Dobro drug nadi nam ti bolje igrace a da ovo sve funkcionise ja cu ti biti izuzetno zahvalanCinvict35 je napisao/la: ↑22 stu 2025, 22:04Znam da ti je Marin drag ili ti je drug ili sta vec jer ga stalno hvalis i dizes ali on nije igrac ni za vrh 1LF a kamoli za PL ( neznam odakle ti da je on najbolji igrac polusezone, nije ni medzu prvih 5).Njegova statistika je velika 0 za jednog krilnog igrqca( 2 asist i 1 gol) u najboljoj ekipi polusezone( Skrijelj je za njega M'bape licno et svi se manje vise slazemo dq bi mozda mogao igrat PL).Horic je za ovu ligu Prime stoper ali u PL bi mogao bit zamjena mozda i pitanje da li bi htio.Vardo necu ni komentarisat( momak ima posao nije ni profesionalac)nemq daljeAeroMs33 je napisao/la: ↑22 stu 2025, 21:37Drug izvini al Hora ti je 60 % zasluzan za ove rezultate sto imas sada. Ja neznam tvoju logiku razmisljanja ali Horic ti je stub odbrane koja je najbolji dio ovog tima i koji svojim znanjem,autoritetom drzi ovaj rezultat i daje savjete od mladog Hodzica ,Masetica pa cak do bekova.Cinvict35 je napisao/la: ↑22 stu 2025, 19:20
Uz duzno postovanje nasem timu i forumasima i svemu sto smo postigli ove godine i ja mislim da Stupcanica ima 30% bolju ekipu nego nas NK Celik, to sto su se nama poklopile neke stvari i sto smo prvenstveno mi navijaci nosili nas klub u pobjedama to je tako i moramo toga bit svjesni kako mi tako i u upravi i SS.
Moramo kako znamo dovest 3 ili 4 bolja igraca nego sto imamo sad u rosteru da bi bili iole sigirni i pravili ekipu za PL.
Ko misli da moze uigrat 10 novih igraca na ljeto grdno se vara, moralo bi se bas poklopit nego sto neko napisa moras vec na proljece imat 4 igraca za PL i jos eventualno ganjat 6 igrqca
Moramo isto tako bit svjesni da, Palackic Vardo Marin Dido Jusic Ali pa i Hora nemogu bit ni klupa u PL a da vecina trenutni prvotimaca bi na klupu uz borbu za prvi tim
Vardu izuzetno podcjenjujete . Momak je sposoban za PL od same citanje igre do zadnjeg pasa a o defanzivnim zadatcima da ne pricam. Druga je prica dali zeli da se profesionalno posveti fudbalu ili ne.
Jusic momak odigrao srcano obo sto je igrao u klubu do sada. Nema tehniku neku al je srcan i borac stvarno neznam zasto mu ne pruziti jos jednu sansu.
Marin iako nema trku na terenu je najboljimstrekac polusezone jer fudbal se igra glavom a ne nogama . Neznam to je moje misljenje.
Al volio bi i ja neke brazilce,argentice spance na njihovim pozicijama al nema.
Ziv ti meni bio .
NK Čelik
Re: NK Čelik
Nek Bekim zna vodi ga kuci jebo te on lazov i ublehas koji je na onom Podcastu izgovorio 1000 nebuloza u vezi Celika od promjene imena, grba, dresova frajer ostao u 90tim prica nebuloze. Da nije Horica ne bi doveo Kalesica i ova pojacanja, nemas ti pojma ko je Horic i kakav autoritet ima u Celiku i bh.nogometuGuest.1945 je napisao/la: ↑22 stu 2025, 20:47Kakav Hora i sportski direktor.To je biznis.U čemu se slažem sa onim Bekimom to je upravo što govori da iz kopačkih ideš u kancelariju o čemu blage veze nemaš.To je Truhlo škola.Nama treba neko ko je bio u tim vodama ili poznaje to a to je Hora mogao raditi kad smo igrali kanton, školovat se i skupljat iskustvo.Sve ono na zelenom terenu sto vidiš ti onda prelazi na sportskog direktora a tu svu odgovornost ti može preuzeti neko ko je izašao tek iz kopačkih i nikad drugu ulogu osim igranja fudbala nije imao?Pa nebih ja baš rekao da može.Ne znam sta si navalio na Horića.Prestao je Čelik biti sabirni centar a pogotovo sad kada ulaziš u ozbiljniju ligu.Truhlo je napisao/la: ↑22 stu 2025, 20:02 @covict35 nek se i Babinjci slažu u nečemu![]()
Po meni ni Durmo ni Ćulov ne mogu biti klupa u PL. Nadam se Buriću konačno na klupi bar jednu sezonu. Na osnovu jeseni i ovo što sam se nagledao Rudara, Radnika, Sloge, Veleža, iz našeg rostera trenutnog klupa u PL mogu biti:
Sivac, Hodžić, Mašetić, Smajlović, Kalesić, Delić, Šero, Mašić. To je ta okosnica od nekih 8 kvalitetnih i koji mogu dovesti fiziku na PL nivo. Telalović može biti starter, taj jedan U21 ako nastavi ovim tempom. Možda neko još od ovih što ih pišemo na klupu svojim radom i formom uskoči u prvih 11, al to će biti vrlo minimalno, max 1 do 2 igrača.
