NK Čelik

Da li je sadašnja ekipa bolja od prošlopolusezonske?

Anketa traje do: 04 vel 2026, 18:47.

DA
25
64%
NE
5
13%
ISTA JE
9
23%

Ukupno glasova: 39

Almir2018

Re: NK Čelik

Post Postao/la Almir2018 »

Eto ga usvojeno kako sam i rekao da ima tačka
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Bgm je ovo za mustuluka znaci reprogram rijesen ,sad novi 10 godina i grad ga preuzima i to je to ,🖤❤️
Jos jednu Vip.clansku dat Fudi i zeni mu 😂😂😂ovo je sve dokaz da su neki bespotrebno prozivali potez uprave za vip.Fudi i protiv sastanaka i razgovora i te price,ne treba nam grad i nije to nas put ..Kako je uprava pametna i mudra i svaki potez je za dobrobit kluba..Politika nista u klub a treba suradjivat i uzimat sve sto se moze i tako uprava radi .
HVALA NK ČELIK ZENICA 🖤❤️🖤❤️HVALA GRAD ZENICA
Almir2018

Kako dobar dan za Čelik usvojen novi reprogram,usvojen budžet milon KM za Čelik obezbijeđeno :pray:
BatistutA19

Almir2018 je napisao/la: 29 pro 2025, 17:14 Kako dobar dan za Čelik usvojen novi reprogram,usvojen budžet milon KM za Čelik obezbijeđeno :pray:
Cekaj nije niko milion spomenuo da ce bit usvojeno i je li i to bilo i usvojeno ,nemoj samo zapetljat nesto ako nije 100% istina
Almir2018

BatistutA19 je napisao/la: 29 pro 2025, 17:18
Almir2018 je napisao/la: 29 pro 2025, 17:14 Kako dobar dan za Čelik usvojen novi reprogram,usvojen budžet milon KM za Čelik obezbijeđeno :pray:
Cekaj nije niko milion spomenuo da ce bit usvojeno i je li i to bilo i usvojeno ,nemoj samo zapetljat nesto ako nije 100% istina
Bati danas usvojen budžet grada Zenice za 2026 godinu
I stavka u budžetu usvojeno milon KM za Nk Celik za ulazak u PL :pray: :pray:
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Ide reprogram ide milion

GOLEM SI STARČE

:alkohol: :rock: :rock: :rock:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Fudo sve daje 8-)
Glas od mene na izborima :grljenje:
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Kaze Fudo, vec smo u tom, ne mozemo odustati sad i da hocemo, Celik ako ne bude uplacivao redovno obaveze, dogovor pada. Svakako pare imamo za to planirane, iako je sada dug veći, rata nam ne manja jer su oni to "razgodili" 😁 Niko se nije javio poslije njega za rijec i svi su bili ZA.
POHVALIO JE UPRAVU DA SU DOVELI BUDJET CELIKA U STANJE KAO STO BI ON U SVOJOJ KUCI URADIO, PRVO RIJESIT DUGOVE I KOCNICE PA ONDA DALJE... KAO BIO JE PROTIV NA POCETKU JER NIJE VIDIO DA SE TO MOZE RIJESIT... Eto ukratko
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Iz dana u dan sve ljepše i ljepše vijesti u vezi Čelika, idemo dalje u nove pobjede, danas sam učlanio sebe i svoju porodicu, pričao sam malo sa Rikijem, pitao sam ga da li ćemo ga gledati u 2026 na Bilinom, kaže iskren da ti budem ne znam, ako se neke stvari odrade do 10 januara, neće ostati, nisam ga dalje ništa htio ispitivat, pa eto čekat ćemo iza nove godine da vidimo šta će se dešavati..
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
Eugen

Post Postao/la Eugen »

RubikovaKocka je napisao/la: 29 pro 2025, 18:25 Fudo sve daje 8-)
Taj isti je htio ugasit klub i osnovat FK Patriot, najveca ubleha u historiji Zenice
BatistutA19

Ma pusti se ti Patriota i te price,ti da nisi rijesio sa gradom igro bi 2 ligu i pitanje bi li uso u 1 ligu a o Wwin ligi da ne pricamo a interes bi vremenom pao i sponzora i navijaca.
Mi smo sve na vreme uradili u pravom trenutku i kad napast 1 ligu i kad napast Wwin ligu BIH,uprava je vukla prave poteze ,mozda ne lijepe za oko ali sigurno prave za klub i to posebno ovo sa gradom sve sto je uradjeno a ovo danas je slag na tortu i reprogram i milion.
Mi vise nemamo sta reci javno za grad, za Fudu ,ok privatno svako ima svoje misljenje ali privatno misljenje sigurno necu pisat javno ni bilo sta ruzno u vezi toga i to cu zadrzat za sebe..Bitno je samo da NK Celik ide dobro i pravim.putem i naravno uzet sve sto se moze uzet a nedat mjenjat sistem.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

PonosniSmogovci je napisao/la: 29 pro 2025, 10:39 Truhli je danas Bajram, a ponovno rođenje kad se VIK otpiše!

Do sad uplaćeno 48 mjesečnih rata što znaći da klub uspješno izvršava i tekuče obaveze što najviše raduje.

Uskoro sigurno više nećemo nailaziti na članke Čelik najveći poreznk dužnik.

Korak po korak!
Nek se i taj ViK riješi, kad se ovoliko prevalilo ne ide da tamo u knjigama visi milionski dug prema njima. Tu je također opasnost da ne bi nekad blokirali račun, ne znamo mi kakva budala može uzurpirati gradaku vlast. Čist račun, duga ljubav :mrgreen:

Još to, pa da slavni, legendardni, jedan od najvećih krene u lov na trofeje :srce:
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Eugen je napisao/la: 29 pro 2025, 19:09
RubikovaKocka je napisao/la: 29 pro 2025, 18:25 Fudo sve daje 8-)
Taj isti je htio ugasit klub i osnovat FK Patriot, najveca ubleha u historiji Zenice
Imas ti ubleha jos vagon! Svaki igrac koji je naplatio i tuzio klub a nije posteno zaradio te pare za mene je veca ubleha od Fude.Svaki navijac koji se busa u prsa Čelikom a nema clansku,ne donira,ne ucestvuje ni u jednoj akciji za mene je veca ubleha od Fude! Svaki rutonja i svaka zenturaca za mene su najvece ublehe!
Upravi i momcima u klubu svaka cast a hvala i gradu i Fudi sto su stali uz Čelik!
Sad je kanton na redu da se i on izuje sa milioncetom.
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Boga mi lijepa vijest, očekivao sam da će se to odobriti odmah.Eh sada dovesti bar tri "pojačanja" i onda lagano do ljeta.
slika
Almir2018

Hajmo Vico ti si naredu sa dobrim vijestima 🖤❤️
Odgovori