NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa traje do: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Brotherze
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Brotherze »

Guest.1945 je napisao/la: 16 stu 2025, 21:35
Brotherze je napisao/la: 16 stu 2025, 21:25
Guest.1945 je napisao/la: 16 stu 2025, 19:59 Uhhhhh dobro je.Penal ko kuća i eto nagradilo nas je za sve učinjeno.Gošk odlično postavljen nazad a Regoje malo neka pogleda tekmu.Mašiću ne ise ova pozicija,Hodzicu je ovo maksimum prosječan igrač 1.FL.Klupa nam je malo potanka.Vardo se vraća a kraj polusezone a tako i Bureković.Međuseljac i Durmiš sta da kaže.Horić sporo igra prema naprijed,generalno odbrana nam sporo dodaje.
Regoje ova će te utakmica mnogo naučiti.
Sta mislis kakav bi Masetic bio u vezi, Hodzic ovu poziciju pokriva jer nema Telalovica a on je stoper i tu se najbolje snalazi, ne treba sad ni previse srat.

Danas vecina podbacila ali pobjeda ipak zasluzena.
Regoje je loše malo postavio, gurnuo Mašića na neprirodnu poziciju gdje se ne snalazi vidjeli smo i onda drugo poluvrijeme ogroman broj izmjena gdje ruku na srce nemamo neku širinu.Dobru stvar je napravio sto je Šerexa izbacio mislim jer je nervozan i ja sam ne znam koji mu je k.linac bio i da nebi dobio crveni zato ga je i izbacio smijem da se opkladim.Vezni red nam je sveden bio na Kalesića kad je Šerex izašao i tu se vidjelo da je falio Telalović i da je Regoje svjestan toga zato i kaže da nam fale igraci i ciljana pojacanja jer nemaš klupe a ode ti Telalović nema sredine.Horić malo explozivnost treba vježbati, dok dadne loptu mi ćemo već biti u PL.

Ma samo da su igrali kako znaju ne bi bilo problema al je pritisak veliki bio za ovu tekmu, sedmicu citavu se samo o tom prica hehe. A ovi dosli da se brane zivotom na Bilino.

Cak i Kalesic nije odigrao kako zna inace i grijesio je ali eto dobro je da smo ipak pobijedili i pored svega ovog.

Nadati se sad pojacanjima ciljanim kako Regoje kaze, napadac tipa Hegic, krilo dobro i mozda def vezni. Na bekove se valjda vrate Jusic i Burekovic pa pojacaju konkukrenciju
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Truhlo je napisao/la: 16 stu 2025, 21:37
R0B1J4SH je napisao/la: 16 stu 2025, 21:12 Uh teška utakmica do bola,i sta ti je život ne dobiješ penala zadnjih možda 20 utakmica i dobiješ je u ovoj utakmici pred 10 hiljada duša za ovjeru jesenske titule,ma daj.
Sto se tice igrača utakmice ja ću za Masica,mada večeras niko nije zaslužio al eto.
Kakva posjeta ljudi moji svaka čast,stvarno ovo je bilo uživanje slušat i gledat.
I napomeno bi da je Regoje na intervju za MYTV reko da ciljaju pojacanja koja će moć igrat Premijer ligu,tkd očekuje nas interesantna 2026. ako Bog da.
Brate Hora igrač utakmice. Polomio je Hasukića i Salčina i ugasio Gošk prema naprijed skroz.
Isto sam htio spomenuti. Nije duela izgubio, pojeo je Hasukica isto da je pionir. Mozda i najbolja njegova partija ove sezone.
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Skoro pet hiljada, sad nas ni Sarajvo ne može stići :D :D
objektivnost

Post Postao/la objektivnost »

Prezimiti se može mirno. Jednom. Uvijek. Zauvijek.⚫️🔴
ᴏɴᴏ ꜱᴛᴏ ᴄᴇʟɪᴋ ᴄᴇᴋᴀ ɴɪᴊᴇ ᴛᴏ ᴛᴀᴊɴᴀ ɴᴇᴋᴀ...⚫🔴
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Brotherze je napisao/la: 16 stu 2025, 21:42
Guest.1945 je napisao/la: 16 stu 2025, 21:35
Brotherze je napisao/la: 16 stu 2025, 21:25

Sta mislis kakav bi Masetic bio u vezi, Hodzic ovu poziciju pokriva jer nema Telalovica a on je stoper i tu se najbolje snalazi, ne treba sad ni previse srat.

