Vidi majstore nije on ništa u minusu.On je platio "reklamu".Druga stvar ne zna on ko je otišao a ko ne i koliko ljudi.Da li ti možeš da znaš da recimo KING ili URBAN koji su podjelili sve karte i da li su svi ili nisu otišli na utakmicu?Ne možeš, možeš samo nagađat, a isto tako jel možeš garantovati da iduću neće svi ili hoće doći na utakmicu od njihovi gostiju.Isto tako ne možeš da znaš.Kako god bolje je nego prošli put i lijepo je vidjeti pun istok pogotovo na TV.Akcija je fino prošla i ja dalje podržajem.Rz88 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 12:17Da, ali ja pricam iz ociju priverdnika kojeg nije nesto briga za Celikom. On je ovu utakmicu kupio 10 karata i podijelio. Vidio je da je max. 2 gostiju otislo kojima je dao. Dakle, u minusu je 60KM,a 2 gosta su mu zahvalna i doci ce ponovno. Radije ce onda pare preusmjeiti u neke druge aktivnosti koje ce privuci vise zainteresovanih.Guest.1945 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 12:12Kakvo razočarenje na istoku.To možeš reći za pojedince koji su neodgovorni dobiju kartu a ne dođu.Koliko ti je istok bio popunjen prošli put a koliko sad.Uvijek će biti izroda i takvog naroda i još će biti takvi kao što prodaju gratis ulaznice i onih što puštaju za 5 KM na zapadu.Ova akcija je top.Boli me ba briga i za narod i privrednike.Nek je klub zaradio kroz ovu akciju a šta će ko dalje raditi sa kartom boli me kar.Rz88 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 11:18 Tuzla city najlosija ekipa ove sezone, nivo Rahica prosle godine. Drago mi je sto su se raspucali, po prilikama je moglo biti 10-0.
Posjeta dobra. Razocarenje na istoku. Nazalost, gledajuci sa strane kafica koji su podrzali ovu akciju, zasto bi oni kupili ponovno karte i dali 50ak KM da podijele musterijama kada je svaka 8. dosla na utakmicu. Dakle, to nije nesto sto privlaci kupce. Znam dosta ljudi koji su dobili ili uzeli istok, a idu na zapad ili jug pa su dijelili te karte, ali ocito neuspjesno. A ima i bolesnih dusa koje preprodaju. Klub je valjda uzeo 1000×6KM. Valjda se nastavi ova tradicija, ali pitanje hoce li odziv biti u ovolikom broju. Sto se tice posjete, realna brojka zapad 2000-2500 i sezonske, jug 150 i sezonske, istok 300-500 racunajuci sve sto su bili na tribini. Brojka prodanih bi onda trebala preci 3000 racunajuci istok koji nije dosao. Sljedecu utakmicu nadam se da cemo ponoviti slicnu brojku. 2000+ prodanih mora biti imperativ.
Vidjet cemo sve sljedeci put kada bude ova akcija. Vjerujem da ce mnogi ispostovati, ali bude li opet 200/1000 ljudi, treci krug ce biti manji odziv.
NK Čelik
-
Guest.1945
Re: NK Čelik
Dva jako važna gostovanja slijede , Radnik i Igman !!!! U slučaju pozitivnih rezultata , zadnja tekma na Bilinom protiv Goška 10 000 rutonja …
Al idemo redom , prvo Posušje

Al idemo redom , prvo Posušje
-
Guest.1945
Neko je spomenuo afirmaciju juga kroz srednje škole.Možda da se podjeli par karata u školama a da oni budu isto kao gosti na jugu i približi im se tribina i tako par kola.
Bitno je da ima mozga i slifa i fudbalskog znanja a to ce se sa fizikom popravit tek je iostalom napunio 19 godina, naucice on i biti prgav i svasta to ce Jiske Regoje naucin to ne sumnjam.Truhlo je napisao/la: ↑26 lis 2025, 11:27Dobar, al vidi se baš da mu fali seniorskog iskustva. Mlak u duelima za zadnjeg veznog, Regoje mu u par navrata objašnjavao kako da ide u skok. Dobar pas, dobar pregled igre. Mora se osloboditi treme i ići u duele ko sivonja ako hoće da bude igrač. Još na fizici poraditi, neka se ugleda na Hodžića.Cinvict35 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 10:51A Babic truhlo , momka si beze korio , maestralno odigrao u vezi , pas , smirenost inteligencija a moze igrat sta god mu das( imao je 2 greske u jednom napadu) al eto namece se a i 3 godine zasticeno godiste.Procitaj i clanak Sportbc sto sam i pisao kao vezni stoper i centralni vezni imao je ompresivni 20 golova i bio je daleko najbolji junior pa cak i od Telalovica( bar u juniorima).