Horić mislim da ne može, imat će 36 godina, a jedan Jakovljević koji je najbolji stoper godinama u ligi u istim godinama više ne igra. Da ne pričamo da se Zrinjski isto odrekao Šunjića, jednog igrača reprezentativnog nivoa. Plus pola startova koje Hora radi u ovoj ligi bi bio crveni u PLPisao sam već da bi nekako šlag na tortu za Horu bio da uvede Čelik u PL i pređe u odijelo i funkciju sportskog direktora. Kad mogu tako ikone posušja i širokog, može i Hora kod nas.
Biće ovo veliki ispit za upravu i stručni štab, moraju imati hladnu glavu baš i znam da će biti teško reći jednom Popoviću ili Međuseljcu koji je tu pa skoro od kantona da za njega nema mjesta ili npr Durmi, Vardi, al yebi ga život ide dalje i klub mora gledati svoje ambicije i interese, ako želimo da izborimo opstanak.
- BatistutA19
Fealno po mom misljenju Vardo,Popovic,Durmis,Medzuseljac(ako ovako nastavi slabo),Palacki.c,Popovic,Isakovic , tesko da ce moci i rezerve bit ako zelis Celik da nije kanta za nabijanje ali njima svima respekt za sve ove godine,plus treba golman dobar uz Durmu i Culova .Sivac isto tesko da moze beka a ni Smajlovic mada bi im dao sanse ,Horic je realno spor za premijer lige ali u rosteru moze bit kao i Delic,Kalesic i Masic ..Ostavio bi i Jamakovica i Jusica npr .Telalovicu dat profesionalni ugovor to se mora uradit i da se vidi da li on zeli i dao bi ugovor i Hodzicu profesionalni i on moze izrast u dobrog stopera onako poput Jusica i Masetica ostavit i Babica jos ..Trebat cu ti dobrih ciljanih pojacanja..
Sto se tice Pasalica i prica gori je budala koga slusa ,klasicne nebuloze ono po 1000 maraka koliko ono ljudi zaboravio sam , ko da smo mi Montekarlo bogati
Sto se tice Pasalica i prica gori je budala koga slusa ,klasicne nebuloze ono po 1000 maraka koliko ono ljudi zaboravio sam , ko da smo mi Montekarlo bogati
- BatistutA19
Ja sam opet misljenja da bi Horic mogo bit sportski direktor itekako ,prvo covjek posten bez nekih mrlji u sportskoj karijeri i u zivotu,zatim je vjernik,voli klub i plus ima poznanstva svugdje .Dokazo je ljubav kad su mnogi uzimali on je halalio dug blizu 50 000 ii zasto bi mi samo kupovali ljude mozemo i mi proizvodit .Ne treba ni za to sto fakulteta i sta ti vredi sportski direktori u mnogim klubovima ako su lopovi gledaju sebe,nek se u hodu uci i nek radi .Tako su govorili ne moze Barbarez nije vodio nikog eto vidis da moze sa 10 puta slabijim igracima opet odlican rezultat napravio za reprezentaciju 12 minuta od svjetskog prvenstva i bio bi ko Susic koji je imo sve igrace iz lige petice u najboljim godinama i koji mu je Ciro sve pripremio..Ne treba za sve iskustvo ni skole i sve sto mozemo nase domace treba davat nasim sansama ,sve mi mozemo domace i direktore i skautinge i analiticare ima i kod nas pametnih i vrednih ljudi i postenih koji vole klub..Eto sve Sarajevo ima profesionalno i djaba im sve oni kad bi imali budjet 100 miliona Zrinjski bi opet prvak bio.
