Članstvo u klubu
Re: Članstvo u klubu
Ja njega nisam ni vrijeđao...
-
Guest.1945
Kažem ja neki dan...
Svani februar poklat ćemo se više.
Apelujem upravi kluba da nam izmisli nešto u vezi Čelika.Ode ovo tobejarabi.
Svani februar poklat ćemo se više.
Apelujem upravi kluba da nam izmisli nešto u vezi Čelika.Ode ovo tobejarabi.
Jel trebaju indeksi ako hocu dvije studentice uclaniti u klub ili ih mogu uclaniti kao zene pod drugu kategoriju? Da ne nosam indekse bez veze?
- Zenicanin988
Dosta nam rasprave na relaciji zapad-jug, hajmo sad pocet domaći-dijaspora
Ma svi smo mi jedno biće, i ovi sto su negdje odselili i ovi sto su ostali, svi isto vole klub , samo neko ce davat za Celik vise a neko manje, nevezano gdje je.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
A obojica u dijaspori
Al u pravu je Avenija, kanite se gluposti, ili imate pm za svoje "dilove".
347 ...idemo dalje.
347 ...idemo dalje.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Naravno da smo dijaspora. Nemam ja problem sa njim privatno, ali jbt moramo li stalno trpiti njegovo naprđivanje...
386
Ajmo 500 do NG
Ajmo 500 do NG
Samo Čelik zenički !!!
- Zenicanin988
Danas mi je dosao mail da mi je kartica spremna i da je mogu podići. Uplatio sam prvi dan
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Ja sam drugi dan uplatio , jos nije stiglo na adresuZenicanin988 je napisao/la: ↑24 pro 2025, 00:25 Danas mi je dosao mail da mi je kartica spremna i da je mogu podići. Uplatio sam prvi dan
LimVo likČe
35 clanova u 24 sata
mada, po meni ovo jos nije znak napretka. Tek ako do Sarajeva ili pocetka prvenstva ostvarimo proslogodisnju brojku, a onda se trend uclanjenja i dalje nastavi, onda bih mogao reci da je Celik dosao do gradjana ovog grada, odnosno da su se zenicani konacno vratili Celiku.
Samo Čelik zenički !!!
Ako se prođe u kupu ili osvoji prva liga federacije, desiti će se povećanje, ali sada se neće desiti povećanje. Nadamo se proći Sarajevo ali kako mi izgleda da će Regoje staviti djecu pa da se igrajuphillies je napisao/la: ↑25 pro 2025, 00:48 35 clanova u 24 satamada, po meni ovo jos nije znak napretka. Tek ako do Sarajeva ili pocetka prvenstva ostvarimo proslogodisnju brojku, a onda se trend uclanjenja i dalje nastavi, onda bih mogao reci da je Celik dosao do gradjana ovog grada, odnosno da su se zenicani konacno vratili Celiku.
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Utakmicu sa sarajevom iskoristiti za masovno uclanjenje. Do nove godine ukoliko budemo imali 500 clanova, moramo zadovoljni biti. U 2026 idemo preko 1000 sigurno, sto je po meni zadovoljavajuce.
Nova godina sasvim sigurno 500+, kako sam i očekivao.
Do Sarajeva 1000
Do Sarajeva 1000
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"