Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Koliko smo realni pokazuje i da nam je igrac na slici ispod citiran za odlaske iz Celika:
Inace nemam nista protiv Fene, poslije ovih poteza je dokazao da mu Celik puno znaci, ali je i on imao kriticnih poteza.
Inace, ne razumijem ovoliku dramu. Otisao jedan igrac i na izlaznim vratima drugi igrac, i svijet se rusi. Jao pa necemo biti prvi, oni sto su dosli protiv GOSKa vise nece doci, necemo moci lijepiti tabele posjete po forumima, JAO TUGO.
Idemo dalje, Telalovic otisao, dobili smo odstetu trazimo novog veznjaka, a samo mi nije jasno ono sto je uradio Sivac koji se kasnije izvinuo i ovaj prelazak Telalovica hoce li u buducnosti zenicka djeca skontati neke stvari. Ne ide se u Sarajevo i Zelju i tacka!
Zamorano je napisao/la: ↑09 sij 2026, 08:25
Sto puta sam napisao i sad cu: "LEGENDE SU SAMO NA MURALU" Ostalo su samo igraci i igracici!
Cuj Fenan legenda
Jel to onaj što je pobjegao u Zrinjski prvom prilikom
Eugen je napisao/la: ↑09 sij 2026, 08:23
Treba nam hitno veznjak s iskustvom igranja Premijer lige
Treba nam i takav i u21. Talha bi bio sasvim ok opcija za ovih 14 utakmica ako spada još pod u21. U nezgodno vrijeme ostajemo bez 2 igrača iz prvog tima. Sad po prvi put od kako znam za sebe, imamo novac na raspolaganju za igrače. Naš novac. Možda bi se moglo i unaprijed razmišljati ali opet podaleko je pa tražiti igrača i za iduću sezonu. Prvu sezonu u PL BiH
Eugen je napisao/la: ↑09 sij 2026, 08:44
Idemo dalje, Telalovic otisao, dobili smo odstetu trazimo novog veznjaka, a samo mi nije jasno ono sto je uradio Sivac koji se kasnije izvinuo i ovaj prelazak Telalovica hoce li u buducnosti zenicka djeca skontati neke stvari. Ne ide se u Sarajevo i Zelju i tacka!
Ne treba mijesat Sivca u ovu pricu, vjerujem da si upucen kako je do tog doslo i kurvinjski se ponijelo dosta ljudi u toj farsi koji su slegli ramenima i pustili da Sivac proguta krivicu za sve. A momka su kostala obecanja koja nisu ispunjena i sa nase i sa Zeljine strane. Kolko je njegove krivice tolko ima krivice i drugih. Ja cu samo reci da nije samo Sivac kriv u toj prici a medijski je prezentovano kao da je bjegunac. Opet kazem vjerujem da si upucen i necu da pisem javno i otvaram pandorinu kutiju ponovo.
Eugen je napisao/la: ↑09 sij 2026, 08:44
Ne treba mijesat Sivca u ovu pricu, vjerujem da si upucen kako je do tog doslo i kurvinjski se ponijelo dosta ljudi u toj farsi koji su slegli ramenima i pustili da Sivac proguta krivicu za sve. A momka su kostala obecanja koja nisu ispunjena i sa nase i sa Zeljine strane. Kolko je njegove krivice tolko ima krivice i drugih. Ja cu samo reci da nije samo Sivac kriv u toj prici a medijski je prezentovano kao da je bjegunac. Opet kazem vjerujem da si upucen i necu da pisem javno i otvaram pandorinu kutiju ponovo.
Necu se vracati u proslost samo iste se greske ne smiju ponavljat, a ova djeca nenormalna sto cestitaju prelaske u Sarajevo i njih ocekuje ista sudbina izgleda, ali oni ce se prije ostaviti fudbala nego sto ce otici negdje
Allgunsblazing je napisao/la: ↑09 sij 2026, 08:04
Koliko smo realni pokazuje i da nam je igrac na slici ispod citiran za odlaske iz Celika:
Inace nemam nista protiv Fene, poslije ovih poteza je dokazao da mu Celik puno znaci, ali je i on imao kriticnih poteza.
Inace, ne razumijem ovoliku dramu. Otisao jedan igrac i na izlaznim vratima drugi igrac, i svijet se rusi. Jao pa necemo biti prvi, oni sto su dosli protiv GOSKa vise nece doci, necemo moci lijepiti tabele posjete po forumima, JAO TUGO.
Bio bi legenda da je u Čeliku igrao besplatno, neki bi rekli
Ljudi ne shvataju da je to Rijadu posao, ne samo ljubav...
PS. Al sere raja a teško dati koju marku za članarinu....
Na djecu ili odrasle primitivce se ne treba obazirati. Nisu svjesni sa svojim potezima štete klubu, Robijasima i gradu. Mi smo vise od ovih seljačkih ispada.
RealMadrid je napisao/la: ↑09 sij 2026, 10:03
U koji klub ide Eman Babić?
Taj momak ce zamjenit Telalovica bez problema necemo ni osjetit.Ko god je gledao nji dvojicu u juniorima zna sta pisem, bio je bolji od Rikija za klasu jest da je stariji ali je bolje igrao vise doprinosio ekipi, igrao sve pozicije samo golman nije bio.
Nemojte me sad napadat nisam tetak ni rodzak ni jaran