Cap13 je napisao/la: ↑30 srp 2024, 15:27
Avenija je napisao/la: ↑30 srp 2024, 14:49
Kreativna ekipa, ubila se za pogledati dopadljivu utakmicu
Utakmica kakvih je bilo da ti oči prokrvare... teško da može gore. Zlatna je ova ekipa sad.
Ne znam da je ova zlatna u odnosu na prethodnu. Možda ona prva sezona u DLC pod Skočibušićem da je bila gora.
Pod Duvnjakom smo igrali najljepši nogomet, napadački, visoki presing.
Ova sad ekipa je lošija od one kad smo počeli prvu sezonu u Prvoj ligi FBIH. Ne znam da je neko od ovih novih bolji od Durmiša, Šarića, Karalića ili Hrelje koji je doduše bio prevara. Na stranu statistika, to moj pradeda može gledati i na osnovu toga zaključivati ko je kakav igrač. Govorim o zadacima na terenu. Imao si širinu na klupi pa su ti mogli ući bolji igrači s klupe, tad je bio i Žuna, Durmiš/Šarić, Hrelja/Karalić, Brkić sigurna opcija s klupe za golmana. Sad s klupe imaš samo juniore. Mi imamo 11 dobrih igrača za napad na vrh tabele i svako odstupanje od tih igrača je kiks.
Zamjena za Skolsa nam je junior Prguda?
Zamjena za Sivca nam je Jusić, za kojeg ne znamo jel ima većih zdravstvenih problema ili će proći ljekarski naknadno?
Horić i Isaković ne igraju i očigledno neće igrati, zamjena za njih dvojicu je Rašević?
Ovo je ekipa za sredinu tabele i čim prije se pomirimo s tim lakše će nam svima biti.
Vardo kojem je rečeno da se ne računa njega nikako sad je glavni igrač u veznom redu jer ne možemo nikoga dovesti.
Nerealne ambicije postavljamo ispred sebe opet nažalost…