100% se slazem s tobom druze.PONOSGRADA88 je napisao/la: ↑10 sij 2026, 20:37Pa hoce brate 100% ja ne znam kakvi ovo fudbalski znalci pisu ovakve komentare,debel,spor... Iskreno na tom se momku vidi da zna da igra,kad je bio kod nas bio je i vise nego korekten,za mene top igrac. Igrac koji ima tacna dodavanja,mirnocu,fudbalsku intelegenciju,momak pametno igra,ako ima malo ko da se vise razumije neka kaze kakav je Talha igrac . Iskreno iz vise razloga mislim da je on bas sad dobar za nas: 1. poznaje ekipu i sistem nije ga bilo polusezonu
2. momak je bio topina kroz cjeli omladinski po sarajeva(msm cak kapiten) onaj id koga se cekalo da igra za prvi tim
3. fudbalski preintelegentan,miran a bas nam to treba
Ako dodje,100% cemo se braco iznenaditi i vidjet cemo Talhine prave kvalitete,ja se bas iskreno nadam da ce on doci.
Talha je igrac koji nam je potreban, u dosta utakmica kod nas nije igrao poziciju koju je trebao, brz s loptom, dobar šut, zadnji pas kad je blize golu je top, po meni kazem.
Tako da treba nam, plus ima 6 mjeseci igranja i treniranja sa PL igracima, to je velika razlika.
On onakav kakav je privatno, ne uklapa se u klub iz RSa, tako da bi kod nas progledao sigurno.
Plus besplatno ga dovedes.
Ali isto tako nam treba jos barem 1 il 2 veznjaka, osim njega.
Ostalo mi imamo za osvajanja ove lige, ja vam garantujem.