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 23 stu 2025, 04:35, ukupno mijenjano 1 put.
Horić je Čelikov vojnik i legenda kluba sa velikim iskustvom vani i u ozbiljno organizovanim klubovima. Znas da će tu biti pošten, častan i raditi u interesu Čelika za razliku od bjelosvjetskih ološa i menadžera poput Pašalića koji gledaju sebe i svoje igrače i kako se utaliti i uvaliti razne igrače na ugovore sa klubom. Bas ono sto je uništilo Sarajevo i mnoge klubove.
Preko 25 godina u fudbalu, najmladji kapiten Čelika.
Ovo omalovažavanje domaćeg kadra koji osjeća, živi Čelik, zna svaku sitnicu i detalj i historiju Bilinog, Čelika i Zenice, osjeća puls grada i javnosti me podsjeca na onu priču "gdje će ulica voditi klub". A evo vidimo "ulica" završi sve zacrtane ciljeve i vrati vjeru u Čelik i 10 000 ljudi na tribine. Ja kad vidim u klubu Gafura, Maida, Roberta, Denisa, Emira, Horića meni nije žao kupiti 3 karte i iskoristiti jednu ili kupiti plocicu i dres ili bilo koju akciju a to povjerenje je ključno. A vidimo i ostatak grada je isto stekao povjerenje prema spomenutim. Zato se ovakva hemija i povjerenje stvorilo izmedju grada, kluba, uprave, navijača, igrača itd.
Pustiti neku krticu sa strane u klub da sve to sjebe mogu samo naivni. Da vidis nekoga sa strane menadžera i sportskog direktora poput Mamica u Sarajevu kako uvaljuje svoje ljude i menadžerske igrače bez rezultata na terenu kojem je rezultat i uspjeh Čelika bitan kao meni Dinama ili Varaždina..odmah se stvara otpor u ljudima i okreću se ledja lakrdiji i lošem poslu.
Ovo omalovažavanje domaćeg kadra koji osjeća, živi Čelik, zna svaku sitnicu i detalj i historiju Bilinog, Čelika i Zenice, osjeća puls grada i javnosti me podsjeca na onu priču "gdje će ulica voditi klub". A evo vidimo "ulica" završi sve zacrtane ciljeve i vrati vjeru u Čelik i 10 000 ljudi na tribine. Ja kad vidim u klubu Gafura, Maida, Roberta, Denisa, Emira, Horića meni nije žao kupiti 3 karte i iskoristiti jednu ili kupiti plocicu i dres ili bilo koju akciju a to povjerenje je ključno. A vidimo i ostatak grada je isto stekao povjerenje prema spomenutim. Zato se ovakva hemija i povjerenje stvorilo izmedju grada, kluba, uprave, navijača, igrača itd.
Pustiti neku krticu sa strane u klub da sve to sjebe mogu samo naivni. Da vidis nekoga sa strane menadžera i sportskog direktora poput Mamica u Sarajevu kako uvaljuje svoje ljude i menadžerske igrače bez rezultata na terenu kojem je rezultat i uspjeh Čelika bitan kao meni Dinama ili Varaždina..odmah se stvara otpor u ljudima i okreću se ledja lakrdiji i lošem poslu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
A mora li jedan covjek biti u timu? Ima sportski direktor i pomocnike. Ima i skaute. Mislim da Hora treba okruniti svoju karijeru pred 13000 gledalaca protiv Igmana i onda pomagati klubu u drugim ulogama. Neka u dogovoru s klubom odluci sta je najbolje, dovesti "pravog SD-a" pa da Hora uci uz njega kao dio njegovog tima, ali i da ga on uvodi u situaciju u Celiku ili dovesti jos 1, 2 ili 3 ambiciozna momka koja mogu pomoci Hori. Prizivamo pocesto pojacanja iz tropskih krajeva, treba i njih znati pronaci, a ne samo uzeti sto manageri dadnu.
Hocemo li u klubu kroz godinu do dvije osposobiti funkciju financijskog direktora? To realno obavlja trenutni generalnj direktor, ali svaki ozbiljniji klub ima i jednog i drugog i treceg, a svaki ima pomoc u svojoj struci i nije sam.
