Članstvo u klubu

Koliko Čelik može imati članova u 2025. godini?

Anketa je završila: 15 pro 2025, 12:06.

500-1000
3
19%
1001-1500
6
38%
1501-2000
5
31%
2000+
2
13%

Ukupno glasova: 16

bartoli

Re: Članstvo u klubu

Post Postao/la bartoli »

939
LimVo likČe
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Vise informacija ima na ovom forumu o klubu vec iz samog kluba :D Mnogo smo jaki ... FORUMASI :mrgreen:
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Zamorano je napisao/la: 04 vel 2026, 10:07 Mnogo smo jaki ... FORUMASI :mrgreen:
Siva eminencija :D :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Loading... ⏳ 1000+
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ja bi razmislio o tome da ulaznice mogu kupiti samo članovi kluba ranije u fanshopu max 2 ulaznice i online prilikom unosa članskog broja, imena i prezimena isto max 2 ulaznice , a ko nije član samo 24h prije utakmice pustit ulaznice i to samo da se u fanshopu prodaju, pa ko voli nek izvoli.Ne mogu da vjerujem da ćemo rasprodati ranije stadion a da jedva gledamo 1000 članova nagurati i još sa ne zaboravim sa nekim GOŠKOm naguramo 10 000.Vjerujem da bi ovim članstvo skočilo haos.Uprava barem da razmisli o ovme.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Za Fan shop nije lose za clanove i to sto predlazes za on line i ono da ima opcija dolazim da ne bude prodato a ne dodje i da se popuni onda broj taj.
Ne bi ja nikad izbacivo prodaju iz cafica iz razloga jer su oni svi sponzori pa tu raja dodje kupi kartu i usput popiju po pice i zaradi kafic.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

BatistutA19 je napisao/la: 04 vel 2026, 14:11 Za Fan shop nije lose za clanove i to sto predlazes za on line i ono da ima opcija dolazim da ne bude prodato a ne dodje i da se popuni onda broj taj.
Ne bi ja nikad izbacivo prodaju iz cafica iz razloga jer su oni svi sponzori pa tu raja dodje kupi kartu i usput popiju po pice i zaradi kafic.
Sve to stoji ali to ce se izbaciti kad tad čim budemo na nogama i kada se budemo borili za trofeje i Evropu.Ipak to ne stoji klubu kao što smo mi i nigdje to nema po kafićima da se karte prodaju.Drugo neka kupe u fanshopu štagod i neka fanshop nesto zaradi, a kafici su svakako puni na dan utakmice, treba sad klub gledati je li koliki je pazar u kafićima.
Dakle učlani se, imaš kartu ranije u fanshopu i online, na mjestima gdje se i trebaju prodavati.Ja bi ovo barem pokušao.Govorio sam prvi za online karte.Nema troška tolikog za printanje, a uzet ćeš keš malo ranije i dobro ce ti doći.Davno si prodao 2000 ulaznica a da nisi ni znao kad je utakmica sa Sarajevom, ali si negdje taj novac usmjerio i mozda ti je pomogao baš u to vrijeme.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Guest.1945 je napisao/la: 04 vel 2026, 14:32
BatistutA19 je napisao/la: 04 vel 2026, 14:11 Za Fan shop nije lose za clanove i to sto predlazes za on line i ono da ima opcija dolazim da ne bude prodato a ne dodje i da se popuni onda broj taj.
Sve to stoji ali to ce se izbaciti kad tad čim budemo na nogama i kada se budemo borili za trofeje i Evropu.Ipak to ne stoji klubu kao što smo mi i nigdje to nema po kafićima da se karte prodaju.Drugo neka kupe u fanshopu štagod i neka fanshop nesto zaradi, a kafici su svakako puni na dan utakmice, treba sad klub gledati je li koliki je pazar u kafićima.
Dakle učlani se, imaš kartu ranije u fanshopu i online, na mjestima gdje se i trebaju prodavati.Ja bi ovo barem pokušao.Govorio sam prvi za online karte.Nema troška tolikog za printanje, a uzet ćeš keš malo ranije i dobro ce ti doći.Davno si prodao 2000 ulaznica a da nisi ni znao kad je utakmica sa Sarajevom, ali si negdje taj novac usmjerio i mozda ti je pomogao baš u to vrijeme.
Ma slazem se ja sa tvojom konstatacijom za fan shop u buducnosti e sad da li sve karte u fan shopu i jos negdje ne znam ali i tu treba sto vise bit i sitnijih stvari da neko nesto kupi uz kartu ono sto se kaze kusur neki .
Sad za sad bi ostavio ovako u fan shopu i kaficima .
On line je odlicno ali nismo mogli jer smo blokirani bili,samo i taj on line i to trebas znat hoce li doci neko na utakmicu ili posebno nesto kao nekad ono u Kantonu kad se kupovalo .
Ima tu ideja milion za sve ali treba i vremena za sve .
Kad se sjetis prije 6 godina gdje si bio a gdje si sad sve je ovo odlicno.
macak_

