NK Čelik

Da li je sadašnja ekipa bolja od prošlopolusezonske?

Anketa traje do: 04 vel 2026, 18:47.

DA
25
64%
NE
5
13%
ISTA JE
9
23%

Ukupno glasova: 39

Zenicaokamog

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zenicaokamog »

Ne zelim nista posebno komentarisati, osim toga da smo u velikim problemima sto se tice veznog reda. Ako Kalesic ostane, onda ne bi trebalo biti problema, ako ode i on, mislim da smo u jako losoj situaciji.

Tesko da cemo ostati prvi sa ovom ekipom. Nikog ni na klupi nemamo da moze igrati. I da Hegic dodje, Sijamija je tu svakako, nista to ne vrijedi, kad nemamo al nikakvog veznog reda. Tu je jedino Delic, Vardu uopste necu spominjati, nije mu vjerovati nikad hoce li igrati ili ne...

Ne znam stvarno sta vise da kazem. Bas nam je super ova godina krenula, pozitivno je da su se neke pare uzele. Mislio sam da cemo kompletni bar do kraja sezone ostati. Ali da nam se ovako rasipa vezni red, nisam ni u ludilu ocekivao. Uzas
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

MrAdislic je napisao/la: 09 sij 2026, 04:57 Kako se moze cut odredjenu odstetu je dobio i Nermin Sabic, znaci da mu je on neka vrsta managera, a ne Vitina akademija, iako je logicnije da Vito tu profituje radi akademije, ali elem
Saba izgleda poslje Sivca i ovog zavrsio.
Roditelji razni manageri i nagovaranje..dobro smo izvukli ovo.

Sada se treba sa ovim zavrsit i krenut u potragu za veznima, prvo napasti Kalesica i probat ga ostavit, i zatim naci nove vezne do priprema.
Samo moze biti naknada za treniranje, mali je u Celik dosao tek u kadetima.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

prisonbreak je napisao/la: 09 sij 2026, 07:23
MrAdislic je napisao/la: 09 sij 2026, 04:57 Kako se moze cut odredjenu odstetu je dobio i Nermin Sabic, znaci da mu je on neka vrsta managera, a ne Vitina akademija, iako je logicnije da Vito tu profituje radi akademije, ali elem
Saba izgleda poslje Sivca i ovog zavrsio.
Roditelji razni manageri i nagovaranje..dobro smo izvukli ovo.

Sada se treba sa ovim zavrsit i krenut u potragu za veznima, prvo napasti Kalesica i probat ga ostavit, i zatim naci nove vezne do priprema.
Samo moze biti naknada za treniranje, mali je u Celik dosao tek u kadetima.
Ma to je, ali hajd ti sad ljudima objasnjavat. Vjerujem da će klub danas već reagovati, treba nam brzo zamjena za Telalovića
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Apel za Upravu kluba da organizira VANREDAN sastanak SAMO za članove kluba i da se prezentuje ova situacija :roll:

Taman nek se i ovi žohari po komentarima učlane ako ih zanima sva situacija oko Rikija
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Koliko smo realni pokazuje i da nam je igrac na slici ispod citiran za odlaske iz Celika:
slika

Inace nemam nista protiv Fene, poslije ovih poteza je dokazao da mu Celik puno znaci, ali je i on imao kriticnih poteza.

Inace, ne razumijem ovoliku dramu. Otisao jedan igrac i na izlaznim vratima drugi igrac, i svijet se rusi. Jao pa necemo biti prvi, oni sto su dosli protiv GOSKa vise nece doci, necemo moci lijepiti tabele posjete po forumima, JAO TUGO. :mrgreen:
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Treba nam hitno veznjak s iskustvom igranja Premijer lige
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Eugen je napisao/la: 09 sij 2026, 08:23 Treba nam hitno veznjak s iskustvom igranja Premijer lige
!!!!!

Edit: sinic sam rekao, jebn je posao ispred uprave i trenera.
Zadnja izmjena: prisonbreak, dana/u 09 sij 2026, 08:25, ukupno mijenjano 1 put.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Sto puta sam napisao i sad cu: "LEGENDE SU SAMO NA MURALU" Ostalo su samo igraci i igracici!
Cuj Fenan legenda :lol: :lol: :lol:
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Sto obrisaste Fenu na probi u Zelji? :mrgreen:

Inace sve ovo govori samo o nama. Pretjerane reakcije na sve.
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

laudrup je napisao/la: 09 sij 2026, 08:01 Apel za Upravu kluba da organizira VANREDAN sastanak SAMO za članove kluba i da se prezentuje ova situacija :roll:

Taman nek se i ovi žohari po komentarima učlane ako ih zanima sva situacija oko Rikija
Hehe mislis da vi se uclanili, nastavili bi i dalje kenjat u komentarima na facebooku i na forumu al marke od njih neces vidjet.

