Hehe nismo mi te srece, najgore je neki premijerligas u gostima, 90% poraz plus nista ne zaradimo.
KUP: Čelik - Sarajevo
Re: KUP: Čelik - ?
Kako misliš nije prioritet? Kup je itekako prioritet da se prođe u 1/4 finale, jer bi imali 3 utakmice takmičarske do našeg prvenstva. Ispadanje u 1/8 je najgora moguća opcija, kreneš sa pripremama rano, ispadneš i onda ko levat igraš prijateljske 5 sedmica do prvenstva.
Ma dobro to je idealan scenarij, sto ne mora znaciti da ce biti to takoTruhlo je napisao/la: ↑01 pro 2025, 14:49Kako misliš nije prioritet? Kup je itekako prioritet da se prođe u 1/4 finale, jer bi imali 3 utakmice takmičarske do našeg prvenstva. Ispadanje u 1/8 je najgora moguća opcija, kreneš sa pripremama rano, ispadneš i onda ko levat igraš prijateljske 5 sedmica do prvenstva.
Idealan scenarij je finaleEugen je napisao/la: ↑01 pro 2025, 15:04Ma dobro to je idealan scenarij, sto ne mora znaciti da ce biti to takoTruhlo je napisao/la: ↑01 pro 2025, 14:49Kako misliš nije prioritet? Kup je itekako prioritet da se prođe u 1/4 finale, jer bi imali 3 utakmice takmičarske do našeg prvenstva. Ispadanje u 1/8 je najgora moguća opcija, kreneš sa pripremama rano, ispadneš i onda ko levat igraš prijateljske 5 sedmica do prvenstva.
Ma naravno, baš bi nam godio prolazan protivnik u 1/8 pa onda 1/4 finale svejedno ko god iz PL da se potučemo i zagrijemo za prvenstvo.
Kup, kup, kup je nas..
Hajmo tekstilaaaaaaac 
Trofej Kupa dobija na težini
Osvajač Kupa Bosne i Hercegovine trenutno ide u 2. pretkolo Konferencijske lige, ali ako budemo imali sreće to bi se moglo promijeniti.
Naime, osvajač Kupa Bosne i Hercegovine od naredne sezone bi umjesto u 2. pretkolo Konferencijske lige, mogao u 1. pretkolo Evropske lige.
Hajde Čelik odmah u Evropu
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Domaćini smo protiv Sarajeva hahahhah
Opaaaa
Hajd sad da vidimo s kim igramo u frtalju finala
Hajd sad da vidimo s kim igramo u frtalju finala
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
A ludila sineee
Ide 13 000 ulaznica 
-
prisonbreak
Biće ludnica