Post Postao/la macak_ »

Uporedite ovo sa kartama u odnosu na ranije i vidi se ooogroman napredak. Onlin, puno vise lokacija, mnogo ranije pustanje u prodaju, prodaja u fan shopu, nemogucnost falsificiranja. Napredak je odlican i ne treba traziti hljeba preko pogače, ovo je super.

Kad budemo imali ovakve utakmice svake sedmice, onda traziti druge modele prodaje.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

phillies je napisao/la: 04 vel 2026, 12:13
Zamorano je napisao/la: 04 vel 2026, 10:07 Mnogo smo jaki ... FORUMASI :mrgreen:
Siva eminencija :D :D
[/quot
Peta kolona u zamahu :mrgreen:
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Moramo biti zadovoljni. 950 clanova za mjesec i po uclanivanja je veliki napredak u odnosu na prosle godine. Realno je ocekivati 1000 do Sarajeva, a ako bi prosli Sarajevo 1200 do kraja te sedmice. Nazalost, takav smo narod. Bez obzira na rezultat kupa ulaskom u premijer ligu ocekujem oko 1800-2000 clanova. Cilj treba biti od novih 1000 pridobiti barem 500 stalnih koji ce se uclaniti ako Celik u decembru bude 9. u Premijer ligi.
Ja cu opet ponoviti da mislim da klub treba napraviti 2 kategorije. S pravom i bez prava glasa. Svi mi koji smo u uzem krugu, koji dolazimo na utakmice, kupujemo clanske vec skoro 10 godina i idemo na skupstinu cemo opet izabrati tu opciju. A dobili bi barem 1500 dodatnih clanova za cijenu od 20-30KM jer mnogima je skupa ova clanska i ne vide vrijednost iste s odlaskom na skupstinu. Opet bi mogli dobiti neke nove clanove koji bi mozda prvu godinu ili dvije uzeli bez prava glasa, a onda bi se vremenom mozda prebacili na ovu.
Pa kada pogledamo i s matematicke strane. 1800 clanova neka bude ove godine bez VIP clanova. Uzet vemo cemo prosjek 50KM da je clanska. To je 90000KM. S nove dvije kategorije i VIP koji opet necemo racunati, ja vjerujem da bi imali 4000 clanova. Od toga neka 500 bude s pravom glasa od 80KM i 3500 bez prava glasa za 25KM. To je 127500KM. Naravno, ovo je sve SBBKBB.
Ne znam kakva su tacno pravila, koliko clanova mora izaci na skupstinu i ostale pravilnosti, ali i s ovim nacinom na skupstini nas opet nece biti vise od 200 ja mislim.
habuba
12. igrač

Post Postao/la habuba »

Ja se iskreno nadam ambicioznom broju od 2000 clanova u ovoj kalendarskoj godini. Nadam se da cemo do kraja ovog mjesaca biti dubogko u 1000 i nekom clanu. Mislim da ce to zavisiti i od toga kako prodjemo protiv Sarajeva. Ako bi slucajno prosli, onda se i atmosfera pravi koja moze da dovede do veceg priliva clanova. U svakom slucaju ovo se treba nastaviti gurati konstantno. Po meni 2000 moramo nagurati do kraja godine pa na silu, na silu. A svaku narednu moramo imati veci broj clanova.
Odgovori