Hocemo li u klubu kroz godinu do dvije osposobiti funkciju financijskog direktora? To realno obavlja trenutni generalnj direktor, ali svaki ozbiljniji klub ima i jednog i drugog i treceg, a svaki ima pomoc u svojoj struci i nije sam.
BukvalnoAvenija je napisao/la: ↑22 stu 2025, 23:45 Horić je Čelikov vojnik i legenda kluba sa velikim iskustvom vani i u ozbiljno organizovanim klubovima. Znas da će tu biti pošten, častan i raditi u interesu Čelika za razliku od bjelosvjetskih ološa i menadžera poput Pašalića koji gledaju sebe i svoje igrače i kako se utaliti i uvaliti razne igrače na ugovore sa klubom. Bas ono sto je uništilo Sarajevo i mnoge klubove.
To je to, moras ovim letecim objasniti neke stvari.MrAdislic je napisao/la: ↑23 stu 2025, 03:50BukvalnoAvenija je napisao/la: ↑22 stu 2025, 23:45 Horić je Čelikov vojnik i legenda kluba sa velikim iskustvom vani i u ozbiljno organizovanim klubovima. Znas da će tu biti pošten, častan i raditi u interesu Čelika za razliku od bjelosvjetskih ološa i menadžera poput Pašalića koji gledaju sebe i svoje igrače i kako se utaliti i uvaliti razne igrače na ugovore sa klubom. Bas ono sto je uništilo Sarajevo i mnoge klubove.
Pustiti neku krticu sa strane u klub da sve to sjebe mogu samo naivni. Da vidis nekoga sa strane menadžera i sportskog direktora poput Mamica u Sarajevu kako uvaljuje svoje ljude i menadžerske igrače bez rezultata na terenu kojem je rezultat i uspjeh Čelika bitan kao meni Dinama ili Varaždina..odmah se stvara otpor u ljudima i okreću se ledja lakrdiji i lošem poslu.![]()
-
Guest.1945
Ja bi ga prvo utrpao u Akademiju malo iskustva ili u naš stručni štab pa onda dalje malo škola pa možda onda sportski direktor.Ali neku ulogu manju tj. obuku treba da obnaša u klubu da stekne iskustvo pa onda.Mnogo je to posla jer i on mora da traži "svoje" ljude danas sutra da bi imao neki team.Danas sutra loši rezultati sportski direktor ti skida stručni štab i da li bi to mogao sad napraviti procjenu itd. a Regoje ti bio trener.Cinvict35 je napisao/la: ↑22 stu 2025, 21:03Sudis olako covjekove mogucnosti, a nije dobio sansu a vidimo trenutno kako je poslozio ekipu i kako ih vodi i kakvu je klapu slozio u svlacionici i kakav je kao covjek.Mozda je bitnije sa je posten sportski direktor pa ti nece uvalit neke polovnjake a da se ugradzuje kod menadzera i dovodi igrace prvenstveno radi svoje koristi.Najvise prevara korupcije talova u klubu moze imati ta pozicija funkcija zato je mozda sad nama i bolje da i.amo poztenog koji ce gledat klub na prvom mjestu.Guest.1945 je napisao/la: ↑22 stu 2025, 20:47Kakav Hora i sportski direktor.To je biznis.U čemu se slažem sa onim Bekimom to je upravo što govori da iz kopačkih ideš u kancelariju o čemu blage veze nemaš.To je Truhlo škola.Nama treba neko ko je bio u tim vodama ili poznaje to a to je Hora mogao raditi kad smo igrali kanton, školovat se i skupljat iskustvo.Sve ono na zelenom terenu sto vidiš ti onda prelazi na sportskog direktora a tu svu odgovornost ti može preuzeti neko ko je izašao tek iz kopačkih i nikad drugu ulogu osim igranja fudbala nije imao?Pa nebih ja baš rekao da može.Ne znam sta si navalio na Horića.Prestao je Čelik biti sabirni centar a pogotovo sad kada ulaziš u ozbiljniju ligu.Truhlo je napisao/la: ↑22 stu 2025, 20:02 @covict35 nek se i Babinjci slažu u nečemu![]()
Po meni ni Durmo ni Ćulov ne mogu biti klupa u PL. Nadam se Buriću konačno na klupi bar jednu sezonu. Na osnovu jeseni i ovo što sam se nagledao Rudara, Radnika, Sloge, Veleža, iz našeg rostera trenutnog klupa u PL mogu biti:
Sivac, Hodžić, Mašetić, Smajlović, Kalesić, Delić, Šero, Mašić. To je ta okosnica od nekih 8 kvalitetnih i koji mogu dovesti fiziku na PL nivo. Telalović može biti starter, taj jedan U21 ako nastavi ovim tempom. Možda neko još od ovih što ih pišemo na klupu svojim radom i formom uskoči u prvih 11, al to će biti vrlo minimalno, max 1 do 2 igrača.
