i Istok ne sumnjam ni sekunde,najvise ce se izgledat prodat karti taj dan pred utakmicu.
Realno, nas prolaz bi bio veliko iznenadjenje u ovom trenutku. Prije svega kvalitet i vrijednost dva rostera dva su svijeta razlicita, dalje trenutno stanje forme kad nama ima jos mjesec dana do prvenstva, a njima vec je pocelo prvenstvo i odavno su u trenaznom procesu. Nama jedini plus je pun stadion i mozda to dadne krila igracima pa da "povilene" i odigraju na nivou na kojem dosad nikad nisu igrali
Kao sto bi nas prolaz bio iznenadjenje, isto tako ne vidim da ce nas "rasuti k'o rizu" referisuci se na onaj poraz prije dvije godine protiv Zrinjskog. Vise sam misljenja da ce biti nesto kao protiv Borca od prosle godine, gdje krajnji rezultat od 3:0 nije bio realan, jer prije svega dosudjen je nepostojeci penal, pa nam iskljucen igrac i onda tek pred kraj utakmice Borac je postigao dva gola.
Igrati strpljivo u bloku, cvrsto nazad i cekati neku priliku iz kontri. Prepustiti im posjed, pa da vidimo...Sasvim dobar test za ono sto nas ocekuje slijedece sezone u 36 utakmica.
Nasi ne mogu racunati na Burekovica, Jusica i Kinga. Nazalost, jos nisu papiri zavrseni za Kinga.
Licno, jedva cekam da krene, ne zato sto mi je bitna ova tekma, nego sto se konacno blizi pocetak prvenstva i gostovanje Travnika, gdje su tri boda prioritet, pa da idemo u Tomislavgrad nadigravati se, a onda docekati Slobodu na isto ovako popunjenom Bilinom Polju.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Zna li neko slucajno kada je press, mislim da će biti dosta zanimljivih informacija pa bi volio pogledati live..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Jel to nesto znas
PS. Niko nije spomenuo, Spahic otisao na posudbu u Gorazde.
Samo Čelik zenički !!!
Eto, objavljeno je da je online putem prodato 1000+ karata, sto je vise nego na svim dosadasnjim utakmicama zajedno. 
u 17:00 ima da bude pun stadion! Aaaaaaajmooooooooo!!!
SVANI SRIJEDO!
PS. Zaboravih napisati, nadam se da ce pretresati na ulazima da se kockastim glavama oduzme sve sto se moze baciti kad im padne mrak na oci. Kisobrane, upaljace, cokaljcice, pmaterine....SVE ODUZIMATI

u 17:00 ima da bude pun stadion! Aaaaaaajmooooooooo!!!
SVANI SRIJEDO!
PS. Zaboravih napisati, nadam se da ce pretresati na ulazima da se kockastim glavama oduzme sve sto se moze baciti kad im padne mrak na oci. Kisobrane, upaljace, cokaljcice, pmaterine....SVE ODUZIMATI
Samo Čelik zenički !!!