To bi mozda bilo najbolje, ali ima do toga jos vremena. Prvo daj da osvojimo titulu i izborimo promociju pa cemo onda o tim slatkim stvarima razmisljat. Prvo da nam je naci dobrog generalnog sekretara pa onda poslije sve ostalo...KenoRob je napisao/la: ↑11 stu 2025, 16:27 Ako bih obezbjedili PL, Bojan je svjestan da se ne moze na papiru voditi kao prvi trener. Ima ta opcija sa Skocibusicem da na papiru bude prvi trener a da ekipu vodi zajedno Bojan, Emir i Pavle. Mozda je ovo i najrealnija opcija. Po meni, jos jedna opcija moze da bude angazovanje vojnika kluba koji ja mislim ima Pro licencu i istice mu ugovor sa NK Solin Juna 30og Boris Pavic.
Premijer liga - aktuelno
Re: Premijer liga - aktuelno
Petak je dan za Radnik i Bijeljinu
Ovo je prava PL, kiša, blato i 200 ljudi na tribinama. Al zato borba na terenu
Ovo je prava PL, kiša, blato i 200 ljudi na tribinama. Al zato borba na terenu
-
prisonbreak
Ma klasa Krajišnjik, dobar i Pantelić. Čvrst Radnik pravo, stisli su zrinjski zadnjih 20 minuta samo tako.
Prvi gol pravo sumnjiv, nije mi izgledalo da je lopta prešla crtu, al eto.
Radniku fali dobar špic, ostalo sve imaju. Onaj francuz ghorzi isto dobar.
Dobar i mlad trener, solidna ekipa nije skuplja od 3 miliona, borba u svskom mecu i opstanak siguranTruhlo je napisao/la: ↑21 stu 2025, 18:51Ma klasa Krajišnjik, dobar i Pantelić. Čvrst Radnik pravo, stisli su zrinjski zadnjih 20 minuta samo tako.
Prvi gol pravo sumnjiv, nije mi izgledalo da je lopta prešla crtu, al eto.
Radniku fali dobar špic, ostalo sve imaju. Onaj francuz ghorzi isto dobar.
Ne vjerujem ni ja da su puno "skupi", imaju par dobro plaćenih rutonja, na klupi su sinoć imali 6 U21, koji imaju plate po 2000KM. Mislim da Čelik može puno jaču ekipu od Radnika napraviti. Vranešević odličan trenerEugen je napisao/la: ↑22 stu 2025, 10:13Dobar i mlad trener, solidna ekipa nije skuplja od 3 miliona, borba u svskom mecu i opstanak siguran
Na drugu stranu ima Sloga Doboj, koja troši bruku para na neka PL imena, a rezultatima su eto malo iza Radnika. Zato kažem nikako ne dovoditi neka imena kao Sloga Doboj, likove poput Radovca, Ovčine, Duljevića, Ziljkića, e takvih oni imaju 15, kojima se rijetko da "igrati".
Danas gledamo Rudar i Mohedana
Bas zbog toga mislim da ce nam biti glavna borba sa Slogom sljedece godine za opstanak. 9 od 11 igraca im ima 30+ godina, jedan 27 i jednog mora u21 igrati. Imaju star tim koji vremenom moze samo padati. Radit ce i oni promjene na ljeto, ali pitanje koliko drasticne. Nadam se samo da nece na nas utjecati raznorazne gluposti poput toga da ne mogu BSK i Sloga kao 2 kluba iz RSa ne mogu ispast u istoj sezoni.Truhlo je napisao/la: ↑22 stu 2025, 10:29Ne vjerujem ni ja da su puno "skupi", imaju par dobro plaćenih rutonja, na klupi su sinoć imali 6 U21, koji imaju plate po 2000KM. Mislim da Čelik može puno jaču ekipu od Radnika napraviti. Vranešević odličan trener![]()
Na drugu stranu ima Sloga Doboj, koja troši bruku para na neka PL imena, a rezultatima su eto malo iza Radnika. Zato kažem nikako ne dovoditi neka imena kao Sloga Doboj, likove poput Radovca, Ovčine, Duljevića, Ziljkića, e takvih oni imaju 15, kojima se rijetko da "igrati".
Danas gledamo Rudar i Mohedanadrugog veznjaka pored Krajišnika kojeg bih uz Telalovića volio vidjeti u PL u Čeliku.
Nadam se da Sloga ispada već ove sezone, nema gadnijeg kluba u državi. Al svakako ko god da ispdne, realno naredne sezone mi ćemo voditi bitku za opstanak sa Radnik/Sloga/Prijedor i BSK/Leotar koji ulaze. Rekao bih protivnici po mjeri i sugurno možemo biti bolji od 2 kluba.Rz88 je napisao/la: ↑22 stu 2025, 10:59Bas zbog toga mislim da ce nam biti glavna borba sa Slogom sljedece godine za opstanak. 9 od 11 igraca im ima 30+ godina, jedan 27 i jednog mora u21 igrati. Imaju star tim koji vremenom moze samo padati. Radit ce i oni promjene na ljeto, ali pitanje koliko drasticne. Nadam se samo da nece na nas utjecati raznorazne gluposti poput toga da ne mogu BSK i Sloga kao 2 kluba iz RSa ne mogu ispast u istoj sezoni.Truhlo je napisao/la: ↑22 stu 2025, 10:29Ne vjerujem ni ja da su puno "skupi", imaju par dobro plaćenih rutonja, na klupi su sinoć imali 6 U21, koji imaju plate po 2000KM. Mislim da Čelik može puno jaču ekipu od Radnika napraviti. Vranešević odličan trener![]()
Danas gledamo Rudar i Mohedanadrugog veznjaka pored Krajišnika kojeg bih uz Telalovića volio vidjeti u PL u Čeliku.
U drugu ruku volio bih da Rudar ispadne, da im klepimo Mohedana, Roncala i Pasquala
Možda najlošije izdanje rudara koje sam gledao ove sezone.
Ide Rudar, ide Prijedor 
Dobar Rudar okrsnuse pitare i to ovi bivsi igraci Sarajeva
Keranović je bio dobar sve utakmice Rudara koje sam gledao a Ramić onako ništa posebno, prosječan.
Neka su uzeli pitare, da hoće ostati u ligi a Sloga da ispadne. Jako zanimljiva priča, a i trener im je dobar pravo.
Prva utakmkca u historiji pod reflektorima 12 ljudi na tribinama 
-
prisonbreak