Danas vecina podbacila ali pobjeda ipak zasluzena.
Regoje je loše malo postavio, gurnuo Mašića na neprirodnu poziciju gdje se ne snalazi vidjeli smo i onda drugo poluvrijeme ogroman broj izmjena gdje ruku na srce nemamo neku širinu.Dobru stvar je napravio sto je Šerexa izbacio mislim jer je nervozan i ja sam ne znam koji mu je k.linac bio i da nebi dobio crveni zato ga je i izbacio smijem da se opkladim.Vezni red nam je sveden bio na Kalesića kad je Šerex izašao i tu se vidjelo da je falio Telalović i da je Regoje svjestan toga zato i kaže da nam fale igraci i ciljana pojacanja jer nemaš klupe a ode ti Telalović nema sredine.Horić malo explozivnost treba vježbati, dok dadne loptu mi ćemo već biti u PL.

Ma samo da su igrali kako znaju ne bi bilo problema al je pritisak veliki bio za ovu tekmu, sedmicu citavu se samo o tom prica hehe. A ovi dosli da se brane zivotom na Bilino.

Cak i Kalesic nije odigrao kako zna inace i grijesio je ali eto dobro je da smo ipak pobijedili i pored svega ovog.

Nadati se sad pojacanjima ciljanim kako Regoje kaze, napadac tipa Hegic, krilo dobro i mozda def vezni. Na bekove se valjda vrate Jusic i Burekovic pa pojacaju konkukrenciju
Pitanje je da li i taj Hegić može igrati PL.Ja koga vidim od PL da može igrati u prvih 11 je Mašić,Kalesić,Telalović,Jamaković,Mašetić,Sivaac,Smajlović,Šerex i to da se ne zajebaje kao u 1.FL nema viška poteza a on ih ima masallah.Jusić nema šta tražiti u PL realno a Burekovića ćemo da vidimo u pripremnim mada ni njega ne vidim u PL.Eto ti Popović primjer kakvu je on prevagu donio.Razlika 1.FL i PL ko nebo i zemlja.Klupe nemaš svakako za PL.Šteta za Međuseljca ima nešto zna čuvat loptu nekad pas dati ali to je tanko za PL.Fizičke predispozicije su mu 0 bodova za PL pa onda dalje možeš analizirat.Ne razumijem igrače imaju dovoljno vremena da rade na sebi ne znam šta rade preko pauze igraju FIFE.
Zadnja izmjena: Guest.1945, dana/u 16 stu 2025, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Truhlo je napisao/la: 16 stu 2025, 21:37
R0B1J4SH je napisao/la: 16 stu 2025, 21:12 Uh teška utakmica do bola,i sta ti je život ne dobiješ penala zadnjih možda 20 utakmica i dobiješ je u ovoj utakmici pred 10 hiljada duša za ovjeru jesenske titule,ma daj.
Sto se tice igrača utakmice ja ću za Masica,mada večeras niko nije zaslužio al eto.
Kakva posjeta ljudi moji svaka čast,stvarno ovo je bilo uživanje slušat i gledat.
I napomeno bi da je Regoje na intervju za MYTV reko da ciljaju pojacanja koja će moć igrat Premijer ligu,tkd očekuje nas interesantna 2026. ako Bog da.
Brate Hora igrač utakmice. Polomio je Hasukića i Salčina i ugasio Gošk prema naprijed skroz.
Dobro si doduše,ne znam kako sam mogo to zaboravit kakva partija ne znam jesul ga ijednom prošli.
Do mene je :like:
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

7 golova odbrana primila za polusezonu cijelu :mrgreen:

HORIĆ HODŽIĆ MAŠETIĆ ČULOV DURMO :pray:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 16 stu 2025, 22:14 7 golova odbrana primila za polusezonu cijelu :mrgreen:

HORIĆ HODŽIĆ MAŠETIĆ ČULOV DURMO :pray:
Koji si ti prekaljeni rutonja, rutinski na sjever da se uhvate najbolji kadrovi :mrgreen: a nas 5 nek se gura po stepenicama na zapadu :lol:

Nismo Millwall, Napoli,
Al' smo ZENICA :pray:
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

slika

Gospodski maniri i klub iz Olova. :like:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Avenija je napisao/la: 16 stu 2025, 22:30 slika

