NK Čelik

Koga bi ste voljeli vidjeti kao prvo pojačanje zimskog prelaznog roka?

Anketa traje do: 17 pro 2025, 15:52.

Sadik Šrijelj
3
14%
King Emanuel
4
19%
Petar Bojo
0
Nema glasova.
Đani Salćin
4
19%
Bujazid Hegić
10
48%

Ukupno glasova: 21

Hardzavi

Re: NK Čelik

Post Postao/la Hardzavi »

Ima li istine u ovome da Rijad ide u Sarajevo?

Nama keš + procenat od prodaje i neki igrači Sarajeva na pozajmicu...
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Hardzavi je napisao/la: 10 pro 2025, 20:28 Ima li istine u ovome da Rijad ide u Sarajevo?

Ima jedino ako smo mi svi i ovi u upravi umjesto mame oca dojili… da ga das za neku sicu i pozajmicu…
Dize se prasina
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Hardzavi je napisao/la: 10 pro 2025, 20:28 Ima li istine u ovome da Rijad ide u Sarajevo?

Prestanimo stvarat mišljenja na osnovu komentara anonimusa po vijestima na ss.ba.
Hardzavi

Post Postao/la Hardzavi »

PonosniSmogovci je napisao/la: 10 pro 2025, 20:55

Prestanimo stvarat mišljenja na osnovu komentara anonimusa po vijestima na ss.ba.
Pa nisam formirao mišljenje nego pitam ove sto znaju vise!

Ako nema drugih ponuda van BiH, to je možda i najbolja opcija za nas. Ipak će iz Sarajeva puno lakše otići vani za dobru lovu...
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Nema bokje opcije od ostanka u Celiku minim do kraja sezone, a mozda i sljedecu u Premijer ligi da odigra nesto i cijena ide rapidno gore. Nikakvo crno Sarajevo prevarantski klub koji mijenja po 20 igraca svaki prelazni rok
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ja bi najvise volio da udjemo u Wwin ligu i da Telalovic odigra sezonu i da bljesne i onda da se proda a vijerujem da bi mu cjena skocila duplo ali tesko izvodljivo da ga zadrzis na ljeto.
Ali kapa do poda za ovaj ugovor svima koji su ucestvovali ali đaba ucestvovat da on nije htio ali on je bas htio i zbog kluba, koliko to znaci za Celik i kod prodaje i ugradit se procentom u transfer sljedeci i kad god ode sretno mu .Bukvalno bi ga djaba uzeli iduce ljeto a sad cisto sumnjam da i jedan BiH klub moze parirat nekom evropskim jer on nije anonimus vise on je kapiten reprezentacije bio a klubova srednje neke klase poput Sparte bice ih jos sigurno i ko zna u buducnosti ako ga zdravlje poslozi akobogda gdje moze zavrsit i.Luka Modric je cuvo koze po kamenjarima Dalmacije i cak u Hajduku nije proso na probi pa se vratio u Zadar ali ga je Mamic u Dinamo doveo i zavrsio u Realu .Tako da Telalovicu sve naj od srca uglavnom Celik itekako ce imat koristi od ugovora .Nisam znao da neko davo 300 000 eura i da je odbijeno.
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Hardzavi je napisao/la: 10 pro 2025, 20:58
PonosniSmogovci je napisao/la: 10 pro 2025, 20:55

Pa nisam formirao mišljenje nego pitam ove sto znaju vise!

Ako nema drugih ponuda van BiH, to je možda i najbolja opcija za nas. Ipak će iz Sarajeva puno lakše otići vani za dobru lovu...
Sve osim direktnog transfera u neki veci klub je ravno porazu.. to da ode u sarajevo pa iz njeg da pravi transfer je jedna velika 0. Samo nasu kasu napunit
Dize se prasina
Jaled7

Post Postao/la Jaled7 »

Eugen je napisao/la: 10 pro 2025, 21:20 Nema bokje opcije od ostanka u Celiku minim do kraja sezone, a mozda i sljedecu u Premijer ligi da odigra nesto i cijena ide rapidno gore. Nikakvo crno Sarajevo prevarantski klub koji mijenja po 20 igraca svaki prelazni rok
100 posto,a i baš mi je želja da ga bar jednu sezonu gledamo u PL.
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

KakhaKaladze je napisao/la: 10 pro 2025, 16:47
Cinvict35 je napisao/la: 10 pro 2025, 15:50
KakhaKaladze je napisao/la: 10 pro 2025, 15:14

