Ma uzorite ge jebite mu mater ha ja
NK Čelik
-
RubikovaKocka
Re: NK Čelik
Već izašli na trening
Nažalost kad nema klub gdje mora na BilinomRubikovaKocka je napisao/la: ↑30 sij 2026, 13:02 Već izašli na trening![]()
Ma uzorite ge jebite mu mater ha ja![]()
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Pratit ćemo stanje u Cometu do Sarajeva
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Ma nek ga uzoru, njima ce svakako vise odgovarati dobar teren. Nego na losem udri, nabij pa mozda imamo vise sanse hehelaudrup je napisao/la: ↑30 sij 2026, 13:16Nažalost kad nema klub gdje mora na BilinomRubikovaKocka je napisao/la: ↑30 sij 2026, 13:02 Već izašli na trening![]()
Brotherze je napisao/la: ↑30 sij 2026, 13:50Ma nek ga uzoru, njima ce svakako vise odgovarati dobar teren. Nego na losem udri, nabij pa mozda imamo vise sanse hehelaudrup je napisao/la: ↑30 sij 2026, 13:16Nažalost kad nema klub gdje mora na BilinomRubikovaKocka je napisao/la: ↑30 sij 2026, 13:02 Već izašli na trening![]()
Kako mocno izgledaju afro u opremi Celika 
- R0b
- 12. igrač
Kakvo fino izražavanje i pisanje za igrače sa afričkog kontinenta.Baš je lijepo to vidjeti i pročitati
.Nema više ono vidi "UGLJEŠE, NIGGERA, ROMINE itd....

Odlicno je ovo nema povreda svi su na okupu jos da u Medjugorju prodje sve kako treba bez povreda i Pitare docekati nabrijani 200 posto pa sta bude
-
strucnjak9
Kada mozemo ocekivati intervju sa Josephom i Kingom? Nije valjda da niko u redakciji ne prica engleski?
Sala mala
Sala mala
Nek budu prvi u BiH koji ce išaretom intervju uraditi.strucnjak9 je napisao/la: ↑30 sij 2026, 18:04 Kada mozemo ocekivati intervju sa Josephom i Kingom? Nije valjda da niko u redakciji ne prica engleski?
Sala mala![]()
Evo objava skoro rasprodane karte na story-u. 
Kakvo nabrijavanje
Kakvo nabrijavanje
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši 

Da li je vrijeme i da li je izvodivo da zapad odradi neku veliku koreografiju ?
Mozemo li se organizovati?
Mozemo li se organizovati?
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši 

Imamo li kakvih dugovanja? Prijeti li nam kakva kazna neigranja utakmice? Tačno zna biti dosadno kad je sve po taman 
-
prisonbreak
-
Delirijum1988
Ovo je odlicna ideja. Ne znam koliko je izvodivo, ali ne mogu ni zamisliti koliko bi predobro izgledalo. Kakve bi slike obisle region