phillies je napisao/la: ↑03 stu 2025, 19:42
Po dva zuta imaju: Sivac, Jamakovic, Masetic i Durmis cini mi se. Provjericu jos.
Popović ima 2 žuta isto.
Najvažnije nam je da se Sivac i Mašetić sačuvaju. Sivac jer nemamo drugog desnog beka, a Mašetić nam treba za GOŠK na stoperu, da može Hodžić na zadnjeg veznog, Telalovića protiv GOŠKa neće biti jer je termin za repku u19.
Da, zamjenio sam Popovica i Durmisa. Durmisu je tek jucer dobio prvi zuti u sezoni.
Sivac odavno vuce ova dva zuta kartona, svaka cast.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ovu utakmicu moramo odraditi maksimalno ozbiljno. Damjanovic mozda jeste kloc u ocima mnogih ali on zna vecinu nasih igraca i sigurno ce poskusati pripremiti ekipu shodno tome. Onog momenta kada igraci prihvate "lahko cemo" tog momenta cemo i izgubiti bodove. Maksimalno ozbiljno, maksimalno pozrtvovano, to je jedini recept za uspjeh. Bolja smo ekipa od njih i da sam na mjestu naseg trenera uigravao bi neku novu kombinatoriku i radio dobru regeneraciju igraca. Vjerujem da cemo ovo dobiti sa 0:2.
habuba je napisao/la: ↑03 stu 2025, 22:29
Ovu utakmicu moramo odraditi maksimalno ozbiljno. Damjanovic mozda jeste kloc u ocima mnogih ali on zna vecinu nasih igraca i sigurno ce poskusati pripremiti ekipu shodno tome. Onog momenta kada igraci prihvate "lahko cemo" tog momenta cemo i izgubiti bodove. Maksimalno ozbiljno, maksimalno pozrtvovano, to je jedini recept za uspjeh. Bolja smo ekipa od njih i da sam na mjestu naseg trenera uigravao bi neku novu kombinatoriku i radio dobru regeneraciju igraca. Vjerujem da cemo ovo dobiti sa 0:2.
Igman ima par iskusnih igrača, ali većina ekipe su neiskusni momci, koji nisu dostojni ovog ranga. Ja ne sumnjam da će ih Damjan naložiti ovu utakmicu jer zna da će mu naši ebati sve od do svih 90 minuta, naravno i Bajramoviću, Tataru, Hebiboviću
Mislim da od početka utakmice moramo krenuti ofanzivno bez taktiziranja i što prije postići gol
Najteža utakmica u sezoni, dosao si do izvora samo se trebas napiti vode. E tu svi pokleknu većinom zato je i nastala ta čuvena izreka. Zato maksimalno ozbiljno kao da je finale lige prvaka. Pristup u Hadzicima je bio odlican, ovdje dignuti još više ljestvicu i biti fokusiran 90 minuta i gledati svaku priliku iskoristiti.
Nadam se da se neće ponoviti drugo poluvrijeme i iz Tesnja i Hadžića gdje umjesto da istrčavamo kontre i budemo opasni mi se povučemo golmanu u krilo kao da se branimo protiv Liverpoola na Enfildu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija je napisao/la: ↑04 stu 2025, 14:30
Najteža utakmica u sezoni, dosao si do izvora samo se trebas napiti vode. E tu svi pokleknu većinom zato je i nastala ta čuvena izreka. Zato maksimalno ozbiljno kao da je finale lige prvaka. Pristup u Hadzicima je bio odlican, ovdje dignuti još više ljestvicu i biti fokusiran 90 minuta i gledati svaku priliku iskoristiti.
Nadam se da se neće ponoviti drugo poluvrijeme i iz Tesnja i Hadžića gdje umjesto da istrčavamo kontre i budemo opasni mi se povučemo golmanu u krilo kao da se branimo protiv Liverpoola na Enfildu.
Avenija je napisao/la: ↑04 stu 2025, 14:30
Ovo je tako razocaravajuce nekada gledati. Drugo poluvrijeme je bilo bas lose. Tu se vidi mentalna zrelost ekipe i mi je jos u potpunosti nemamo. Imamo srece vise nego u predhodnim sezonama ali ne i zrelosti. Da se istrci par kontri, malo zaprijeti, par dobrih pasova uradi i protivnik bi s puno vise rezervisanosti napadao. Ovako im damo i prostor i loptu i citavo poluvrijeme se igra viktorije na nas gol.