NK Čelik
-
PatrickBateman
Re: NK Čelik
Ljudi se povodom ovog sa Fudom ponasaju isto ko da ne znaju da je rezlutat ovog sadasnjeg stanja bilo zayebavanje po sudovima sa njim.
Njegova podrska nije rezultat njegove dobre volje njego cinjenice da je na to "prisiljen". A sto neko napisa objava je iskljucivo formalne prirode, obajvice i Pivica ako postane VIP, kao svakog petog i desetog
Njegova podrska nije rezultat njegove dobre volje njego cinjenice da je na to "prisiljen". A sto neko napisa objava je iskljucivo formalne prirode, obajvice i Pivica ako postane VIP, kao svakog petog i desetog
Srce, čast i ponos!
-
RubikovaKocka
Kako pobjednici ? Kad ne mozes bez njega da prdnes bukvalno, kad ti fakticki sve ovisi o njemu, kako smo mi pobjednici Bgt ?phillies je napisao/la: ↑23 pro 2025, 15:52 Hahaha, pa sta su trebali napisati "evo ovo dvoje su VIP clanovi (vidi im glave)"![]()
![]()
dajte ljudi malo diplomatije, nije svaka situacija da se rezi, ide u kost, pljuje i udara...budimo pobjednici koji porazene nece sutati nogama dok su na podu (a ovo je bukvalno takva situacija)
![]()
100% potpisujem, nek se utrikaju kojih će biti iz koje stranke više VIP članovaFRLegioen je napisao/la: ↑23 pro 2025, 15:46 Nadam se da će doći vrijeme da će članovi opštinskog vijeća biti svi članovi kluba,da će sve glavešine iz stranaka biti VIP članovi,da oko Čelika svi budu jedinstveni!Fudu ne podnosim ,i ovo pokazuje ko je pobjednik u ovoj igri!Hajmo sad crveni,zeleni,liberalni pokažite da volite klub!Budite VIP članovi
Cudi me da se pitas kako pobjednici? Zar nismo pobjednici sto i nakon 5 godina jos uvijek postojimo, jaci nego sto smo bili prije pet godina, kada nas je doticni poistovjecivao sa udruzenjem pcelara? pa malo kasnije nipodistavao nas stadion? pa malo kasnije za nas govorio da nas nema ni 300 a da u dzepu nemamo ni 100 maraka? Zar to nije pobjeda kad je on "prisiljen" zbog svog imidza i reputacije biti VIP clan kluba kojeg je "sahranio" prije pet godina? Isto tako, naravno da on moze "zavrnuti pipu" kad je Celik u pitanju, ali to nikako nije dobar potez prije svega za njega kao politicara, jer Celik sada ima itekako vecu podrsku u javnosti nego sto je to bilo prije i mnogo vise ljudi prati pozitivnu pricu koju Celik zivi, tako da bas nije pametno biti na "pogresnoj strani" u ovom trenutku. Zbog istog razloga je doslo i do usvajanja Zakona o klubovima od drustvenog znacaja. Nije valjda da se misli da su funkcioneri u kantonu naglo postali zagrizeni navijaci Celika?RubikovaKocka je napisao/la: ↑23 pro 2025, 16:09Kako pobjednici ? Kad ne mozes bez njega da prdnes bukvalno, kad ti fakticki sve ovisi o njemu, kako smo mi pobjednici Bgt ?phillies je napisao/la: ↑23 pro 2025, 15:52 Hahaha, pa sta su trebali napisati "evo ovo dvoje su VIP clanovi (vidi im glave)"![]()
![]()
dajte ljudi malo diplomatije, nije svaka situacija da se rezi, ide u kost, pljuje i udara...budimo pobjednici koji porazene nece sutati nogama dok su na podu (a ovo je bukvalno takva situacija)
![]()
A opet i to "zavrtanje pipe" na sta bi se odnosilo? Na placanje reprograma? Mislim da to nije moguce jer imamo s Gradom sporazum i sve dok je s Celikove strane sve cisto, Grad ima obavezu isplacivati rate. Ako mislis na milion sto je obecan, i to je na dugu stapu i vjerujem da niko jos ozbiljno ne racuna na to.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 23 pro 2025, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Forum - Vrtić bez cenzure.
Gdje je i sta radi Februar?
Gdje je i sta radi Februar?
