NK Čelik

Ko treba na gol protiv Stupčanice?

Anketa je završila: 15 tra 2026, 10:28.

Durmo
4
12%
Šutković
29
88%

Ukupno glasova: 33

Truhlo
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

samocelik je napisao/la: 06 vel 2026, 23:45
Avenija je napisao/la: 06 vel 2026, 23:33 Igrač sa brojem 29 zajedno uz sve igrače FKS plješće i navija uz pjesmu srusit ćemo Zenicu..da se neko ne bi pobunio slucajno kad mu zapad bude psovao mrtve i ostale već dobro poznate psovke.
Pičkica seljačka
Tačno mi je govno malo smrdilo od ljeta, mrsko mi sad tražit postove, al imam detektor za te cuzne na kilometar.

I ovaj @avenija se potrudi da dolije cisternu ulja na već usijani zapad :mrgreen: Bolje mu je da ne dolazi "kući" u srijedu, ovo kad sam vidio proključo totalno...

Nemam vremena da ispratim u zadnje vrijeme forum, goleme privatne obaveze :mrgreen: pozdrav forumskim rutonjama, vidimo se na zapadu iza gostujuće klupe :grljenje: :mrgreen:
Zenicaokamog

Post Postao/la Zenicaokamog »

Avenija je napisao/la: 06 vel 2026, 23:54

Br 5
Sta pare urade od ljudi... Mater i familiju bi sami sebi hebali radi par hiljada, a kamo li grad gdje si odrastao. "Zenička djeca" bla bla bla... Vise Šero i Mašić postuju Zenicu i navijace, nego oni.

Jedva cekam da izađe na Bilino ako uopste bude smio !
Bembeli

Post Postao/la Bembeli »

Zenicaokamog je napisao/la: 07 vel 2026, 00:58
Avenija je napisao/la: 06 vel 2026, 23:54

Br 5
Sta pare urade od ljudi... Mater i familiju bi sami sebi hebali radi par hiljada, a kamo li grad gdje si odrastao. "Zenička djeca" bla bla bla... Vise Šero i Mašić postuju Zenicu i navijace, nego oni.

Jedva cekam da izađe na Bilino ako uopste bude smio !
A starci i brat na tekmu sa salovima Sarajva... jebwm im porijeklo
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

samocelik je napisao/la: 07 vel 2026, 00:22
Zamorano je napisao/la: 07 vel 2026, 00:16 Po meni mislim da Mamic i nece dozvoliti uopste i da zaigra u Zenici! Jer glupo je da ga plate 150000 eura i da vec u drugoj tekmi bude slomljen na stadionu odakle je i ponikao :mrgreen: :mrgreen:
Što je najgore time bi i sami sebi pucali u noge i eventualno izbili neki procenat od naredne prodaje .
Ali sredit će njega Amo
Pa neces ga slomit da karijeru zavrsi :mrgreen:
Ono cisto mangupski,razbije se nosic,usna,manji udarac u pleksus i te vaspitne ulicarske batine :lol:
Kao Tosk sto ga lomio :mrgreen:
Robija88

Post Postao/la Robija88 »

Pa ocigledno se vidi da momak ne pjeva, vec samo pljesce, ne znam u cemu je problem nece stojat samo.Jos uvijek je on dijete, bzs kolko ste ispunjeni mrznjom...
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Pretjerujete vala s njim ko mu jebe mater šta će neće u svlačionicu otići
Hardzavi

Post Postao/la Hardzavi »

Robija88 je napisao/la: 07 vel 2026, 08:59 Pa ocigledno se vidi da momak ne pjeva, vec samo pljesce, ne znam u cemu je problem nece stojat samo.Jos uvijek je on dijete, bzs kolko ste ispunjeni mrznjom...
Prvi sam ga branio i pravdao odluku da ide u Sarajevo, ali ovo je dno dna! Na stranu karijera, svi želimo napredak i ganjamo bolje za sebe, ali ne možeš pjevati i pljeskati protiv svog grada - jednostavno ne možeš to raditi!!!
Robija88

Vidi se na snimku da ne pjeva vec samo pljesce, zasto bi on psovao grad iz kojeg je dosao, nema logike...
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Zasto se o igracu Sarajeva pise na ovoj temi? Nema nikakvog razloga za to. Mi se trebamo okrenuti sebi a njih docekati kako dolikuje 11.02.

NAPRIJED ČELIK!!!!

SVANI SRIJEDO!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Robija88 je napisao/la: 07 vel 2026, 10:29 Vidi se na snimku da ne pjeva vec samo pljesce, zasto bi on psovao grad iz kojeg je dosao, nema logike...
Eto jos je samo falilio da megafon uzme u ruke i povede, mada da se i to desilo fakat ne bi bio iznenađen.

Pljeskanje se uzima kao znak podrske, tako da pretjerane razlike i nema.

