Boga mi kako izgleda Igman hoće krenuti ispočetka da idu još niže trebamo ih dobiti kao TC moguće je i trebali bi. Ako Damjanović ostane dobiti će lijepe uvrede kada dođe na Bilino
SVANI SUBOTO
Rasuli smo ih na pripremama, kad smo bili nespremni i mi smo sada neuporedivo bolja ekipa.
Oni ocigledno nikakvog napretka. Nisu mogli dobit Bratstvo s igracem vise. Inace uvijek najavljujem s oprezom ali mislim da se Igmana stvarno ne treba plasiti. Radnik je 10 puta teza utakmica od ove i ja ocekujem pobjedu, za rekordnu posjetu protiv GOSKa.
Nikoga se ne smije podcijeniti zapamtite i mi se negdje moramo okliznuti, nadam se da to nece biti Konjic najvise radi onih smecara Damjanovica, Bajramovica i Tatara.
Eugen je napisao/la: ↑03 stu 2025, 19:33
Nikoga se ne smije podcijeniti zapamtite i mi se negdje moramo okliznuti, nadam se da to nece biti Konjic najvise radi onih smecara Damjanovica, Bajramovica i Tatara.
Nadam se da ce se Masic oporaviti.
Kakvo nam je stanje s kartonima?
Oni ce tu utakmicu odigrat na 200% radi ti nabrojanih cigana.
Al probat i naše igrače nahuškat da ih razvale 5 0 i popisat se Dariu na njegov rad.
phillies je napisao/la: ↑03 stu 2025, 19:42
Po dva zuta imaju: Sivac, Jamakovic, Masetic i Durmis cini mi se. Provjericu jos.
Popović ima 2 žuta isto.
Najvažnije nam je da se Sivac i Mašetić sačuvaju. Sivac jer nemamo drugog desnog beka, a Mašetić nam treba za GOŠK na stoperu, da može Hodžić na zadnjeg veznog, Telalovića protiv GOŠKa neće biti jer je termin za repku u19.