Vjeruj da momak izvodi i slobodnjake bar one blize golu top topova
Nije za stopera, godi mu pozicija zadnjeg veznog kao što Hodžiću puno bolje odgovara stoperska. Vidi se da je fin dečko iz čaršije, al fali ta doza bezobrazluka, prgavosti i seoskih manira za zadnjeg veznogZa sad dostojna zamjena za Vardu, nadamo se svi da će se nastaviti razvijati i napredovati.
Imas polivalentnog igraca koji zna sve sa loptom vjeruj jos ta fizika i bice igrac za prve postave
Bice ovo za istok sve bolje i bolje a iodziv privrednika ce bit bolji, neki ce otpadqt neki ce se ukljucivat u akcije i tako to.Mora se to gurat i doce to na svoje, jos jug omasovljavat kroz srednje skole i pravit podmladak
Nadam se da i ovih 800 nece prebaciti
Ljudi kiša je padala sto se tiče istoka, da je bilo sunce bilo bi puno..jbt mi bi smo preko noci odjednom sa 500 ljudi da se takmičimo sa Zvezdom i da imamo bazu 15 000 ljudi ili 25 000 kao Hajduk. Polako graditi sve, korak po korak, doci ce nekada i do krize rezultata i tada moramo pojačati i dati podrsku a ono sto je sigurno da svakako slijedi proljeće koje će se pamtiti dugo sa utakmicama preko 7-8 hiljada ljudi u drugoj ligi.
Imamo tri finala za jesenjeg prvaka. Na sva tri mi smo u praksi domaćini. Pa u Hadzicima će ti biti 300 naših navijača samo iz Sarajeva. A onda kada dodje Travnik na proljeće. Prvo kolo, bolje im neka ne dolaze neka se registruje 3:0.
Imamo tri finala za jesenjeg prvaka. Na sva tri mi smo u praksi domaćini. Pa u Hadzicima će ti biti 300 naših navijača samo iz Sarajeva. A onda kada dodje Travnik na proljeće. Prvo kolo, bolje im neka ne dolaze neka se registruje 3:0.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- limvolikce
- 12. igrač
Protiv Posušja očekujem rekord prodanih ulaznica, sezonske za kup ne važe.
Važe imaš na stranici da sezonske karte vrijede na svim ligaškim i kupovskim utakmicama.limvolikce je napisao/la: ↑26 lis 2025, 13:29 Protiv Posušja očekujem rekord prodanih ulaznica, sezonske za kup ne važe.
Kad smo već kod stranice šta ovo još fan shop web nije otvorena?? Ne možemo ovako u Evropu
Brate, sto me nasmija
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ako istinski napadamo PL ove sezone, onda treba odmah usaditi u glavu da pratimo pripreme premijerligasa. Sto da ne igrati i prijateljske sa 3-4 ekipe. Iz te perspektive nama bih odlicno bilo da prodjemo Posusje u kupu stim i motivacija vise za premijerligaske pripreme.
-
Guest.1945
Fan shop web bi išao kao halva.Ne znam zašto se još ne pokrene.Ovako čekaj godišnji i da se podmiriš.Cr7legia je napisao/la: ↑26 lis 2025, 13:43Važe imaš na stranici da sezonske karte vrijede na svim ligaškim i kupovskim utakmicama.limvolikce je napisao/la: ↑26 lis 2025, 13:29 Protiv Posušja očekujem rekord prodanih ulaznica, sezonske za kup ne važe.
Kad smo već kod stranice šta ovo još fan shop web nije otvorena?? Ne možemo ovako u Evropu![]()
-
Guest.1945
Ako bi mogao klub objaviti sliku koji smo po posjeti u regionu jer smo ušli u top 10.Treba krenuti lagano hajp protiv Posušja.
Roberte pravac Gradska uprava dok smo prvi
Roberte pravac Gradska uprava dok smo prvi
-
UzavreliGrad
Ovaj hajp se treba iskoristit maksimum, zivim u sarajevu i svako ziv pita oko Čelika. Dugo se nije pričalo na ovom nivou samo se nadam da ce uprava i igraci iskoristit ovaj momenat
Prosječna posjeta
1. Hajduk 25.422
2. Dinamo 11.340
3. Partizan 10.094
4. Željezničar 9.600
5. Crvena zvezda 9.168
6. Osijek 8.340
7. Rijeka 5.758
8. Varaždin 4.578
9. Čelik 3.840
10. Istra 3.704