NK Čelik

Očekujete li puno Bilino polje?

Anketa traje do: 08 vel 2026, 13:17.

Do posljednjeg mjesta
18
46%
Puno, ali ne skroz
19
49%
Ne očekujem pun stadion
2
5%

Ukupno glasova: 39

Zamorano
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zamorano »

Gledao sam Sarajevo i vidim da su na papiru Real za nas al na terenu bgm igraju kao djeca,dodaj prvom do sebe.
Nista specijalno! Cak se boje i atmosfere na tribinama u Zenici jer su haman svjesni da ce im biti jebeno :D
Nase je napuniti stadion,dati nasim momcima maximalnu podrsku i igrat fudbal. Sto bi reko Kemica Hafizovic i oni ne lete nego trce po terenu kao i mi :)
Budu li nas previse ljutile Horde smjenit cemo im trenera :D
Kao i Dudica sto smo im smjenili :lol:
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Avenija je napisao/la: 06 vel 2026, 23:54

Br 5
Strasno
MrAdislic
12. igrač

Post Postao/la MrAdislic »

Uvjeren sam da ce biti opet onih indijanaca i seljaka njegovih sto ce ga branit u srijedu kad mu se bude zvizdalo, i pokusavat usutkavat, na zapadu pogotovo...moglo bi to eskalirat na gluposti
Zamorano
12. igrač

Po meni mislim da Mamic i nece dozvoliti uopste i da zaigra u Zenici! Jer glupo je da ga plate 150000 eura i da vec u drugoj tekmi bude slomljen na stadionu odakle je i ponikao :mrgreen: :mrgreen:
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Zamorano je napisao/la: 07 vel 2026, 00:16 Po meni mislim da Mamic i nece dozvoliti uopste i da zaigra u Zenici! Jer glupo je da ga plate 150000 eura i da vec u drugoj tekmi bude slomljen na stadionu odakle je i ponikao :mrgreen: :mrgreen:
Što je najgore time bi i sami sebi pucali u noge i eventualno izbili neki procenat od naredne prodaje .
Ali sredit će njega Amo
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

samocelik je napisao/la: 06 vel 2026, 23:45
Avenija je napisao/la: 06 vel 2026, 23:33 Igrač sa brojem 29 zajedno uz sve igrače FKS plješće i navija uz pjesmu srusit ćemo Zenicu..da se neko ne bi pobunio slucajno kad mu zapad bude psovao mrtve i ostale već dobro poznate psovke.
Pičkica seljačka
Tačno mi je govno malo smrdilo od ljeta, mrsko mi sad tražit postove, al imam detektor za te cuzne na kilometar.

I ovaj @avenija se potrudi da dolije cisternu ulja na već usijani zapad :mrgreen: Bolje mu je da ne dolazi "kući" u srijedu, ovo kad sam vidio proključo totalno...

Nemam vremena da ispratim u zadnje vrijeme forum, goleme privatne obaveze :mrgreen: pozdrav forumskim rutonjama, vidimo se na zapadu iza gostujuće klupe :grljenje: :mrgreen:
Zenicaokamog

Post Postao/la Zenicaokamog »

Br 5
Sta pare urade od ljudi... Mater i familiju bi sami sebi hebali radi par hiljada, a kamo li grad gdje si odrastao. "Zenička djeca" bla bla bla... Vise Šero i Mašić postuju Zenicu i navijace, nego oni.

Jedva cekam da izađe na Bilino ako uopste bude smio !
Bembeli

Post Postao/la Bembeli »

Zenicaokamog je napisao/la: 07 vel 2026, 00:58

Br 5
Sta pare urade od ljudi... Mater i familiju bi sami sebi hebali radi par hiljada, a kamo li grad gdje si odrastao. "Zenička djeca" bla bla bla... Vise Šero i Mašić postuju Zenicu i navijace, nego oni.

Jedva cekam da izađe na Bilino ako uopste bude smio !
A starci i brat na tekmu sa salovima Sarajva... jebwm im porijeklo
Zamorano
12. igrač

samocelik je napisao/la: 07 vel 2026, 00:22
Zamorano je napisao/la: 07 vel 2026, 00:16 Po meni mislim da Mamic i nece dozvoliti uopste i da zaigra u Zenici! Jer glupo je da ga plate 150000 eura i da vec u drugoj tekmi bude slomljen na stadionu odakle je i ponikao :mrgreen: :mrgreen:
Što je najgore time bi i sami sebi pucali u noge i eventualno izbili neki procenat od naredne prodaje .
Ali sredit će njega Amo
Pa neces ga slomit da karijeru zavrsi :mrgreen:
Ono cisto mangupski,razbije se nosic,usna,manji udarac u pleksus i te vaspitne ulicarske batine :lol:
Kao Tosk sto ga lomio :mrgreen:
Robija88

Post Postao/la Robija88 »

Pa ocigledno se vidi da momak ne pjeva, vec samo pljesce, ne znam u cemu je problem nece stojat samo.Jos uvijek je on dijete, bzs kolko ste ispunjeni mrznjom...
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Pretjerujete vala s njim ko mu jebe mater šta će neće u svlačionicu otići
Hardzavi

Post Postao/la Hardzavi »

Robija88 je napisao/la: 07 vel 2026, 08:59 Pa ocigledno se vidi da momak ne pjeva, vec samo pljesce, ne znam u cemu je problem nece stojat samo.Jos uvijek je on dijete, bzs kolko ste ispunjeni mrznjom...
Prvi sam ga branio i pravdao odluku da ide u Sarajevo, ali ovo je dno dna! Na stranu karijera, svi želimo napredak i ganjamo bolje za sebe, ali ne možeš pjevati i pljeskati protiv svog grada - jednostavno ne možeš to raditi!!!
Robija88

Post Postao/la Robija88 »

Vidi se na snimku da ne pjeva vec samo pljesce, zasto bi on psovao grad iz kojeg je dosao, nema logike...
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Zasto se o igracu Sarajeva pise na ovoj temi? Nema nikakvog razloga za to. Mi se trebamo okrenuti sebi a njih docekati kako dolikuje 11.02.

NAPRIJED ČELIK!!!!

SVANI SRIJEDO!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Robija88 je napisao/la: 07 vel 2026, 10:29 Vidi se na snimku da ne pjeva vec samo pljesce, zasto bi on psovao grad iz kojeg je dosao, nema logike...
Eto jos je samo falilio da megafon uzme u ruke i povede, mada da se i to desilo fakat ne bi bio iznenađen.

Pljeskanje se uzima kao znak podrske, tako da pretjerane razlike i nema.

Ne ocekujem od nekog Sarajlije koji ce moda nekad zaigrat u Celiku da pljesce dok mu se poziva na rusenje rodnog grada.
Srce, čast i ponos!
Odgovori