Pa poredis babe i zabe, ja sam ti rekao za isti posao pa ti ovo poredjenje radnik i inzinjer ne pije vode.
Recimo ovako, dovedes xy PL krilo za 6 hiljafa i na prve tri utakmice njegov ucinak bude jedna asistencija lupam. Ja da sam Sero rekao bih sto on ima 6 hiljada isto doprinosi kao i ja. Hpcu i ja barem 3 i po. Ovo bas pretjerujem al nadam se da shvatas moju poentu. Ne desava se ovo normalno preko noci nit instant nego se stvori netrpeljivost. Drugacije je kad imas 10 igraca sa 5 6 k platom pa je ta razlika na nivpu ekipe manja. Normalno da se nece Ali Durmis i Vardo bunit kad oni nisu ni u trenutnom rosteru presudan faktor.
I taj neko ko dodje i uzme vecu lovu mora opravdat tu lovu. Ja ne kazem da ne vrijedi neki pl igrac 5 milja al on tih 5 milja mora opravdat i zbog navijaca a jos vise radi hemije u ekipi da ne nastane razdor. Na kraju dana smatram da u ovoj ligi niko ne treba da ima 6k taman da Messi dodje. Dodji uzmi tricu ove sezone, sljedece kad budemo u PL dobit fes bolji ugovor i to je po meni pravac kojim treba da idemo. Nema mi smisla davati toliku platu nekome za ovu ligu bez obzira sto taj neko vrijedi taj movac. Napravit vu ti analpgiju. Jak inzinjer u Sarajevu i jak inzinjer u Zenici nemaju istu platu jer okruzenje diktira platu a ne sama firma. Tako vrijedi i za nas, bez obzira sto ti vrijexis 6k, mi igramo drugu ligu u kojoj je 6k astronomska plata.
Ne da mi se raspravljat oko toga ako hoces pojacanje za PL( Regoje kao i svi u klubu su rekli da hoce igraca koji je prevagu u ovoj ligi a da ima kvalitet igrat u PL) takvog nema ispod 6 milja i to ako bude htio doc u ovu ligu ili bilo koji bas kvalitetan igrac morqs se iskesat i gotovo.
Neka ti TRUHLO pojasni on bolje barata podacima plata 5 ili 6 milja je nista sad to svaki igrac Rudara i Radnika Posusja ima
Ne kazem ja da nema u Rudaru il Radniku nit da taj igrac ne vrijedi. Nego ti kazem da imas igraca nekoliko u prvoj postavi koji igraju non stop a plata im nije ni 1.5k. I mozemo mi diskutovat jel neko vrijedi il ne vrijedi al je sasvim prirpdno da sam ja nezadovoljan ako igram stalno i dajem svoj maksimum za 1.5k i da mi dodje neko i ima 4 puta vecu platu od mene. To je sva poenta price. Ne kazwm ja da PL igrac ce doc za 2k nego ti govorim koliko je rizicno dovest nekog radi odnosa u ekipi. Tebi da dodje u firmu radnik i radi na papiru isti posao kao i ti, al je bolji radnik od tebe ne bi rekao sigurno pa dobro nek ima 3 puta vise od mene. Nema teorije. Nek ima 50% vise od mene al 300% ja licno ne bih dlbro prihvatio.
U PL timovima nemas taj problem zato sto nijedan igrac iz prve postave nema ispod 2.5k a kod nas di najplaceniji s tom platom. Ovo nema veze s igracem koji ce doci nego s ekipom koja je vec tu.
Ziheraško razmisljanje totalno, svaki sportista (ne samo fudbaler) je po prirodi ambiciozan, ne bi se takmicio i borio da nije.
Poenta i jeste da dovedes boljeg igraca, platis ga vise i platu vecu das, i svaki drugi ispravan sportista ce se boriti da bude bolji i da i on zaradi tu istu platu.
Kakvi crni odnosi, to nas i kosta uspjeha svake godine, ostavi me gdje jesam i ne diraj me 🙄
Poremetis malo da se trznu svi.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

:like:
Eugen je napisao/la: 10 pro 2025, 21:20 Nema bokje opcije od ostanka u Celiku minim do kraja sezone, a mozda i sljedecu u Premijer ligi da odigra nesto i cijena ide rapidno gore. Nikakvo crno Sarajevo prevarantski klub koji mijenja po 20 igraca svaki prelazni rok
Odgovori