NK Čelik
Re: NK Čelik
Ja nikog iz ove lige ne bi dovodio,jer možemo dovesti samo isti nivo igrača,ovi iz Toska polahko će ispuhat a dovest ih dat veliku platu ja ne bih ni u ludilu.
Neko spominje nekog Efendica neke tamo momke,samo da vas pitam koji će nam on vrag?
Ako se ima para sad a vjerovatno da ima i biće još više od ovakve posjete i ostalih stvari,probat zaganjat nekog iz Premijer lige ako je moguće,il eto nekog izvana na posudbu sto da ne.
Neko spominje nekog Efendica neke tamo momke,samo da vas pitam koji će nam on vrag?
Ako se ima para sad a vjerovatno da ima i biće još više od ovakve posjete i ostalih stvari,probat zaganjat nekog iz Premijer lige ako je moguće,il eto nekog izvana na posudbu sto da ne.
I ja ne vidim potrebu za nekim velikim pojacanjima ovdje, mi imamo dobru ekipu koja moze iznijeti ovo do kraja, sa pojacanjima bi to bilo jos lakse ali ispuhace vremenom ove neke ekipe keje nas prate. A onda za PL vise ne moramo gledati na ovo u21 pravilo nego dovesti 3-4 dobra pojacanja koji ce odmah u prvi tim. Ima u ekipi dosta kandidata koji ipak nisu nivo za PL pa im se zahvaliti na svemu do sad i dati im odrijesene ruke.R0B1J4SH je napisao/la: ↑26 lis 2025, 19:30 Ja nikog iz ove lige ne bi dovodio,jer možemo dovesti samo isti nivo igrača,ovi iz Toska polahko će ispuhat a dovest ih dat veliku platu ja ne bih ni u ludilu.
Slicnog sam misljenja. Mi trenutno imamo 5-6 igraca koji mogu biti rezerve u premijer ligi. Ako cemo dovoditi trebali bi biti bolji igraci u odnosu na trenutne koji ce u najgorem slucaju biti rezerve sljedece godine, ali utjecajnije od ovih. Premijerligaskih startera mozda ima 1 ili 2 u drugim klubovima, ali s njima treba ubosti da eksplodiraju na proljece i na jesen onda. Treba biti oprezan i sa stranim trzistem. Ljudi u klubu su tu amateri. Mislim da nitko ne poznaje strano trziste i nema adekvatne veze. Volio bih i ja vidjeti stranca u ekipi na proljece, ali ne po svaku cijenu.R0B1J4SH je napisao/la: ↑26 lis 2025, 19:30 Ja nikog iz ove lige ne bi dovodio,jer možemo dovesti samo isti nivo igrača,ovi iz Toska polahko će ispuhat a dovest ih dat veliku platu ja ne bih ni u ludilu.
Oprezno na zimu, dovoljna je jedna budala da naruši harmoniju i razyebe cijelu ekipu. Vraćaju nam se Jusić i eventualno sjesti sa Burekovićem ljudski popričati, vidjeti ima li smisla nastavljati dalje. Ako bude raskid sa Burekom, eventualno dovesti lijevog beka ( nadam se Jašareviću iz Viteza) i maksimalno još 2 igrača i to je to. Imamo finu ekipu, par korekcija malih i pokidati na proljećeBrotherze je napisao/la: ↑26 lis 2025, 19:36I ja ne vidim potrebu za nekim velikim pojacanjima ovdje, mi imamo dobru ekipu koja moze iznijeti ovo do kraja, sa pojacanjima bi to bilo jos lakse ali ispuhace vremenom ove neke ekipe keje nas prate. A onda za PL vise ne moramo gledati na ovo u21 pravilo nego dovesti 3-4 dobra pojacanja koji ce odmah u prvi tim. Ima u ekipi dosta kandidata koji ipak nisu nivo za PL pa im se zahvaliti na svemu do sad i dati im odrijesene ruke.R0B1J4SH je napisao/la: ↑26 lis 2025, 19:30 Ja nikog iz ove lige ne bi dovodio,jer možemo dovesti samo isti nivo igrača,ovi iz Toska polahko će ispuhat a dovest ih dat veliku platu ja ne bih ni u ludilu.
