Guest.1945 je napisao/la: ↑16 stu 2025, 21:35Regoje je loše malo postavio, gurnuo Mašića na neprirodnu poziciju gdje se ne snalazi vidjeli smo i onda drugo poluvrijeme ogroman broj izmjena gdje ruku na srce nemamo neku širinu.Dobru stvar je napravio sto je Šerexa izbacio mislim jer je nervozan i ja sam ne znam koji mu je k.linac bio i da nebi dobio crveni zato ga je i izbacio smijem da se opkladim.Vezni red nam je sveden bio na Kalesića kad je Šerex izašao i tu se vidjelo da je falio Telalović i da je Regoje svjestan toga zato i kaže da nam fale igraci i ciljana pojacanja jer nemaš klupe a ode ti Telalović nema sredine.Horić malo explozivnost treba vježbati, dok dadne loptu mi ćemo već biti u PL.Brotherze je napisao/la: ↑16 stu 2025, 21:25Sta mislis kakav bi Masetic bio u vezi, Hodzic ovu poziciju pokriva jer nema Telalovica a on je stoper i tu se najbolje snalazi, ne treba sad ni previse srat.Guest.1945 je napisao/la: ↑16 stu 2025, 19:59 Uhhhhh dobro je.Penal ko kuća i eto nagradilo nas je za sve učinjeno.Gošk odlično postavljen nazad a Regoje malo neka pogleda tekmu.Mašiću ne ise ova pozicija,Hodzicu je ovo maksimum prosječan igrač 1.FL.Klupa nam je malo potanka.Vardo se vraća a kraj polusezone a tako i Bureković.Međuseljac i Durmiš sta da kaže.Horić sporo igra prema naprijed,generalno odbrana nam sporo dodaje.
Regoje ova će te utakmica mnogo naučiti.
Danas vecina podbacila ali pobjeda ipak zasluzena.
Ma samo da su igrali kako znaju ne bi bilo problema al je pritisak veliki bio za ovu tekmu, sedmicu citavu se samo o tom prica hehe. A ovi dosli da se brane zivotom na Bilino.
Cak i Kalesic nije odigrao kako zna inace i grijesio je ali eto dobro je da smo ipak pobijedili i pored svega ovog.
Nadati se sad pojacanjima ciljanim kako Regoje kaze, napadac tipa Hegic, krilo dobro i mozda def vezni. Na bekove se valjda vrate Jusic i Burekovic pa pojacaju konkukrenciju