Strasno je odigrao zadnje dvije utakmice, digli su formu bas pred Celik. Najjaca ekipa u ligi, samo se trebaju neke stvari posloziti.
Premijer liga - aktuelno
-
prisonbreak
Re: Premijer liga - aktuelno
Truhlo slobodan goavni igrac radnika 
Kako bi nam samo sjeo u vezu sa Telalovićem i Kalsićem
Mislim da ide vani, al generalno dobro ispratiti, možda propadne, a i ako ode vani u one divljine, eto njega na ljeto kući opet.
-
prisonbreak
Auuuuuu što je široki upao u kanal
5 miliona duga...
Rekoh davno nekad, da će klubovi kad tad početi pucati po šavovima, jako zahtjevna liga 10 sa finansijske strane, teško će klubovi iz manjih sredina pratiti taj tempo...
Radniku također rastu dugovi, samo je pitanje vremena kada će 2, 3 kluba puknuti i ispuhati u niži rang.
Željkan ako se ne proda naredne sedmice, u jako teškoj situaciji također.
Rekoh davno nekad, da će klubovi kad tad početi pucati po šavovima, jako zahtjevna liga 10 sa finansijske strane, teško će klubovi iz manjih sredina pratiti taj tempo...
Radniku također rastu dugovi, samo je pitanje vremena kada će 2, 3 kluba puknuti i ispuhati u niži rang.
Ceferin sa uefom pravi reformu sudjenja u PL? To neki novi momenti, prvi put cujem za to. Nadam se da ce donijeti dobro i korektno sudjenje.
-
RubikovaKocka
Šta reći za SarajevoTruhlo je napisao/la: ↑20 pro 2025, 20:08 Auuuuuu što je široki upao u kanal5 miliona duga...
Potpisace reprogram na 10 godina najvjerovatnije.RubikovaKocka je napisao/la: ↑30 pro 2025, 08:26Šta reći za SarajevoTruhlo je napisao/la: ↑20 pro 2025, 20:08 Auuuuuu što je široki upao u kanal5 miliona duga...
Željkan ako se ne proda naredne sedmice, u jako teškoj situaciji također.![]()
Otpisace im kamatu od 2 miliona, a rata bi bila oko 20.000 KM. Ovo odokativno nagadjam, obzirom na dostupne informacije.
Edit: Ispravka krivog navoda, Sarajevo potpisalo reprogram i ima sest mjeseci da isplati dva miliona glavnice. Vjerujem da je to Sarajevo trazilo, da se sto prije rijese dugovanja, a para ocito imaju.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."