Evo ovaj guest laprda redovno a smijem se kladit da nije ni clan a da ne pricamo o drugim akcijama poput 12. igraca. A ima ih takvih puno.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Idemo dalje, Telalovic otisao, dobili smo odstetu trazimo novog veznjaka, a samo mi nije jasno ono sto je uradio Sivac koji se kasnije izvinuo i ovaj prelazak Telalovica hoce li u buducnosti zenicka djeca skontati neke stvari. Ne ide se u Sarajevo i Zelju i tacka!
Ludi_Milojko

Post Postao/la Ludi_Milojko »

Zamorano je napisao/la: 09 sij 2026, 08:25 Sto puta sam napisao i sad cu: "LEGENDE SU SAMO NA MURALU" Ostalo su samo igraci i igracici!
Cuj Fenan legenda :lol: :lol: :lol:
Jel to onaj što je pobjegao u Zrinjski prvom prilikom :srednjak:
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Eugen je napisao/la: 09 sij 2026, 08:23 Treba nam hitno veznjak s iskustvom igranja Premijer lige
Treba nam i takav i u21. Talha bi bio sasvim ok opcija za ovih 14 utakmica ako spada još pod u21. U nezgodno vrijeme ostajemo bez 2 igrača iz prvog tima. Sad po prvi put od kako znam za sebe, imamo novac na raspolaganju za igrače. Naš novac. Možda bi se moglo i unaprijed razmišljati ali opet podaleko je pa tražiti igrača i za iduću sezonu. Prvu sezonu u PL BiH :mrgreen:
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Eugen je napisao/la: 09 sij 2026, 08:44 Idemo dalje, Telalovic otisao, dobili smo odstetu trazimo novog veznjaka, a samo mi nije jasno ono sto je uradio Sivac koji se kasnije izvinuo i ovaj prelazak Telalovica hoce li u buducnosti zenicka djeca skontati neke stvari. Ne ide se u Sarajevo i Zelju i tacka!
Ne treba mijesat Sivca u ovu pricu, vjerujem da si upucen kako je do tog doslo i kurvinjski se ponijelo dosta ljudi u toj farsi koji su slegli ramenima i pustili da Sivac proguta krivicu za sve. A momka su kostala obecanja koja nisu ispunjena i sa nase i sa Zeljine strane. Kolko je njegove krivice tolko ima krivice i drugih. Ja cu samo reci da nije samo Sivac kriv u toj prici a medijski je prezentovano kao da je bjegunac. Opet kazem vjerujem da si upucen i necu da pisem javno i otvaram pandorinu kutiju ponovo.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

KakhaKaladze je napisao/la: 09 sij 2026, 08:54
Eugen je napisao/la: 09 sij 2026, 08:44 Idemo dalje, Telalovic otisao, dobili smo odstetu trazimo novog veznjaka, a samo mi nije jasno ono sto je uradio Sivac koji se kasnije izvinuo i ovaj prelazak Telalovica hoce li u buducnosti zenicka djeca skontati neke stvari. Ne ide se u Sarajevo i Zelju i tacka!
Ne treba mijesat Sivca u ovu pricu, vjerujem da si upucen kako je do tog doslo i kurvinjski se ponijelo dosta ljudi u toj farsi koji su slegli ramenima i pustili da Sivac proguta krivicu za sve. A momka su kostala obecanja koja nisu ispunjena i sa nase i sa Zeljine strane. Kolko je njegove krivice tolko ima krivice i drugih. Ja cu samo reci da nije samo Sivac kriv u toj prici a medijski je prezentovano kao da je bjegunac. Opet kazem vjerujem da si upucen i necu da pisem javno i otvaram pandorinu kutiju ponovo.
Necu se vracati u proslost samo iste se greske ne smiju ponavljat, a ova djeca nenormalna sto cestitaju prelaske u Sarajevo i njih ocekuje ista sudbina izgleda, ali oni ce se prije ostaviti fudbala nego sto ce otici negdje
Odgovori