Horić mislim da ne može, imat će 36 godina, a jedan Jakovljević koji je najbolji stoper godinama u ligi u istim godinama više ne igra. Da ne pričamo da se Zrinjski isto odrekao Šunjića, jednog igrača reprezentativnog nivoa. Plus pola startova koje Hora radi u ovoj ligi bi bio crveni u PLPisao sam već da bi nekako šlag na tortu za Horu bio da uvede Čelik u PL i pređe u odijelo i funkciju sportskog direktora. Kad mogu tako ikone posušja i širokog, može i Hora kod nas.
Biće ovo veliki ispit za upravu i stručni štab, moraju imati hladnu glavu baš i znam da će biti teško reći jednom Popoviću ili Međuseljcu koji je tu pa skoro od kantona da za njega nema mjesta ili npr Durmi, Vardi, al yebi ga život ide dalje i klub mora gledati svoje ambicije i interese, ako želimo da izborimo opstanak.
Zadnja izmjena: Guest.1945, dana/u 23 stu 2025, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
Guest.1945
J.ebo tebe Bekim.Boli me kurko za Bekima ja ga ne volim ali treba se spustiti na zemlju gdje je neko upravu upravu je tačka kraj.Kakve veze ima što ima autoritet u svlačionici,onda neka ima ulogu nekog trenere.De malo vidi sta je sportski direktor i njegova uloga nije to samo sjediti i evo dolaze igrači ja biram hoću ovog neću ovog.Čuj autoritet u bh nogometu.Eugen je napisao/la: ↑22 stu 2025, 23:15Nek Bekim zna vodi ga kuci jebo te on lazov i ublehas koji je na onom Podcastu izgovorio 1000 nebuloza u vezi Celika od promjene imena, grba, dresova frajer ostao u 90tim prica nebuloze. Da nije Horica ne bi doveo Kalesica i ova pojacanja, nemas ti pojma ko je Horic i kakav autoritet ima u Celiku i bh.nogometuGuest.1945 je napisao/la: ↑22 stu 2025, 20:47Kakav Hora i sportski direktor.To je biznis.U čemu se slažem sa onim Bekimom to je upravo što govori da iz kopačkih ideš u kancelariju o čemu blage veze nemaš.To je Truhlo škola.Nama treba neko ko je bio u tim vodama ili poznaje to a to je Hora mogao raditi kad smo igrali kanton, školovat se i skupljat iskustvo.Sve ono na zelenom terenu sto vidiš ti onda prelazi na sportskog direktora a tu svu odgovornost ti može preuzeti neko ko je izašao tek iz kopačkih i nikad drugu ulogu osim igranja fudbala nije imao?Pa nebih ja baš rekao da može.Ne znam sta si navalio na Horića.Prestao je Čelik biti sabirni centar a pogotovo sad kada ulaziš u ozbiljniju ligu.Truhlo je napisao/la: ↑22 stu 2025, 20:02 @covict35 nek se i Babinjci slažu u nečemu![]()
Ma kakav Hora, tanak igrac a bice i los sportski direktor.Eugen je napisao/la: ↑23 stu 2025, 10:03To je to, moras ovim letecim objasniti neke stvari.MrAdislic je napisao/la: ↑23 stu 2025, 03:50BukvalnoAvenija je napisao/la: ↑22 stu 2025, 23:45 Horić je Čelikov vojnik i legenda kluba sa velikim iskustvom vani i u ozbiljno organizovanim klubovima. Znas da će tu biti pošten, častan i raditi u interesu Čelika za razliku od bjelosvjetskih ološa i menadžera poput Pašalića koji gledaju sebe i svoje igrače i kako se utaliti i uvaliti razne igrače na ugovore sa klubom. Bas ono sto je uništilo Sarajevo i mnoge klubove.