Ne ocekujem od nekog Sarajlije koji ce moda nekad zaigrat u Celiku da pljesce dok mu se poziva na rusenje rodnog grada.
Srce, čast i ponos!
Apex

Post Postao/la Apex »

PatrickBateman je napisao/la: 07 vel 2026, 11:00
Robija88 je napisao/la: 07 vel 2026, 10:29 Vidi se na snimku da ne pjeva vec samo pljesce, zasto bi on psovao grad iz kojeg je dosao, nema logike...
Eto jos je samo falilio da megafon uzme u ruke i povede, mada da se i to desilo fakat ne bi bio iznenađen.

Pljeskanje se uzima kao znak podrske, tako da pretjerane razlike i nema.

Ne ocekujem od nekog Sarajlije koji ce moda nekad zaigrat u Celiku da pljesce dok mu se poziva na rusenje rodnog grada.
Ne ooravdavam babinjca,ali mislim da je Bajraktarevic milion puta stajao ispred Juga i slusao slicno sa nase strane prema sibicarima
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši 🖤❤️
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Pretjerujete. Sutra kada jug bude pjevao j*bem te Sarajevo ili nesto slicno, da li bi ste Sutkovicu npr. ili nekom drugom igracu iz Sarajeva halali kad bi okrenuo ledja i otisao u svlacionicu?
Robija88

strucnjak9 je napisao/la: 07 vel 2026, 11:50 Pretjerujete. Sutra kada jug bude pjevao j*bem te Sarajevo ili nesto slicno, da li bi ste Sutkovicu npr. ili nekom drugom igracu iz Sarajeva halali kad bi okrenuo ledja i otisao u svlacionicu?

Upravo o tome pricam
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Pogledao sam sinoć utakmicu čisto iz razloga da vidim šta Čelik očekuje. Okej, ljudi imaju dosta veći kvalitet, velike zvijezde poput Ljajića koji je bio zvijezda i u Seria A koji sa dva poteza završi utakmicu, sve su to neka imena ali iskreno nikakvu ja tu igru nisam vidio jos ih je Radnik pustio da igraju kako hoće bez ikakvog naboja i oštrog starta plus na domaćem terenu..

Vjerujem da su ih i naši gledali zajedno u Međugorju i da su vidjeli kako funkcionišu..u sredinu na Ljaljica i Elezija koji guraju loptu na Kupresaka ili Beganovića iza bekova(Sivac, Smajlović) i onda ovi ulaze unutra i centriraju, stvaraju šanse ili vračaju na povratnu. Nama je potrebno sto više prekida, prekrsaja, sto manje aktivne igre..

Ono što je meni bitno da se stadion rasproda i da odigramo muški utakmicu svih 90 minuta pa šta god bude, nama je liga svakako najbitnija a pripreme i formu tempiramo za ligu.

Treba dizati jos hajp i reklame, najave, plakate, sve moguće, samo da doživim zapad sold out i da se istok onda mora puniti, nadam se da će proraditi zenički inat i da ćemo do utorka imati već rasprodan zapad.
To je naša pobjeda najveća. Isto tako i članstvo se ne smije zanemariti. Vjerujem da će u isto vrijeme biti objava i da je zapad rasprodan i da se prešlo 1000 članova i da će biti učlanjenje na dan utakmice na platou zapada i u fan shopu kako bi jos 100-200 ljudi pristupilo klubu na dan utakmice od 10 000+ kojih će doci. Barem se nadam.

Ja bi izveo sljedeći sastav(samo jedan u-21 u ovom takmičenju)

..................................Durmo........................
............Hodžić...........Horić..........Mašetić..............
Sivac.............................................................Popović...
.......................Amoah............Jenjić............................
Šero............................................................Sijamija.....
...................................Mašić........................................

Znam da će Smajlović biti starter sigurno ali iskreno meni je Popović mnogo sigurniji i iskusniji defanzivno od njega. Nikad nisam vidio neki start, uklizavanje od Smajlovića, daleko uvijek stoji kad protivnicko krilo prima loptu umjesto da mu već diše za vratom zato mislim da na iskustvo i postavljanje Popović će bolje zatvoriti stranu. Razmislio bi i sa Vardom da digne Ljaljica i poremeti im cijeli koncept igre da se raspadnu kao mi u Tešnju. :D

Idemo rasprodati stadion :srce:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Na zapadu ce sat prije utakmice biti 4000 ljudi na tribini. To se mora iskoristiti. Sendvici, hotdogovi, grickalice, cokoladice, sve vrste pica, ponuda iz fan shopa, uclanjenje. Isto tako postaviti i na istoku u tunelu barem pola sto bude na zapadu. Pokusati maksimalno dobro uraditi, vidjeti sta ne valja i sta moze bolje i onda to ponavljati na svakoj domacoj utakmici gdje ovo proljece moramo ocekivati velike brojke.
Odgovori