NK Čelik

Da li je sadašnja ekipa bolja od prošlopolusezonske?

Anketa traje do: 04 vel 2026, 18:47.

DA
25
64%
NE
5
13%
ISTA JE
9
23%

Ukupno glasova: 39

prisonbreak

Re: NK Čelik

Post Postao/la prisonbreak »

Kako su daleko praznici :grljenje:
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Boze sacuvaj ja komentara na fb a jedva sam naso objavu.Ljudi bi htjeli budzet 4 miliona kad udjes ali ono da biras od koga ces uzet Ne kontam ni neke navijace nekad sta oni zele i da li znaju sta zele ,ja mislim da nekii ne znaju ni sta zele...Ja ne znam kako je kod vas meni nema objave na stranici NK Celik.Djaba i kad osvjezim stranicu nema opet objave nego sam uso preko Fudine stranice,tako mi je nekoliko dana puno kasne objave.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

BatistutA19 je napisao/la: 23 pro 2025, 22:47 Boze sacuvaj ja komentara na fb a jedva sam naso objavu.Ljudi bi htjeli budzet 4 miliona kad udjes ali ono da biras od koga ces uzet Ne kontam ni neke navijace nekad sta oni zele i da li znaju sta zele ,ja mislim da nekii ne znaju ni sta zele...Ja ne znam kako je kod vas meni nema objave na stranici NK Celik.Djaba i kad osvjezim stranicu nema opet objave nego sam uso preko Fudine stranice,tako mi je nekoliko dana puno kasne objave.
Nije do tebe, nego do naše stranice. Desi se period gdje pola pratioca vidi objave a pola ne vidi. Ja sam mislio isto da je do mene pa sam provjerio sa više mobitela i to par puta. Kod nekoga ima objava kod nekoga nema. Pa se pojavi za dan-dva.
Čak mi je i forumaš @Almir2018 pisao da nije do mene nego da se i njemu isto dešava.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Avenija je napisao/la: 23 pro 2025, 23:00
BatistutA19 je napisao/la: 23 pro 2025, 22:47 Boze sacuvaj ja komentara na fb a jedva sam naso objavu.Ljudi bi htjeli budzet 4 miliona kad udjes ali ono da biras od koga ces uzet Ne kontam ni neke navijace nekad sta oni zele i da li znaju sta zele ,ja mislim da nekii ne znaju ni sta zele...Ja ne znam kako je kod vas meni nema objave na stranici NK Celik.Djaba i kad osvjezim stranicu nema opet objave nego sam uso preko Fudine stranice,tako mi je nekoliko dana puno kasne objave.
Nije do tebe, nego do naše stranice. Desi se period gdje pola pratioca vidi objave a pola ne vidi. Ja sam mislio isto da je do mene pa sam provjerio sa više mobitela i to par puta. Kod nekoga ima objava kod nekoga nema. Pa se pojavi za dan-dva.
Čak mi je i forumaš @Almir2018 pisao da nije do mene nego da se i njemu isto dešava.
Imao sam i ja ovih dana opet isti problem pa evo od večeras je opet sve uredno
To dođe takav period do fb je ja mislim to
macak_

Post Postao/la macak_ »

Koliko sam skontao to je android problem. Sestra mi ima iphone i kod nje nema tih problema kad kod mene na androidu ima.
Kinder_jaje

Post Postao/la Kinder_jaje »

Ne znam,ovdje spominjani igraci ne mogu i ne trebaju uopste da se spominju u kontekstu Celika koliko god finansije bile problem.
Dovoditi neke igrace samo eto da si nekoga doveo jer mi navijaci to trazimo je vise nego pogubno.
Koliko god taj igrac imao platu a ne opravda zeljena ocekivanja je promasaj i bacanje para i uvijek sam za to da se dovode mladji igraci pa cak i juniori nego neki igraci koji su prosli haman pa pola lige i nigdje nisu ostavili traga.
Za Hegica se slazem da bih bio pojacanje jer trebamo takav tip napadaca a vec je pokazao za pola godine da umije,Sadik Skrijelj nije neko koga bih ja doveo i trazio bi neku jeftiniju i mladju varijantu.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Kinder_jaje je napisao/la: 24 pro 2025, 09:20 Ne znam,ovdje spominjani igraci ne mogu i ne trebaju uopste da se spominju u kontekstu Celika koliko god finansije bile problem.
Dovoditi neke igrace samo eto da si nekoga doveo jer mi navijaci to trazimo je vise nego pogubno.
Koliko god taj igrac imao platu a ne opravda zeljena ocekivanja je promasaj i bacanje para i uvijek sam za to da se dovode mladji igraci pa cak i juniori nego neki igraci koji su prosli haman pa pola lige i nigdje nisu ostavili traga.
Za Hegica se slazem da bih bio pojacanje jer trebamo takav tip napadaca a vec je pokazao za pola godine da umije,Sadik Skrijelj nije neko koga bih ja doveo i trazio bi neku jeftiniju i mladju varijantu.
Okej, tvoja teorija i mišljenje samo meni tu nema nikakve logike. Dovoditi mlade potencijale U OVOM TRENUTKU nema smisla jer su šanse da ćeš ubosti jednog od deset da ti doprinese u onom što ti prioritet kluba a to je širi roster, kvalitet da se ne ugrozi plasman u PL.
Bez 3-4 provjerena POJAČANJA koja odmah mogu od prvog kola nastavka biti tu da udju, donesu prevagu, startuju ako treba, po meni PL nije ni blizu sigurna. A rizik je ogroman.