-
PonosniSmogovci
Džaba se trudiš objasnit.phillies je napisao/la: ↑23 pro 2025, 17:14Cudi me da se pitas kako pobjednici? Zar nismo pobjednici sto i nakon 5 godina jos uvijek postojimo, jaci nego sto smo bili prije pet godina, kada nas je doticni poistovjecivao sa udruzenjem pcelara? pa malo kasnije nipodistavao nas stadion? pa malo kasnije za nas govorio da nas nema ni 300 a da u dzepu nemamo ni 100 maraka? Zar to nije pobjeda kad je on "prisiljen" zbog svog imidza i reputacije biti VIP clan kluba kojeg je "sahranio" prije pet godina? Isto tako, naravno da on moze "zavrnuti pipu" kad je Celik u pitanju, ali to nikako nije dobar potez prije svega za njega kao politicara, jer Celik sada ima itekako vecu podrsku u javnosti nego sto je to bilo prije i mnogo vise ljudi prati pozitivnu pricu koju Celik zivi, tako da bas nije pametno biti na "pogresnoj strani" u ovom trenutku. Zbog istog razloga je doslo i do usvajanja Zakona o klubovima od drustvenog znacaja. Nije valjda da se misli da su funkcioneri u kantonu naglo postali zagrizeni navijaci Celika?RubikovaKocka je napisao/la: ↑23 pro 2025, 16:09Kako pobjednici ? Kad ne mozes bez njega da prdnes bukvalno, kad ti fakticki sve ovisi o njemu, kako smo mi pobjednici Bgt ?phillies je napisao/la: ↑23 pro 2025, 15:52 Hahaha, pa sta su trebali napisati "evo ovo dvoje su VIP clanovi (vidi im glave)"![]()
![]()
![]()
How yes no.
A opet i to "zavrtanje pipe" na sta bi se odnosilo? Na placanje reprograma? Mislim da to nije moguce jer imamo s Gradom sporazum i sve dok je s Celikove strane sve cisto, Grad ima obavezu isplacivati rate. Ako mislis na milion sto je obecan, i to je na dugu stapu i vjerujem da niko jos ozbiljno ne racuna na to.
Primitivna, zavidna osoba puna mržnje i kompleksa.
-
Luis Nazario da Lima
E o cemu se raspravlja majko mila....je li mi zivimo u demokratskom drustvu ili diktaturi, je li svako ima pravo da bude clan ili ne, ili cemo mi zabraniti nekome, nije ovo ulica jbt...ovo je klub.
Misljenja su ko dupe, svako ima jedno, treba iznijeti misljenje ali barem malo razmisliti prije.
Hvala mu na clanarini i daleko mu kuca bila od kluba ako ce biti destruktivan, a ako ce biti clan i davati podrsku od grada, i finansirati, hvala mu onda.
Nije uzeo gradski novac pa se uclanio nego svoj licni, prosle godine je bio samo on a sada i supruga...ako to isto ponovi jos neki politicar, super.
Ili cete da gledate koji je i kakav novac, Boze me sacuvaj sta sve neces procitat.
Ima li pojacanja, manite se javasluka
Misljenja su ko dupe, svako ima jedno, treba iznijeti misljenje ali barem malo razmisliti prije.
Hvala mu na clanarini i daleko mu kuca bila od kluba ako ce biti destruktivan, a ako ce biti clan i davati podrsku od grada, i finansirati, hvala mu onda.
Nije uzeo gradski novac pa se uclanio nego svoj licni, prosle godine je bio samo on a sada i supruga...ako to isto ponovi jos neki politicar, super.
Ili cete da gledate koji je i kakav novac, Boze me sacuvaj sta sve neces procitat.
Ima li pojacanja, manite se javasluka
-
RubikovaKocka
Cemu uvrede ?PonosniSmogovci je napisao/la: ↑23 pro 2025, 18:04Džaba se trudiš objasnit.phillies je napisao/la: ↑23 pro 2025, 17:14Cudi me da se pitas kako pobjednici? Zar nismo pobjednici sto i nakon 5 godina jos uvijek postojimo, jaci nego sto smo bili prije pet godina, kada nas je doticni poistovjecivao sa udruzenjem pcelara? pa malo kasnije nipodistavao nas stadion? pa malo kasnije za nas govorio da nas nema ni 300 a da u dzepu nemamo ni 100 maraka? Zar to nije pobjeda kad je on "prisiljen" zbog svog imidza i reputacije biti VIP clan kluba kojeg je "sahranio" prije pet godina? Isto tako, naravno da on moze "zavrnuti pipu" kad je Celik u pitanju, ali to nikako nije dobar potez prije svega za njega kao politicara, jer Celik sada ima itekako vecu podrsku u javnosti nego sto je to bilo prije i mnogo vise ljudi prati pozitivnu pricu koju Celik zivi, tako da bas nije pametno biti na "pogresnoj strani" u ovom trenutku. Zbog istog razloga je doslo i do usvajanja Zakona o klubovima od drustvenog znacaja. Nije valjda da se misli da su funkcioneri u kantonu naglo postali zagrizeni navijaci Celika?RubikovaKocka je napisao/la: ↑23 pro 2025, 16:09
Kako pobjednici ? Kad ne mozes bez njega da prdnes bukvalno, kad ti fakticki sve ovisi o njemu, kako smo mi pobjednici Bgt ?How yes no.
Primitivna, zavidna osoba puna mržnje i kompleksa.
Ljudi, dje cete za Novu godinu?

Samo Čelik zenički !!!
Nakon sto se prosle 2 sezone nije naigrao, ovu polusezonu u makedoniji odradio sasvim solidno. U 13 utakmica, 4 gola i 2 asistencije, s tim da samo jednu utakmicu u kupu odigrao citavih 90 min., ostalo sve poluvrijeme, max. 65 min.Nedim Hadžić je slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor sa makedonskim Bashkimijem.