Gospodski maniri i klub iz Olova. :like:
Hocel Sloboda cestitat hehe
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Sjajna noc,sjajan osjecaj! Konacno zasluzeno slavlje nakon 5 godina sabura i teske borbe da bi se doslo do ovih 10000 gledalaca na jednoj utakmici druge lige BiH!
Sutra detaljnija analiza utakmice :D
A do sutra uzivat u pohvalama i pozitivnim komentarima koji stizu sa svih strana za klub i za nas navijace!!
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Gosk imao 2 suta, 0 u okvir gola i onda se prica o nekoj losoj igri. Fkt smo za izucavanje. Toliko od mene za sad a sto drug zamorano kaze, sutra analiza veceras samo uzivanje.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Cestitke svima. Veceras je sama utakmica manje bitna. Lijepo je vidjeti ispunjene tribine, malu djecu koja odrastaju uz Celik. Moramo biti ponosni. Pa ja zadnjih mjeseca ne uspijevam komunicirati s ljudima duze od 5 minuta da se Celik ne spomene. Svi pricaju o Celiku, svi se zanimaju, svima je u podsvijesti. Idemo iskoristiti ovaj momentum, a vjerujem da hocemo. Puno smo stvari uspjeli zadnjih 5 i po godina, a puno cemo tek uspjeti. Dug je put do vjecnosti i mi ga prelazimo sutke i u miru.

I moram spomenuti, sramotan jug. Zao mi je da se ne mozemo skupiti barem 500-600 za rodjendan. Vjerujem da ima, odnosno znam, da je bilo pojedinaca koji jednostavno nisu mogli, ali da pored 9000 realno ljudi na drugim tribinama nije moglo doci vise na jug... Svako ima svoje razloge, zao mi je sto dosta ljudi ne prepoznaje pricu... najljepsu zenicku pricu.
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Kakva noć, kakva ludnica, čestitke svima, prvo igračima, stručnom štabu, upravi, navijačima i svima koji su na bilo koji način pomogli u oporavku naše svetinje pa makar to bila i jedna marka.. Što se tiče večerašnje utakmice, sigurno jedna od najlošijih u ovoj godini, ali kad i takav pobjediš, onda znaj da si na pravom putu, možemo i moramo biti ponosni, na početku sezone mislim da ni najveći optimisti i fanatici nisu ovo očekivali, da ćemo biti prvi i da ćemo biti bez poraza, sve nam se poklopilo i sve nam hvala Bogu ide od ruke, sada slijedi zaslužen odmor za igrače, a Bgm za upravu nema odmora, njima tek slijedi sada posao, očekujem pojačanja u adminstraciji prije svega, pa onda u stručnom štabu, pa tek onda nekog igrača, očekujem također da će Fudo ubleha ispunit obećanje i dati milion maraka jer evo Čelik je prvi i bori se za Wwin ligu, očekujem dodatne novce od kantona, a najviše očekujem da uprava nađe neko riješenje i da napravi neke novce, privuče neke nove sponzore i partnere, jer u wwin ligi mi nemamp šta tražit sa trenutnim stanjem, eh sad s druge strane postavlja se pitanje da li ćemo uopšte ići na to da ulazimo u wwin ligu ove godine ili ćemo povući ručnu u drugoj polusezoni i prepustiti nekom drugom, jer na skupštini Robert je govorio da nećemo ove godine napadati wwin ligu ove sezone jer ne želimo biti kao Sloboda, da li se promjenilo mišljenje saznat ćemo nekad na proljeće..
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Joj strucnjaka jbt

Po cemu nasa najlosija utakmica, ajd pojasnite pojedinci. Pogledajte statistiku, brojevi su egzaktni....ovi levati nam ne bi dali gol jos 2 dana da se igralo i toliko o njima, autobus parkirali i vrebali kontre.

A nasi pokusavali na sve nacine, Regoje magistarski rad, jako i stameno, sa top izmjenama....Horic se borio kao lav, odlicna tekma....kudite Hodzica a covjek igro zadnjeg veznog, nije ga niko prosao a naprijed par puta povukao loptu, vise se ne ocekuje od njega, nije realno.
Po meni samo Šero zakazao, a ostali top utakmica, strpljivo, jako u odbrani, stameno, dosta trke i borbe, svaka cast za Bojana i Jusica, i ostale igrace.

Po meni Horic igrac utakmice.
Odgovori