- BatistutA19
Po meni ovdje ako udjemo a nadamo se u prvom sastavu moze igrat Telalovic i Kalesic ,sto vecina kaze treba tu dobrih 5 pojacanja koji ce igrat .Sto se tice crnaca stranaca to ja ne bi dovodio na slijepo nikad ,dovest ga sto je samo crnac ,juznoamerikanac radi neke atrakcije ni u ludilo ,jedino stranac da znas da ce pravit razliku ,mi smo imali stranaca jedino sto smo bas uboli je Marsiani koji je igro i za sarajevo i mislim malo u Kelnu bio posle ne znam i onaj crnac napadac ali nas je on kosto posle duga 100 000 eura.Ma goni ih u pm .Ja se ne sjecam vise dobrih crnaca bio i onaj jedan kad nam onaj brazilac bio trener ali i to je atrakcija bila vise ne znam mu ime
Ma ne ljudi mora se dovest 3 pl igraca minimum, prvo neznas igraci padaju u formi i povrede se dese i sl , drugo ko kaza da cemo izdrzat do kraja ove polusezone i biti prvi ili cemo kiksat ove 3 tekme, pa moras ganjat stizat prvog al et ta opcija jw manje realna.Drruga vaznija stvar ako zaista budemo isli na PL moras vec stvarat okosnicu i ekipu za PL i onda imas jos samo ljetni prelazni rok da dovedes igraca za PL.Nemoguce je i nije pametno nabacat 10 igraca na ljeto i onda to kao nesto uigravat i nadat se ( sloboda prosle sezone u wwin) i onda si kanta za nabijanje evo ti i Posusje Radnik primjeri nabacali igraca i pate se.Ovaj rok dovest top lijevo krilo jos jednog veznog pa mozda i nspadaca da malo Masketa povuc ili da ima konkurenciju pa i lijevog beka ako ispadne neka dobra opcija.Obavezno pokusat sa strancima ako se bude nudilo da sta valjaTruhlo je napisao/la: ↑26 lis 2025, 19:43Oprezno na zimu, dovoljna je jedna budala da naruši harmoniju i razyebe cijelu ekipu. Vraćaju nam se Jusić i eventualno sjesti sa Burekovićem ljudski popričati, vidjeti ima li smisla nastavljati dalje. Ako bude raskid sa Burekom, eventualno dovesti lijevog beka ( nadam se Jašareviću iz Viteza) i maksimalno još 2 igrača i to je to. Imamo finu ekipu, par korekcija malih i pokidati na proljećeBrotherze je napisao/la: ↑26 lis 2025, 19:36I ja ne vidim potrebu za nekim velikim pojacanjima ovdje, mi imamo dobru ekipu koja moze iznijeti ovo do kraja, sa pojacanjima bi to bilo jos lakse ali ispuhace vremenom ove neke ekipe keje nas prate. A onda za PL vise ne moramo gledati na ovo u21 pravilo nego dovesti 3-4 dobra pojacanja koji ce odmah u prvi tim. Ima u ekipi dosta kandidata koji ipak nisu nivo za PL pa im se zahvaliti na svemu do sad i dati im odrijesene ruke.R0B1J4SH je napisao/la: ↑26 lis 2025, 19:30 Ja nikog iz ove lige ne bi dovodio,jer možemo dovesti samo isti nivo igrača,ovi iz Toska polahko će ispuhat a dovest ih dat veliku platu ja ne bih ni u ludilu.
