Naravno da nas ima. Lik je igro i vani i sprdio godine i onako nesiguran. Za njega je Aladin Jaap Stam. Nek se zahvali Seri i Jamaku za ovu zadnju utakmicu sto su ga izvukli, ono je njegov gol. On kad ne igra odbrana je sigurnija.
13. kolo NK Čelik Zenica : NK GOŠK Gabela
Re: 13. kolo NK Čelik Zenica : NK GOŠK Gabela
Toliko o tvom poznavanju nogometa. Da nije valjao ne bi igrao pet godina vani. Njegovo prisustvo na terenu je od velike vaznosti za ekipu, a posebno za mlade nase igrace, ali ti to nikad neces moci shvatiti...FliX je napisao/la: ↑12 stu 2025, 11:17Naravno da nas ima. Lik je igro i vani i sprdio godine i onako nesiguran. Za njega je Aladin Jaap Stam. Nek se zahvali Seri i Jamaku za ovu zadnju utakmicu sto su ga izvukli, ono je njegov gol. On kad ne igra odbrana je sigurnija.
Nista momci ne odigraju losije kad njega nema, toliko o njegovom prisustvu. Sto @Avenija kaze treba malom dat sansu, a ne cuvat horica koji vise napredovat nece, samo moze nazadovat s godinama i to i radi uspjesno. Dat mu neku funkciju u klubu, ako treba.. samo nek nije na terenu. Mrsko mi trazit highlights njegovi gresaka u ovoj sezoni, a ima ih bruku..
Za mene lično medju 10 najvecih legendi kluba. Okej moze se o tome diskutovati ali ako kao kapiten uvede Čelik u PL onda je to činjenica oko koje nema diskusije. Nakon toga direktno pozicija u klubu.
Ima mjesta u timu i za Horića i Hodžića i Mašetića.
@flix pogledaj izvjestaj iz Konjica i ko je najzaslužniji za grešku Brajlovića nakon koje se lopta odbila Šeri za izjednačenje. Pogledaj kretnju i postavku i namazanost Horića i iskustvo da ne napravi faul prilikom iznude greške golmana.
Ima mjesta u timu i za Horića i Hodžića i Mašetića.
@flix pogledaj izvjestaj iz Konjica i ko je najzaslužniji za grešku Brajlovića nakon koje se lopta odbila Šeri za izjednačenje. Pogledaj kretnju i postavku i namazanost Horića i iskustvo da ne napravi faul prilikom iznude greške golmana.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Covjek konstantno pise gluposti. Nas najiskusniji igrac. Bespotrebno je trosit rijeci za Horica. Tacno je golmana Igmana na iskustvo zagradio i samim tim bio kljucni igrac u postizanju gola, a go koji smo primili koliko je kriv Horic toliko je kriv i Durmo, jednostavno je doso do nesporazuma izmedju njih dvojice. A to da ovi mogu bez njeg da funkcionisu takodje se ne bi slozio s tobom. I Masetic i Hodzic su odlicni igraci, ali zahvaljujuci Horicevom iskustvuEugen je napisao/la: ↑12 stu 2025, 11:55Toliko o tvom poznavanju nogometa. Da nije valjao ne bi igrao pet godina vani. Njegovo prisustvo na terenu je od velike vaznosti za ekipu, a posebno za mlade nase igrace, ali ti to nikad neces moci shvatiti...
Dize se prasina
Ma nema se sta polemisati oko gola u Konjicu. Ono je Durmo trebao hvatati, tako se i Horic postavio, ali nazalost Durmo se okliznuo i izgubio korak. To su igraci Igmana iskoristili i primili smo gol.
Horicu se nema sta reci. Mozda bude momenata u pojedinim utakmicama da dodje do greski, ali isto tako ima utakmica koje lavovski odigra. Primjer takve utakmice je protiv TOSKA, gdje je grizao, tukao, uklizavao, skakao...kao neko od 20 godina.
Nadam se da ce nas kao kapiten uvesti u Premijer Ligu, ali isto tako ne vjerujem da ce je igrati. Ako se tome doda da je pozicija sportskog direktora "namjenjena" Hori, ne vidim razlog da se trosi na obje strane.
Horicu se nema sta reci. Mozda bude momenata u pojedinim utakmicama da dodje do greski, ali isto tako ima utakmica koje lavovski odigra. Primjer takve utakmice je protiv TOSKA, gdje je grizao, tukao, uklizavao, skakao...kao neko od 20 godina.
Nadam se da ce nas kao kapiten uvesti u Premijer Ligu, ali isto tako ne vjerujem da ce je igrati. Ako se tome doda da je pozicija sportskog direktora "namjenjena" Hori, ne vidim razlog da se trosi na obje strane.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Veceras bi i plakate trebale biti polijepljene.
NAPRIJED ČELIK!
SVANI NEDELJO!
NAPRIJED ČELIK!
SVANI NEDELJO!
Samo Čelik zenički !!!
- Zenicanin988
Dosta djeluje na hajp kad robovi prave po gradu one natpise SVI NA BILINO, BILINO TE ZOVE itd
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
NK ČELIK - NK GOŠK (Zenica, 16.11.2025. - 18:00 sati) MY TV
Glavni sudija: Osmanović Edin (Kalesija)
Sudija asistent 1: Đulović Enis (Tuzla)
Sudija asistent 2: Mehinović Muris (Lukavac)
Četvrti sudija: Berbić Benjamin (Banovići)
Posmatrač suđenja: Imamović Edin (Sarajevo)
Delegat: Kahrić Sead (Jajce)
MjeraAvenija je napisao/la: ↑13 stu 2025, 12:02 NK ČELIK - NK GOŠK (Zenica, 16.11.2025. - 18:00 sati) MY TV
-
RealMadrid
Mentor: Turudić Hrvoje (Čitluk)Avenija je napisao/la: ↑13 stu 2025, 12:02 NK ČELIK - NK GOŠK (Zenica, 16.11.2025. - 18:00 sati) MY TV
Izvještaj
Samo Čelik zenički !!!
Pobjeda Čelika rezultatom 1:0.
Lock.
Lock.