Pustiti neku krticu sa strane u klub da sve to sjebe mogu samo naivni. Da vidis nekoga sa strane menadžera i sportskog direktora poput Mamica u Sarajevu kako uvaljuje svoje ljude i menadžerske igrače bez rezultata na terenu kojem je rezultat i uspjeh Čelika bitan kao meni Dinama ili Varaždina..odmah se stvara otpor u ljudima i okreću se ledja lakrdiji i lošem poslu.![]()
Sala haha. Svakako se treba oduziti ovima koji su kad je klubu bilo najteze odlucili da izadju u susret, produze rok placanja i da oproste neka dugovanja.
Prije svih Horic i Salcinovic, ima ih jos, oni sigurno nece raditi na stetu kluba i ako vide da neka pozicija nije za njih sami ce odustati.
Ovi drugi poput Dilavera i slicnih iz Zenice koji su sve naplatili imali su svakako pravo jer je tako bilo u ugovoru. Ali sad da se vracaju i glume da vole klub kada smo stali na noge, to nek objese macku o rep.
Evo ova uprava sto neko napisa je dosla bez iskustva ikakvog u vodjenju kluba ali postenim radom su puno uradili. Isto tako te neke pozicije poput sportskog direktora, pa ne treba bit prof dr, vidis kako drugi rade i ucis.
Zar ima igraca koji su godinama kasnije naplatili sve od Celika i kao zele se vratit a rukovodstvo im kao ne dozvoljava, odnosno forumasi
Pa ljudi dragi zar ima takvi budala koji bi se vratili u firmu da rade u kojoj im je plata kasnila godinama? Ja licno takve firme ne da bi vezo macku o rep vec bi zaobilazio u sirokom luku, da je ne znam ti kakav sad menadjment.
Evo u novije vrijeme se Talhi ostalo duzno, al potpiso da nece potrazivat da napusti Celik.. meni bi licno mogli jednu platu zakinut i isla bi tuzba, pa vi po forumu pisite kako nisam lolakni patriota haha. Ne znam se ljudima potpisuju kule i gradovi ako se ni hala poljska ne moze isplatit. Nadam se da je ovo sve proslost i da cemo se pokrivat koliko je jorgan dug.
Pa ljudi dragi zar ima takvi budala koji bi se vratili u firmu da rade u kojoj im je plata kasnila godinama? Ja licno takve firme ne da bi vezo macku o rep vec bi zaobilazio u sirokom luku, da je ne znam ti kakav sad menadjment.
Evo u novije vrijeme se Talhi ostalo duzno, al potpiso da nece potrazivat da napusti Celik.. meni bi licno mogli jednu platu zakinut i isla bi tuzba, pa vi po forumu pisite kako nisam lolakni patriota haha. Ne znam se ljudima potpisuju kule i gradovi ako se ni hala poljska ne moze isplatit. Nadam se da je ovo sve proslost i da cemo se pokrivat koliko je jorgan dug.
Pusti se ba suplje, danas su igraci zasticeni ko medvjedi. U slucaju da igrac ne dobije dvije plate i preda tuzbu preko Sindikata dobija raskid ugovora na stetu kluba i sve plate do kraja ugovora.FliX je napisao/la: ↑23 stu 2025, 14:20 Zar ima igraca koji su godinama kasnije naplatili sve od Celika i kao zele se vratit a rukovodstvo im kao ne dozvoljava, odnosno forumasi![]()
Posteno. Ne samo zbog nas, vec zbog konkurencije. Sad ide zatisje.Eugen je napisao/la: ↑23 stu 2025, 16:38Pusti se ba suplje, danas su igraci zasticeni ko medvjedi. U slucaju da igrac ne dobije dvije plate i preda tuzbu preko Sindikata dobija raskid ugovora na stetu kluba i sve plate do kraja ugovora.FliX je napisao/la: ↑23 stu 2025, 14:20 Zar ima igraca koji su godinama kasnije naplatili sve od Celika i kao zele se vratit a rukovodstvo im kao ne dozvoljava, odnosno forumasi![]()
Klub bi trebao popraviti ovu objavu zadnju. Nismo jedini klub bez poraza u prva dva ranga takmičenja, tu je također i Leotar bez poraza.