Ako se ima para sad a vjerovatno da ima i biće još više od ovakve posjete i ostalih stvari,probat zaganjat nekog iz Premijer lige ako je moguće,il eto nekog izvana na posudbu sto da ne.![]()
Pa kažem maksimum 3 igrača nova. Jašarević iz Viteza npr ima bruku utakmica u PL, ništa lošiji od Burekovića, čak šta više barem ima 50 utakmica u nogama zadnje 2 godine za razliku od Burekovića koji ima 0.Cinvict35 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 20:12Ma ne ljudi mora se dovest 3 pl igraca minimum, prvo neznas igraci padaju u formi i povrede se dese i sl , drugo ko kaza da cemo izdrzat do kraja ove polusezone i biti prvi ili cemo kiksat ove 3 tekme, pa moras ganjat stizat prvog al et ta opcija jw manje realna.Drruga vaznija stvar ako zaista budemo isli na PL moras vec stvarat okosnicu i ekipu za PL i onda imas jos samo ljetni prelazni rok da dovedes igraca za PL.Nemoguce je i nije pametno nabacat 10 igraca na ljeto i onda to kao nesto uigravat i nadat se ( sloboda prosle sezone u wwin) i onda si kanta za nabijanje evo ti i Posusje Radnik primjeri nabacali igraca i pate se.Ovaj rok dovest top lijevo krilo jos jednog veznog pa mozda i nspadaca da malo Masketa povuc ili da ima konkurenciju pa i lijevog beka ako ispadne neka dobra opcija.Obavezno pokusat sa strancima ako se bude nudilo da sta valjaTruhlo je napisao/la: ↑26 lis 2025, 19:43Oprezno na zimu, dovoljna je jedna budala da naruši harmoniju i razyebe cijelu ekipu. Vraćaju nam se Jusić i eventualno sjesti sa Burekovićem ljudski popričati, vidjeti ima li smisla nastavljati dalje. Ako bude raskid sa Burekom, eventualno dovesti lijevog beka ( nadam se Jašareviću iz Viteza) i maksimalno još 2 igrača i to je to. Imamo finu ekipu, par korekcija malih i pokidati na proljećeBrotherze je napisao/la: ↑26 lis 2025, 19:36
I ja ne vidim potrebu za nekim velikim pojacanjima ovdje, mi imamo dobru ekipu koja moze iznijeti ovo do kraja, sa pojacanjima bi to bilo jos lakse ali ispuhace vremenom ove neke ekipe keje nas prate. A onda za PL vise ne moramo gledati na ovo u21 pravilo nego dovesti 3-4 dobra pojacanja koji ce odmah u prvi tim. Ima u ekipi dosta kandidata koji ipak nisu nivo za PL pa im se zahvaliti na svemu do sad i dati im odrijesene ruke.![]()
Zadnji vezni isto prioritet i napadač, mislim da sa 3 pojačanja na tim pozicijama ne bi trebalo biti problema na proljeće. Hegić iz TOŠKa je baš mamac za nas, sidraš, još U21 igrač, baš bi nam sjeo.
I da vrlo teško ćeš dovesti na zimu PL igrača. Neće niko, jedino rizikovati sa ovim što nemaju kluba pola godine, al to ti je kao sa burekom, 50:50 da ubodeš.
Haha, ti koliko si puta tog Jasarevica spomenuo pomislice neko da ti je familija haha.Truhlo je napisao/la: ↑26 lis 2025, 20:18Pa kažem maksimum 3 igrača nova. Jašarević iz Viteza npr ima bruku utakmica u PL, ništa lošiji od Burekovića, čak šta više barem ima 50 utakmica u nogama zadnje 2 godine za razliku od Burekovića koji ima 0.Cinvict35 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 20:12Ma ne ljudi mora se dovest 3 pl igraca minimum, prvo neznas igraci padaju u formi i povrede se dese i sl , drugo ko kaza da cemo izdrzat do kraja ove polusezone i biti prvi ili cemo kiksat ove 3 tekme, pa moras ganjat stizat prvog al et ta opcija jw manje realna.Drruga vaznija stvar ako zaista budemo isli na PL moras vec stvarat okosnicu i ekipu za PL i onda imas jos samo ljetni prelazni rok da dovedes igraca za PL.Nemoguce je i nije pametno nabacat 10 igraca na ljeto i onda to kao nesto uigravat i nadat se ( sloboda prosle sezone u wwin) i onda si kanta za nabijanje evo ti i Posusje Radnik primjeri nabacali igraca i pate se.Ovaj rok dovest top lijevo krilo jos jednog veznog pa mozda i nspadaca da malo Masketa povuc ili da ima konkurenciju pa i lijevog beka ako ispadne neka dobra opcija.Obavezno pokusat sa strancima ako se bude nudilo da sta valjaTruhlo je napisao/la: ↑26 lis 2025, 19:43
Oprezno na zimu, dovoljna je jedna budala da naruši harmoniju i razyebe cijelu ekipu. Vraćaju nam se Jusić i eventualno sjesti sa Burekovićem ljudski popričati, vidjeti ima li smisla nastavljati dalje. Ako bude raskid sa Burekom, eventualno dovesti lijevog beka ( nadam se Jašareviću iz Viteza) i maksimalno još 2 igrača i to je to. Imamo finu ekipu, par korekcija malih i pokidati na proljeće![]()
Zadnji vezni isto prioritet i napadač, mislim da sa 3 pojačanja na tim pozicijama ne bi trebalo biti problema na proljeće. Hegić iz TOŠKa je baš mamac za nas, sidraš, još U21 igrač, baš bi nam sjeo.