Ako Hegic otpadne, mozda kao druga opcija i nije lose rjesenje.
Ima boljih, mlađih i kvalitetnijih igrača, ali o tome nešto više nakon praznikaRedbull je napisao/la: ↑23 pro 2025, 20:25Nakon sto se prosle 2 sezone nije naigrao, ovu polusezonu u makedoniji odradio sasvim solidno. U 13 utakmica, 4 gola i 2 asistencije, s tim da samo jednu utakmicu u kupu odigrao citavih 90 min., ostalo sve poluvrijeme, max. 65 min.Nedim Hadžić je slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor sa makedonskim Bashkimijem.
Ako Hegic otpadne, mozda kao druga opcija i nije lose rjesenje.
SIgurno da ima, nadam se da cemo ih uspjeti dovesti.Eugen je napisao/la: ↑23 pro 2025, 20:30Ima boljih, mlađih i kvalitetnijih igrača, ali o tome nešto više nakon praznikaRedbull je napisao/la: ↑23 pro 2025, 20:25Nakon sto se prosle 2 sezone nije naigrao, ovu polusezonu u makedoniji odradio sasvim solidno. U 13 utakmica, 4 gola i 2 asistencije, s tim da samo jednu utakmicu u kupu odigrao citavih 90 min., ostalo sve poluvrijeme, max. 65 min.Nedim Hadžić je slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor sa makedonskim Bashkimijem.
Ako Hegic otpadne, mozda kao druga opcija i nije lose rjesenje.![]()
- BatistutA19
Ovdje uvjek neke bezvezne rasprave.Nisu mi vala ni ovi jasni oni bi novac ali bi birali od koga ce ,ko da mi imamo milion opciija da nam nude milione pa mozes birat,uzmi od svakog ko ti daje i nastavi ovaj sistem i to je poenta i to radi uprava..
Jednom treba zavrsit u glavama tu relaciju NK Celik i grad Zenica upravo sto uprava radi razumom a ne srcem hujom bijesom,bar tako trebaju i navijaci razmisljat jer bar na ovom forumu se 90% svi slazemo oko svega i vjerujem da su svi clanovi a ne mozes bit clan a bit protiv uprave sto pravi poteze razumne za klub i vjerujem da ce grad finansirat i pripreme .Zar nije bolje da je i Fudo clan i svi svjecnici i da grad pomaze klub nego da se ganjas po sudovima i prozivas po drustvenim mrezama i da igras 2 ligu po Batonima pred 500 ljudi a sigurno bi je igrali da se nije smirilo sa gradom i ne bi imo 10 500, na stadionu,100 sponzora za Istok i svega ostalog i nadomak osvajanje 1 lige i u lazak u Wwin ligu BiH.
A to pobjednik porazeni je bezveze ,realno rec nerijeseno, nit bi mi.mogli dalje da nismo uzeli onih 500 000,a ni Fudu ne bi bilo dobro da se nastavilo ganjat po sudu.
To rec pobjednici ili porazeni to mi dodje kao politicari kad kazu.
Jednom treba zavrsit u glavama tu relaciju NK Celik i grad Zenica upravo sto uprava radi razumom a ne srcem hujom bijesom,bar tako trebaju i navijaci razmisljat jer bar na ovom forumu se 90% svi slazemo oko svega i vjerujem da su svi clanovi a ne mozes bit clan a bit protiv uprave sto pravi poteze razumne za klub i vjerujem da ce grad finansirat i pripreme .Zar nije bolje da je i Fudo clan i svi svjecnici i da grad pomaze klub nego da se ganjas po sudovima i prozivas po drustvenim mrezama i da igras 2 ligu po Batonima pred 500 ljudi a sigurno bi je igrali da se nije smirilo sa gradom i ne bi imo 10 500, na stadionu,100 sponzora za Istok i svega ostalog i nadomak osvajanje 1 lige i u lazak u Wwin ligu BiH.
A to pobjednik porazeni je bezveze ,realno rec nerijeseno, nit bi mi.mogli dalje da nismo uzeli onih 500 000,a ni Fudu ne bi bilo dobro da se nastavilo ganjat po sudu.
To rec pobjednici ili porazeni to mi dodje kao politicari kad kazu.
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 23 pro 2025, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
Delirijum1988
Kako to zvuci obecavajuce, pogotovo kad ti napisesEugen je napisao/la: ↑23 pro 2025, 20:30Ima boljih, mlađih i kvalitetnijih igrača, ali o tome nešto više nakon praznikaRedbull je napisao/la: ↑23 pro 2025, 20:25Nakon sto se prosle 2 sezone nije naigrao, ovu polusezonu u makedoniji odradio sasvim solidno. U 13 utakmica, 4 gola i 2 asistencije, s tim da samo jednu utakmicu u kupu odigrao citavih 90 min., ostalo sve poluvrijeme, max. 65 min.Nedim Hadžić je slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor sa makedonskim Bashkimijem.
Ako Hegic otpadne, mozda kao druga opcija i nije lose rjesenje.![]()