Sad ozbiljno, veliki uspjeh je ovo i za klub i za Akademiju, i vjerujem da ce se ovim sama reputacija dignuti na visi nivo. Decku naravno zelim svu srecu u Spaniji i da osvjetla obraz Celika, Zenice i BiH. Pa da ga gledamo u Ligi prvaka (protiv Celika
NK Čelik
Re: NK Čelik
Dobro, nije Celik toliko jak da se takmici sa Barcelonom...jos 
Sad ozbiljno, veliki uspjeh je ovo i za klub i za Akademiju, i vjerujem da ce se ovim sama reputacija dignuti na visi nivo. Decku naravno zelim svu srecu u Spaniji i da osvjetla obraz Celika, Zenice i BiH. Pa da ga gledamo u Ligi prvaka (protiv Celika
)
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
RealMadrid
I koliko imamo članova danas?
Sigurno da ce biti i iz ostalih ekipa, samo bitno je na pocetku priprema dovesti igrace. Prvenstvo nam je svakako kratko, tako da mi nemamo vremena cekati da neko uhvati formu, a cim je i uhvati kraj lige.
Pločo bi nam dobro došao, U21 igrač ovu i za razliku od Hegića i narednu sezonu je U21. Valjalo bi baš jednog od njih 2 zaganjati, kvalitet su, a dosta znači što su bonus igrači. Ploču nisam nikad gledao, ali ima solidnu statistiku i visinu, ne bi bilo loše da rastereti Mašića.
Ma meni se svidza gledao sam ga par puta a i nas je ubio proslu tekmu kad su nas pobjedili, mislim da nam je on i zabio onaj go, ma da se ima kesa nebi bilo lose i Plocu i Hegica klepit kao zqlog za buducnost nikad neznas od tih mladih talentirabi igraca ko moze eksplodiratTruhlo je napisao/la: ↑19 pro 2025, 19:14 Pločo bi nam dobro došao, U21 igrač ovu i za razliku od Hegića i narednu sezonu je U21. Valjalo bi baš jednog od njih 2 zaganjati, kvalitet su, a dosta znači što su bonus igrači. Ploču nisam nikad gledao, ali ima solidnu statistiku i visinu, ne bi bilo loše da rastereti Mašića.
Koja četvorica i jel zvanično il nagađanja?
Kvesić, Kunić, Kozar i Arsić
c'mon likČe
Budite pametni kakav Ploco kakvi bakraci, moramo dovesti pojacanja za Premijer ligu i Ploco nam nije dao gol nego DelibasicCinvict35 je napisao/la: ↑19 pro 2025, 19:29Ma meni se svidza gledao sam ga par puta a i nas je ubio proslu tekmu kad su nas pobjedili, mislim da nam je on i zabio onaj go, ma da se ima kesa nebi bilo lose i Plocu i Hegica klepit kao zqlog za buducnost nikad neznas od tih mladih talentirabi igraca ko moze eksplodiratTruhlo je napisao/la: ↑19 pro 2025, 19:14 Pločo bi nam dobro došao, U21 igrač ovu i za razliku od Hegića i narednu sezonu je U21. Valjalo bi baš jednog od njih 2 zaganjati, kvalitet su, a dosta znači što su bonus igrači. Ploču nisam nikad gledao, ali ima solidnu statistiku i visinu, ne bi bilo loše da rastereti Mašića.
Ne valja ni jedan iz Sloge.
-
prisonbreak
Imal istine ovo za Telalovica sto pisu na onom tamo forumu?
Navijac Sarajeva iz Olova. Ko bi znao, inace lik ok, nije bas da lupa nebuloze...
Samo Čelik zenički !!!