I da vrlo teško ćeš dovesti na zimu PL igrača. Neće niko, jedino rizikovati sa ovim što nemaju kluba pola godine, al to ti je kao sa burekom, 50:50 da ubodeš.
Žao mi brate što rutonju nismo pokupili a tu momak iz Viteza, pogotovo išlo se na to da se ne plaća stan, vraćali Durmiša, Burekovića, itd a u finim godinama, ima PL iskustva, sa željom nedavno igrao evropu...Brotherze je napisao/la: ↑26 lis 2025, 20:34Haha, ti koliko si puta tog Jasarevica spomenuo pomislice neko da ti je familija haha.Truhlo je napisao/la: ↑26 lis 2025, 20:18Pa kažem maksimum 3 igrača nova. Jašarević iz Viteza npr ima bruku utakmica u PL, ništa lošiji od Burekovića, čak šta više barem ima 50 utakmica u nogama zadnje 2 godine za razliku od Burekovića koji ima 0.Cinvict35 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 20:12
Ma ne ljudi mora se dovest 3 pl igraca minimum, prvo neznas igraci padaju u formi i povrede se dese i sl , drugo ko kaza da cemo izdrzat do kraja ove polusezone i biti prvi ili cemo kiksat ove 3 tekme, pa moras ganjat stizat prvog al et ta opcija jw manje realna.Drruga vaznija stvar ako zaista budemo isli na PL moras vec stvarat okosnicu i ekipu za PL i onda imas jos samo ljetni prelazni rok da dovedes igraca za PL.Nemoguce je i nije pametno nabacat 10 igraca na ljeto i onda to kao nesto uigravat i nadat se ( sloboda prosle sezone u wwin) i onda si kanta za nabijanje evo ti i Posusje Radnik primjeri nabacali igraca i pate se.Ovaj rok dovest top lijevo krilo jos jednog veznog pa mozda i nspadaca da malo Masketa povuc ili da ima konkurenciju pa i lijevog beka ako ispadne neka dobra opcija.Obavezno pokusat sa strancima ako se bude nudilo da sta valja
To je onaj broj 5 kad smo protiv Viteza igrali.
Imali bi riješenu poziciju lijevog beka za PL, on i Smajlović. Al eto, jbt ga
Nakon nekoliko partija Popovića na lijevom beku, meni bi sad na zimu najlogičnije bilo Marina računati na lijevom beku, Smajlović starter, a dovesti lijevo krilo ubicu Sadika iz TOŠKa ili već iskešati Ziljkića za PL
Još smo nedavno nabrajali te iz okoline Zenice, Trako u Stupčanici, drugi Trako golman jel ono u Doboju? Ima i tu materijala da se pokupi zeničko dobojska centralno bosanska jalija 
Slazemo se i za pozicije i za te igrace pogotovo taj Hegic je interesantan mlad moze napredovat.Ja bi pokusao i sa strancima obavezno , Stupcanica je ubola a i Zeljo a ev i Sarajevo ubode al eto oni imaju kesa pa moguTruhlo je napisao/la: ↑26 lis 2025, 20:18Pa kažem maksimum 3 igrača nova. Jašarević iz Viteza npr ima bruku utakmica u PL, ništa lošiji od Burekovića, čak šta više barem ima 50 utakmica u nogama zadnje 2 godine za razliku od Burekovića koji ima 0.Cinvict35 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 20:12Ma ne ljudi mora se dovest 3 pl igraca minimum, prvo neznas igraci padaju u formi i povrede se dese i sl , drugo ko kaza da cemo izdrzat do kraja ove polusezone i biti prvi ili cemo kiksat ove 3 tekme, pa moras ganjat stizat prvog al et ta opcija jw manje realna.Drruga vaznija stvar ako zaista budemo isli na PL moras vec stvarat okosnicu i ekipu za PL i onda imas jos samo ljetni prelazni rok da dovedes igraca za PL.Nemoguce je i nije pametno nabacat 10 igraca na ljeto i onda to kao nesto uigravat i nadat se ( sloboda prosle sezone u wwin) i onda si kanta za nabijanje evo ti i Posusje Radnik primjeri nabacali igraca i pate se.Ovaj rok dovest top lijevo krilo jos jednog veznog pa mozda i nspadaca da malo Masketa povuc ili da ima konkurenciju pa i lijevog beka ako ispadne neka dobra opcija.Obavezno pokusat sa strancima ako se bude nudilo da sta valjaTruhlo je napisao/la: ↑26 lis 2025, 19:43
Oprezno na zimu, dovoljna je jedna budala da naruši harmoniju i razyebe cijelu ekipu. Vraćaju nam se Jusić i eventualno sjesti sa Burekovićem ljudski popričati, vidjeti ima li smisla nastavljati dalje. Ako bude raskid sa Burekom, eventualno dovesti lijevog beka ( nadam se Jašareviću iz Viteza) i maksimalno još 2 igrača i to je to. Imamo finu ekipu, par korekcija malih i pokidati na proljeće![]()
Ne mogu vjerovati da se vec prica o PL,ko moze igrati,ko treba igrati,ko se treba dovesti….