Ali kako sam čuo i Regoja i sve oko kluba i Roberta svi isto najavljuju samo što vrijeme ističe. Sarajevo starta 05.01. Za 9 dana. Svi ozbiljni klubovi su već iznijeli plan i program priprema. Kod nas još ništa zvanično. Možda se radi sve iza kulisa i sprema pa će biti objavljeno.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Avenija je napisao/la: 24 pro 2025, 11:38
Kinder_jaje je napisao/la: 24 pro 2025, 09:20 Ne znam,ovdje spominjani igraci ne mogu i ne trebaju uopste da se spominju u kontekstu Celika koliko god finansije bile problem.
Okej, tvoja teorija i mišljenje samo meni tu nema nikakve logike. Dovoditi mlade potencijale U OVOM TRENUTKU nema smisla jer su šanse da ćeš ubosti jednog od deset da ti doprinese u onom što ti prioritet kluba a to je širi roster, kvalitet da se ne ugrozi plasman u PL.
Bez 3-4 provjerena POJAČANJA koja odmah mogu od prvog kola nastavka biti tu da udju, donesu prevagu, startuju ako treba, po meni PL nije ni blizu sigurna. A rizik je ogroman.

Ali kako sam čuo i Regoja i sve oko kluba i Roberta svi isto najavljuju samo što vrijeme ističe. Sarajevo starta 05.01. Za 9 dana. Svi ozbiljni klubovi su već iznijeli plan i program priprema. Kod nas još ništa zvanično. Možda se radi sve iza kulisa i sprema pa će biti objavljeno.
Tako je samo provjerena imena sad se ima nesto i kesa( il ce dolazit u dogledno vrijeme) i bez neki igraca koji se trebaju tek pokazat i sl.Ustvari ako dovedes i ubodes to sto treba i najvise skripi( lijevo krilo, napadac i z vezni) e onda tek mozes dovest jos nekog talenta i mladog igraca pa ako ubodes i ako se odvojis bodovno pa da im dajes sansu.To bi po meni bio idealan scenarij :mrgreen:
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Sto se tice stranice valjda ce se popravit a sto se tice pojacanja,m tu trebaju mladi talenti da ali kad ti imas jaku ekipu da i oni polahko ulaze a ne da ti ocekujes od mladih da ce igrat i bit neki nosioci igre.Vijerujem da uprava sve radi u tisini i pojacanja i plan priprema da su oni sve to vec uveliko pripremili ali samo ne iznose nista u javnost dok se sve ne ozvanici.
Kinder_jaje

Post Postao/la Kinder_jaje »

Sve ok svako ima pravo na svoje misljenje ali spominjati Plocu i mnoge druge i ocekivati da ce biti neka prevaga cisto sumnjam.
Znam da je ruzan period i da ima malo slobodnih igraca ali samo me strah da ne bacimo pare u nista.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Potom se dotakao kluba u kojem je njegov fudbalski put započeo, a to je ekipa Čelika.

“Sama činjenica da klub koji je, čini mi se, drugi po gledanosti u ligi govori o kakvom se klubu i navijačima radi tako da mislim da će Čelik ponovo doći tamo gdje mu je mjesto, a to je Premijer liga. Žao mi je što se sve ovo izdešavalo, mislim da je dugo sve to trajalo, ali možda je tako i moralo biti i sada su na dobrom putu da postanu jedan stabilan premijerligaš” – kazao je on.

Elvir Bolić. Jbg ako su se sa Fudom zakopale ratne sjekire može i sa Bolićem. Znam da nije omiljen zbog tih nekih stvari ali eto. :mrgreen:
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Nema ratnih sjekira sa Bolicem, jednostavno kurcobolja je za njim, kao sto je i njemu bila za nama sve ove godine.. Cuj, on misli da je sve dugo trajalo. Ma hajte molim vas. Eto mu seher i nek tusi dupljak Legeu tuzlacima.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Avenija je napisao/la: 24 pro 2025, 16:41
Potom se dotakao kluba u kojem je njegov fudbalski put započeo, a to je ekipa Čelika.

“Sama činjenica da klub koji je, čini mi se, drugi po gledanosti u ligi govori o kakvom se klubu i navijačima radi tako da mislim da će Čelik ponovo doći tamo gdje mu je mjesto, a to je Premijer liga. Žao mi je što se sve ovo izdešavalo, mislim da je dugo sve to trajalo, ali možda je tako i moralo biti i sada su na dobrom putu da postanu jedan stabilan premijerligaš” – kazao je on.

Elvir Bolić. Jbg ako su se sa Fudom zakopale ratne sjekire može i sa Bolićem. Znam da nije omiljen zbog tih nekih stvari ali eto. :mrgreen:
Neka 2-3 godine kupuje clanske i dolazi redovno na utakmice bez poziva i licnog promovisanja pa se moze vratiti izgubljeno.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Prosle godine smo pripreme poceli 13.1. Prvo pojacanje stiglo je 14.1. Prva takmicarska utakmica bila je 9.2. protiv Borca.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Kasno pripreme.Imaš 20 dana priprema i do utakmice.Od tih 20 koliko mozes treniga odraditi?Treba postepeno ulaziti u trenažni proces, a 2 mjeseca odmora si imao prije toga.Regoje već skinuo gaće i shvatio kup onako samo reda radi.Nemam problem ako izgubimo ali imam da te dobiju 5:0.
Odgovori