Pa ljudi moji ima jos utakmica do kraja nikad se ne zna sta se moze desavati polako stepenica po stepenica .
Svi mi zelimo da Celik igra PL ali polako doci ce sve na svoje….

Pa ljudi moji ima jos utakmica do kraja nikad se ne zna sta se moze desavati polako stepenica po stepenica .
Svi mi zelimo da Celik igra PL ali polako doci ce sve na svoje….
-
PatrickBateman
Nama fali brzine u napadu i takav profil igraca treba traziti na zimu.
Svi igraci sa kojima raspolazemo u napadu nisu brzi, Sero je tehnicar i kreativac, Marin isto, Masic nije brz, Jamakovic je teska prica.
Kad bi nekako uspjeli zavrsit posudbu za onog iz Pazara bio bi to pun pogodak. Vise bi takav igrac bio kompatibilan sa Masicem, nego nekakav sidras. Masic je visok, zna zadrzat loptu i voli da se spusta i razigrava. Sto znaci da uvijek vuce protivnicke stopere za sobom, i onda fali neko ko ce svojom brzinom iskoristit taj prostor u dubini.
U Tesnju je bilo dosta finih prilika za kontre, ali nije imao ko da istrci.
Svi igraci sa kojima raspolazemo u napadu nisu brzi, Sero je tehnicar i kreativac, Marin isto, Masic nije brz, Jamakovic je teska prica.
Kad bi nekako uspjeli zavrsit posudbu za onog iz Pazara bio bi to pun pogodak. Vise bi takav igrac bio kompatibilan sa Masicem, nego nekakav sidras. Masic je visok, zna zadrzat loptu i voli da se spusta i razigrava. Sto znaci da uvijek vuce protivnicke stopere za sobom, i onda fali neko ko ce svojom brzinom iskoristit taj prostor u dubini.
U Tesnju je bilo dosta finih prilika za kontre, ali nije imao ko da istrci.
Srce, čast i ponos!
Ako dovedes krilo tog Sadika iz Toška moraš otjerat Durmiša!
Ako dovedeš zadnjeg veznog koji ce ti klinac onda Vardo odmah i njeg otjerat. Ako dovedes lijevog beka onda otjerat Popovica. Tako pisite koga se dovidi a koga se tjera,ne mozete dovest jos 5 - 6 igraca na ovih 25 u rosteru,ne moze kolege strucnjaci
Koliko desnih bekova vec imamo Sivac,Jusic,Burekovic? Da nije malo puno bekova vec sad?
Malo i o tjeranju pisite
Ili nije vrijeme da se pise o tjeranju sad kad nam sve ide i sve se poslozilo kako na terenu tako i na tribinama
Pa se pise samo o dovodjenjima 
Ako dovedeš zadnjeg veznog koji ce ti klinac onda Vardo odmah i njeg otjerat. Ako dovedes lijevog beka onda otjerat Popovica. Tako pisite koga se dovidi a koga se tjera,ne mozete dovest jos 5 - 6 igraca na ovih 25 u rosteru,ne moze kolege strucnjaci
Malo i o tjeranju pisite
-
Guest.1945
Nama prvo treba pojačanje van zelenog terena.Ne pravi se pita od g.ovana.Pričamo o neki strancima itd.Gdje ti je sportski direktor, gdje ti je skauting tim itd.Hajmo prvo posložiti neke stvari po redu a ne preskakati.Volio bi da na polusezoni dignemo klub na još veći nivo i imamo pojačanja van zelenog terena prvo da bi onda ti isti radili zajedno sa stručnim štabom i tražili igrače.Ima još dosta da se igra nismo se odvojili na tabeli liga je dosta izjednačena.